Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale

zolameister

Postări Recomandate

Re: Victime colaterale

Salutari.

Mi-am permis si eu sa urmaresc acest topic datorita pasiunii pentru off road si m-am decis sa impartasesc cateva ganduri.

Asadar:

In cazul "crimei" impotriva Domnului Sorin Parvulescu avem cativa suspecti.

1. FRAS-CNOR

2. Club ORR

3. Platitorul de Polite

4. Un Nebun

5. Jigodia cu epoleti

Sa-i luam pe rand:

1. FRAS-CNOR - Ete na....De ce nu cred ca au fost ei cei care au bagat bete la roti? In primul rand eu stiu ca Federatia este formata din cluburi afiliate si Comisia are in componenta sportivi sau reprezentanti ai nostri. Pai, chiar credeti ca nou infiintata comisie off road risca un scandal care sa lase un gust amar in randul adeptilor acestui sport? Pai...sa dai pe apa sambetei atat timp de discutii si negocieri cu FRASUL pentru infiintarea comisiei de off road si recunoasterea sportului? Greu imi vine a crede....

2. Club ORR - Stand la o bucata de barfa cu niste prieteni pasionati de sportul asta am auzit si eu o insinuare ca ORR-ul ar fi putut baga bete in roti celor de la Sighisoara. Ete na....A fost ranit orgoliul ORR-ului pentru le-a fost refuzat ajutorul. Parca baietii si fetele de la ORR nu aveau familii cu care sa petreaca timpul. Aveau nevoie de o deplasare si o cheltuiala la Sighisoara. Din cat i-am cunoscut eu am convingerea ca orgoliul lor e sub nivelul normalului si daca si-au oferit ajutorul au facut-o din dragoste si pasiune pentru sportul asta.

3. Platitorul de Polite. Poate ca cineva a dorit sa plateasca o polita mai veche Domnului Sorin. El stie. Sau poate ca a fost facuta plata in avans...asa...sa fie....

4. Un nebun. Nebunul e periculos datorita starii lui dar daca mai e si prost atunci e si mai periculos. Trebuie gasit si vindecat.

5. Pai bine mai oameni buni....am inebunit cu totii? Ne-am intunecat la minte in halul asta? Uitam? Nu fiecare dintre noi am avut de-a face cu astfel de persoane cu epoleti fara coloana vertebrala? Pai atunci de ce nu consideram "suspectul principal" in aceasta chestiune pe cei care au antecedente de genu` asta. Cei care au organizat si s-au straduit pentru concursurile de anii ce au trecut stiu procedura de imblanzire a organului. Cotizezi. El iti da sau nu hartia in care precizeaza potrivit legii ca trebe sa fie masinile inmatriculate si bla-bla. Tu mai cotizezi si te asiguri ca omu`are dragoste si a inteles ca exista si masini neinmatriculate si murdare si tot asa. Pai....credeti voi ca datorita porcirii sistemului de aplicare a legii...domnii aceia nu au ispita sa mai faca un ban sau sa arate cine e sefu. Posibil ca domnii de la Sighisoara nu au cotizat indeajuns sau au omis pe cineva? Sau politistii s-au mancat intre ei si si-au aratat muschii unii altora. Sau i-a prins seful de la Judet si a bagat sula in coastele lor si repede repede ca neste catelusi au multumit stapanul ducandu-i pe tava un dosar penal.

Scurta precizare: cunosc si cativa cu epoleti, oameni de nota 20.

Aceste randuri sunt ipoteze formulate si ganduri ale mele. Trebuie privite ca atare. Exista posibilitatea ca adevarul sa fie altundeva. Eu sper sa aflam pentru ca pasiunea si dragostea noastra pentru acest sport sa ramana nepatata.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 254
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Aloo, militia ...am lipsit o zi si s-a dat liber la lupi intre oi?

Ce mama dracu atatea discutii?

Cine stie ceva concret si care poate fi probat sa spuna! Fara discutii pe langa subiect ... Andrei vad ca tu ai ceva informatii ...De cine iti e frica? Pune-o negru pe alb aici pe forum ...sa se stie cine ciripeste la politie. E vb aici de trafic de influenta, uzurpare si folosire de calitati oficiale necuvenite... delicte foarte grave ... Vrem sa stim despre cine e vb ... :wink: Daca detii asemenea informatie ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

... E vb aici de trafic de influenta, uzurpare si folosire de calitati oficiale necuvenite... delicte foarte grave ...

