Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale

zolameister

Postări Recomandate

Re: Victime colaterale

Incepe sa miroasa a pute.....:fk2Oare ce informatii or sa mai iasa ca c...l la suprafata.Va sa zica numa ,,tiriplicii" :caretrebe sa prezinte documentatia completa pentru a se afilia la federatia lu peste?

Ce frumos era cand nu se discuta de tot rahatul asta de afiliere si de ,,ncesitatea intrarii in legalitate", de parca pana acum eram infractori.:uameniSi uite asa ma apuca o scarba si o lehamite de parca nu aveam destula de la altii, pusi si ei pe facut bani, repede pana nu...:old

Poate or reveni la sentimente mai bune, da nu stiu cum or mai putea sa se mai numeasca colegi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 254
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ce semn de intrebare am eu:

Cum ar putea un club care nu are CIS-ul adica ORR sa acorde suport leagal Clubului din Sighisoara pentru organizarea unei competitii?

M-ai spart cu chestia asta. Acum m-ai pus rau pe ganduri.

Link spre comentariu

inainte de a da acest raspuns am sunat avocatul, am discutat, m-am lamurit, asa ca:

promit ca voi deschide un topic in care am sa va tin la curent cu desfasurarea pas-cu-pas a procesului intentat de mine "d-lui ureche".

nu sunt un procesoman, este primul proces cel intentez.

o afirmatie facuta in "spatiul public", trebuie sa aiba un temei, o dovada mai exact.

Nu voi lasa, ca pana acum, ca lumea sa vorbeasca vrute si nevrute, aiurea si fara dovezi.

in legatura cu "ajutorul":

in data de 1 ianuarie 2010, la Sighisoara, la o cana de ceai cu Locsi si Claudiu, "prietenii de la Sighisoara", dupa ce mi s-au plans ca nu au cum sa faca CIS-ul in timp util, le-am oferit ajutorul, mai exact "umbrela" legala pentru a-si desfasura competitia.

Mentionez ca la acea data toate semnalele erau ca CIS-ul ORR-ului va fi gata in timp util.

Mai spun ca in afara taxelor LEGALE percepute de catre FRAS, nu s-a discutat, cerut, oferit, intentionat, nimic altceva.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Ce semn de intrebare am eu:

Cum ar putea un club care nu are CIS-ul adica ORR sa acorde suport leagl Clubului din Sighisoara pentru organizarea unei competitii?

Tzupare, stiai de toata "oferta" inca din luna ianuarie a acestui an(2010)..., ai fost chiar bucuros ca ii putem ajuta.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

si, de curios, ce incadrare ii da domnu avocat actiunii? Nu de alta, dar