Nu, nu este vorba despre nici una din chestiile astea. Cine a facut asta nu a incalcat nicio lege. Doar ca si-a patat iremediabil obrazul.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Andrei, berea o dau oricand si oricui impartaseste aceasta pasiune cu o conditie: PE RAND!:ha: Eu nu stiu cine a turnat, dar imediat ce am sesizat in postul tau am incercat sa aflu de "schimbarile" la nivel de conducere a cluburilor. Am aflat SI AM POSTAT!!! Chiar daca worldscape, care este in ORR, se facea ca nu pricepe ce vreau sa spun.

Felul meu de a fi, asa...."scandalagiu" cum ziceti voi, are doar un singur scop: de a vedea unde e adevarul. Acel adevar simplu, fara nuante semantice.

Daca te vei da 3 pasi in spate si te vei uita la tabloul prezent vei constata ca este ca in '89 cand cineva a preluat puterea. Avem tot: PRESEDINTE - FRAS, PRIM MINISTRU -CNOR, ministri slobozi la gura sau tacuti ca pestele - :grin:, lideri de sindicat, forte de ordine care actioneaza la "butoane" etc. Cand apele se vor linisti vom fi cu adevarat "liberi"!:ha:

Link spre comentariu

Inca mai speri asta ? Poate in Canada, da` nici acolo nu-s convins, dar macar acolo vei fi mai putin agresat mental, moral etc....

Astrale era o gluma! Vezi maimutoiul ala care se tavaleste de ras? Ne vezi pe noi dupa 20 de ani? Suntem liberi, ba nene? :ha:

Avem tot ce ne trebuie sa esuam:

- goana dupa putere

- lipsa de scrupule

- cascaval mult de impartit

- prostie si mijloace de manipulare

- o lipsa de cultura in civilizatie

- o lipsa viscerala de onestitate

D'aia ma tavalesc de ras, Astrale! Pentru ca am mai vazut filmul asta, dar la alta scara!

Link spre comentariu

Naspa e ca la filmul asta ne-am holbat sau am fost actori, dracu mai stie, TOTI.....si am platit si inca platim biletul......

PS - Ce ma omori tu cu atentia la detaliile din fraza....fi-ti-ar maimutoiul sa-ti fie.....:ha:

Link spre comentariu

greu, tare greu m-am hotarat sa intervin in acest topic.

Asadar: nu va mai legati de ORR aiurea, fara sa stiti despre ce-i vorba, doar dupa zvonuri.

ORR-ul, a oferit ajutorul sighisoarei , FARA NICI UN FEL DE INTERES ASCUNS, ci pur si simplu din dorinta de ajuta un "coleg" aflat in impas, de a ajuta "comunitatea" sa-si implineasca pasiunile.

Nu am stiut, atunci, ca respectiva comunitate este majoritar pasionata de barfe, zvonuri, materii moi si urat mirositoare.

Rascoliti intr-o gramada de minciuni, rautati amestecate cu MUULTA dezinformare.

Dezinformare pe care VOI o cereti.

Va place.

Si ca sa continui cu Sighisoara, nu NOI ne-am retras "sprijinul", ci ei ni l-au refuzat. si nu numai noua. Ci si celor de la Mures si Bucovina.

Stiti cum procedati?

Ca si cum ati gasi pe strada un om cazut, v-ati duce sa-l ajutati si... gloata sare pe voi ca TU l-ai omorat...

Pentru cei care cred ... totusi ca as fi avut vreun interes material de la Sighisoara..., nu le raspund.

Sa faca cat vor speculatii pe aceasta tema si deie Domnul sa le dea cu muulte ZEROURI.

P.S. ORR-ul nu este al unei persoane, el nu poate fi ceea ce este fara membrii,

"CLUB, cluburi, s.n. Asociaţie menită să creeze membrilor săi condiţii favorabile pentru desfăşurarea unei anumite activităţi (cultural-educative, sportive etc.) în timpul liber; local care serveşte acestei asociaţii. – Din fr., engl. club.

Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, 1998"

"ASOCIATIE, asociatii,s.f.1. Grupare de persoane creata pentru a atinge un scop comun si organizata pe baza unui statut. - Din fr., association.

Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, 1998"

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

"CLUB, cluburi, s.n. Asociaţie menită să creeze membrilor săi condiţii favorabile pentru desfăşurarea unei anumite activităţi... .

Cum ar fi, de exemplu, traversarea unui drum public, in concurs, cu masina neimatriculata, fara pierderea permisului de conducere?

Sau n-am inteles bine; favorabile pt. cine?

Tipic romanesc... rid si curcile.

:ha

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Cum ar fi, de exemplu, traversarea unui drum public, in concurs, cu masina neimatriculata, fara pierderea permisului de conducere?

Sau n-am inteles bine; favorabile pt. cine?

Tipic romanesc... rid si curcile.

:ha

... printre altele, CORECT, asta e o conditie favorabila ce va trebui creata de catre Cluburi (?) !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Rascoliti intr-o gramada de minciuni, rautati amestecate cu MUULTA dezinformare.

Dezinformare pe care VOI o cereti.

Va place.

Si ca sa continui cu Sighisoara, nu NOI ne-am retras "sprijinul", ci ei ni l-au refuzat. si nu numai noua. Ci si celor de la Mures si Bucovina.

Dar "ei " au cerut cumva sprijinul celor enumerati mai sus si apoi au dat-o la intors?

Nu inteleg de unde atata bunavointa.

Dragoste cu sila....yoc

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Eu zic ca ne infierbantam mult prea tare ... Exista mult prea multa incrancenare ...ptr ce? Oare merita? Domnilor, suntem adunati aici sa impartasim un hobby, atat si nimic mai mult! Pe de alta parte atata timp cat nu avem o pozitie oficiala din partea celor implicati, faptul ca noi "judecam" acum situatia dupa cele intamplate e frectie la un picior de lemn!

Lasand la o parte gravitatea incidentului si situatia precedentului creat deja cu repercusiuni asupra calendarului competional (vezi Cupa de Anduranta - Sibiu) eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre. E mult mai safe si mai sanatos ptr toti.

Cei care s-au implicat in declansarea acestei "vanatori" si acum poate (nu) sunt constienti de raul pe care l-au putut face o sa-si dea seama ca de fapt au punctat decisiv prin neprezentarea la propriile competitii a potentialilor concurenti!

Va sugerez sa lasam acest topic asa cum e, fara sa mai injectam zanzanie, sa construim scenarii de cosmar sau sa ne aventuram in a mai judeca oamenii (persoane fizice) ptr actiunile lor. Este totodata un indemn la calm si sa lasam timpul sa treaca peste acest incident. Cu siguranta ranile vor ramane iremediabil nevindecate iar noi toti "cei de pe margine" vom invata din acest incident cum in viitor ne putem feri sa intram in astfel de situatii jenante.

Am credinta ca acolo sus, Unicul Judecator si Procuror va plati fiecaruia in momentul potrivit acest pret, contravaloare certa a actiunilor sau faptelor sale!

Cu respect,

Yonutz

Link spre comentariu

Eu zic ca ne infierbantam mult prea tare ... Exista mult prea multa incrancenare ...ptr ce? Oare merita? Domnilor, suntem adunati aici sa impartasim un hobby, atat si nimic mai mult! Pe de alta parte atata timp cat nu avem o pozitie oficiala din partea celor implicati, faptul ca noi "judecam" acum situatia dupa cele intamplate e frectie la un picior de lemn!

Lasand la o parte gravitatea incidentului si situatia precedentului creat deja cu repercusiuni asupra calendarului competional (vezi Cupa de Anduranta - Sibiu) eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre. E mult mai safe si mai sanatos ptr toti.

Cei care s-au implicat in declansarea acestei "vanatori" si acum poate (nu) sunt constienti de raul pe care l-au putut face o sa-si dea seama ca de fapt au punctat decisiv prin neprezentarea la propriile competitii a potentialilor concurenti!

Va sugerez sa lasam acest topic asa cum e, fara sa mai injectam zanzanie, sa construim scenarii de cosmar sau sa ne aventuram in a mai judeca oamenii (persoane fizice) ptr actiunile lor. Este totodata un indemn la calm si sa lasam timpul sa treaca peste acest incident. Cu siguranta ranile vor ramane iremediabil nevindecate iar noi toti "cei de pe margine" vom invata din acest incident cum in viitor ne putem feri sa intram in astfel de situatii jenante.

Am credinta ca acolo sus, Unicul Judecator si Procuror va plati fiecaruia in momentul potrivit acest pret, contravaloare certa a actiunilor sau faptelor sale!

Cu respect,

Yonutz

Yonutz ceea ce s-a intamplat la Sighisoara nu a influentat cu nimic concursul de Anduranta de la Sibiu. Acesta nu se poate desfasura acum deoarece in Sibiu ploua de 2 saptamani. Sunt coborari in "bot" destul de periculoase si nu ne putem permite sa avem incidente neplacute. Adica pe romaneste spus sa isi rupa capul vreun concurent.

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta, dar fara sa fi informat abtinete.

Claudia

Link spre comentariu

Claudia,

Tu in calitate de ce vorbesti acum? "nu ne putem permite". Huh? Pe de alta parte ce are ce am scris eu in maxima necunostita de cauza, in topicul de fata, cu concursul "vostru"?

Cat despre ploaie ... intradevar ploua cam birocratic la voi la Sibiu ... :uameni

Mai explic odata ca poate nu ai inteles: orice intalnire sau competitie care nu se mai organizeaza (indiferent de organizator) reprezinta o mare pierdere ptr fenomen! Trebuie sa gasim impreuna calea si puterea de a parcurge lungul si anevoiosul drum spre legalitate si siguranta la nivel de competitie.

La nivel de hobby sunt sigur ca acest sport va ramane asa cum este cu respectarea minimelor reguli ale bunului simt (protejarea mediului inconjurator prin folosirea de tehnici prin care sa limiteze la minim distrugerea naturii) si conduitei preventive de mers in teren (prin folosirea de tehnici care sa nu pericliteze viata soferului sau a pasagerilor).

Sunt sigur ca acum ai inteles ce am vrut sa zic ...

Referitor la "securea razboiului" (aia de la Covasna 2009) ... din partea mea e ingropata demult!:h5

Link spre comentariu

Claudia,

Tu in calitate de ce vorbesti acum? "nu ne putem permite". Huh? Pe de alta parte ce are ce am scris eu in maxima necunostita de cauza, in topicul de fata, cu concursul "vostru"?

Cat despre ploaie ... intradevar ploua cam birocratic la voi la Sibiu ... :uameni

Mai explic odata ca poate nu ai inteles: orice intalnire sau competitie care nu se mai organizeaza (indiferent de organizator) reprezinta o mare pierdere ptr fenomen! Trebuie sa gasim impreuna calea si puterea de a parcurge lungul si anevoiosul drum spre legalitate si siguranta la nivel de competitie.

La nivel de hobby sunt sigur ca acest sport va ramane asa cum este cu respectarea minimelor reguli ale bunului simt (protejarea mediului inconjurator prin folosirea de tehnici prin care sa limiteze la minim distrugerea naturii) si conduitei preventive de mers in teren (prin folosirea de tehnici care sa nu pericliteze viata soferului sau a pasagerilor).

Sunt sigur ca acum ai inteles ce am vrut sa zic ...

Referitor la "securea razboiului" (aia de la Covasna 2009) ... din partea mea e ingropata demult!:h5

Scriu in calitate de co-organizator si eu m-am ocupat de birocratie. Stai linistit ca avem toate avizele de la "birocratii" sibiului. Daca vrei amanunte suna-ma!!!!

M-a deranjat fraza urmatoare: Lasand la o parte gravitatea incidentului si situatia precedentului creat deja cu repercusiuni asupra calendarului competional (vezi Cupa de Anduranta - Sibiu) eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre. E mult mai safe si mai sanatos ptr toti.

Editat de Clau
Link spre comentariu

Nu ma intereseaza amanuntele ... Foarte frumos din partea ta ca te-ai ocupat de aceasta latura grea a organizarii! Si bravo voua ca v-ati pus la punct cu toate "hartiile" ... :wink:

Pai dupa o asemenea declaratie din "motive tehnice si birocratice" ... ce sa inteleaga omul? Invatati-va fratilor sa vorbiti simplu si romaneste!

PS ...si eu am tricou care ma cam strange...dar nu il dau jos, ca e rosu si pe spate scrie "Zdrentzele Team" ... deci ... :grin:

Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Tzuparu, daca nu e secret spune-ne si noua de ce ai plecat din ORR ?

Din cate stiu eu erai unul din sportivii lor de baza ( valoare).

Link spre comentariu

Vizitator Ureche

pentru inceput vreau sa lamuresc citeva probleme...

NU trebuie sa va speriati pentru ce s-a intimplat la Sighisoara !

Pentru desfasurarea unui concurs,cupa sau intilnire de offroad nu iti poate interzice FRAS-ul din moment ce detii toate autorizatiile locale necesare.

Cu toate reclamatiile facute de FRAS prin Dragos Ostafi si alti "binevoitori", autoritatiile locale nu au interzis desfasurarea evenimentului, chiar am fost intrebati, ce vrea FRAS de la voi de vi s-au facut atitea reclamatii ?.........

Va las pe voi sa va dati seama ce vrea .

Dupa cum stiu acei "binevoitori", am purtat multe convorbiri telefonice cu ei, inainte de a organiza acest eveniment tocmai pentru a intra in legalitate fata de FRAS, dar raspunsul a fost:"este prea tirziu si nu se mai pot intocmii actele".

Noi aveam deja citeva echipaje inscrise pe site, 2 pensiuni rezervate si multe alte lucruri gata in care s-au investit timp si bani.

Avind in vedere faptul ca eram prima intilnire din acest an si nu s-au putut intocmii actele asa de repede, Eu personal consider ca trebuia sa se gaseasca

o cale de a ne ajuta in desfasurarea acestui eveniment si nicidecum de a ne face reclamatii la diferite autoritati.

Acestia sunt "OAMENII" care ne reprezinta in FRAS, in loc de ajutor primesti o reclamatie.

Apropo de ajutor :

- Sighisoara nu a fost instiintata de cele 3 cluburi care pretind ca ar fi vrut sa ne ajute, aflind telefonic de la Rasti toata povestea inainte cu 2 zile de intilnire. Cu toata bunavointa noastra ni s-a spus ca nu se mai poate face nimica nici prin sprijinul celor care au vrut sa ne ajute.

Va multumesc......

Daca mai aveti neclaritati, incerc sa va lamuresc

Link spre comentariu

Trooper (Dragos Ostafi) spune ca a vrut sa va ajute, oferindu-se sa va acopere competitia dpdv juridic. Este adevarat ca ati refuzat? V-a cerut bani sa faca asta? Trooper = FRAS? :ha:

Cine sunt ceilalti binevoitori?

De ce voi organizatorii din Sighisoara ati reactionat atat de tarziu? A trecut ceva timp de atunci ... Si stiu ca sunteti la curent cu ceea ce se scrie aici.

Exista vreo dovada certa (copie reclamatie) prin care acuzatiile voastre se pot proba? Daca exista, contactati-ma pe pm. Daca nu, atunci faci niste afirmatii extrem de grave ptr care poti plati in instanta multisor!

Exista vreo dovada certa (scrisa nu verbala) prin care ati solicitat ajutorul FRAS-ului si vi s-a refuzat acest ajutor sau vi s-au pretins sume importante de bani ptr a va lua sub aripa lor?

Domnule Ureche in ce calitate faci aceasta replica? In nume personal sau in calitate de club sportiv organizator de evenimente?

Concursul de la Sighisoara avea regulament si daca avea era prevazut in el participarea masinilor neinmatriculate? In ce circumstante s-a intamplat neplacutul incident?

Buba in sfarsit se sparge. Este rodul atator saptamani de asteptare a unei reactii oficiale. Care in sfarsit se pare ca exista! Sau nu?

In ceea ce ne priveste sunt PRO legalitate (aici vb in numele CLUB 4x4 Bucuresti, club 99% pregatit sa se afilieze organizatiilor sau federatilor LEGALE existente) si intotdeauna vom fi fermi impotriva constrangerilor sau ilegalitatilor de orice fel.

Sunt extrem de importante raspunsurile tale si te rog sa ai in vedere acest lucru si sa raspunzi cu maxima atentie si seriozitate. Sunt sute de simpatizanti care asteapta aceste raspunsuri ...si care cred ca in functie de ele isi fac planurile de viitor ...

Nu imbrac haina unui anchetator sau judecator ci pun aceste intrebari ptr iubitorii acestui sport, simpatizanti si/sau participanti!

Cu respect,

Yonutz

Link spre comentariu

pentru inceput vreau sa lamuresc citeva probleme...

NU trebuie sa va speriati pentru ce s-a intimplat la Sighisoara !

Pentru desfasurarea unui concurs,cupa sau intilnire de offroad nu iti poate interzice FRAS-ul din moment ce detii toate autorizatiile locale necesare.

Cu toate reclamatiile facute de FRAS prin Dragos Ostafi si alti "binevoitori", autoritatiile locale nu au interzis desfasurarea evenimentului, chiar am fost intrebati, ce vrea FRAS de la voi de vi s-au facut atitea reclamatii ?.........

Va las pe voi sa va dati seama ce vrea .

Dupa cum stiu acei "binevoitori", am purtat multe convorbiri telefonice cu ei, inainte de a organiza acest eveniment tocmai pentru a intra in legalitate fata de FRAS, dar raspunsul a fost:"este prea tirziu si nu se mai pot intocmii actele".

Noi aveam deja citeva echipaje inscrise pe site, 2 pensiuni rezervate si multe alte lucruri gata in care s-au investit timp si bani.

Avind in vedere faptul ca eram prima intilnire din acest an si nu s-au putut intocmii actele asa de repede, Eu personal consider ca trebuia sa se gaseasca

o cale de a ne ajuta in desfasurarea acestui eveniment si nicidecum de a ne face reclamatii la diferite autoritati.

Acestia sunt "OAMENII" care ne reprezinta in FRAS, in loc de ajutor primesti o reclamatie.

Apropo de ajutor :

- Sighisoara nu a fost instiintata de cele 3 cluburi care pretind ca ar fi vrut sa ne ajute, aflind telefonic de la Rasti toata povestea inainte cu 2 zile de intilnire. Cu toata bunavointa noastra ni s-a spus ca nu se mai poate face nimica nici prin sprijinul celor care au vrut sa ne ajute.

Va multumesc......

Daca mai aveti neclaritati, incerc sa va lamuresc

Stimate domn,

Sincer sa fiu, asteptam niste raspunsuri mai sincere din partea dumneavoastra ca si organizatori.

Dumneavoastra ati refuzat intrarea in legalitate. Altfel, erati impreuna cu noi , ceilalti reprezentanti de cluburi, la ultima sedinta.

Mai mult decat atat, fara sa va intereseze de posibilele repercursiuni, ati inceput organizarea unui "Campionat Intercarpatin" impreuna cu alte cluburi din Harghita si din Covasna.

La ultima sedinta au fost si cluburi care inca nu au toate actele in regula, si chiar si un club care nici nu a inceput demersurile pentru infiintarea unui club efectiv. Toata lumea a fost acceptata si cine are toate actele in regula s-a oferit sa ii ajute pe cei care nu le aveau inca dar si-au programat ca sa organzeze un eveniment in acest an.

Conducerea CNOR a acceptat fara nici o problema astfel de situatii. Nu vad de ce ar fi refuzat acest lucru in cazul vostru.

De ce ati refuzat totusi ajutorul ORR-ului? Au cerut bani? Au cerut bani mai multi decat taxele normale care trebuiesc platite FRAS-ului de catre oricare organizator de concursuri?

Stiati ca, in mod normal, nu puteti primi autorizatii de la autoritatile locale fara sa fiti un club sportiv acreditat si afiliat la o federatie de pe ramura de sport aferanta automobilismului?

Ce aprobare ati avut de la politie, astfel incat ei au stat ca sa vaneze concurentii?

Sunt multe intrebari dar totul porneste de la vointa dumneavoastra de a fi legali. Aici am mari semne de intrebare. Eu cred ca daca exista aceasta vointa, nu mai existau probleme.

Link spre comentariu

Tzuparu, daca nu e secret spune-ne si noua de ce ai plecat din ORR ?

Din cate stiu eu erai unul din sportivii lor de baza ( valoare).

Sunt mult prea dezgustat de ce se petrece cu acest club si nu vreau sa povestesc acum de ce am plecat.

O sa vina vremea cand o sa fac un articol mic.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ce semn de intrebare am eu:

Cum ar putea un club care nu are CIS-ul adica ORR sa acorde suport leagl Clubului din Sighisoara pentru organizarea unei competitii?

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator Adi nebunul

Aceasi intrebare am avut-o si eu, legata de sprijinul ORR-ului catre Sighisoara, fara sa aibe CIS.

???????????????????????????????????????????????????????????????

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare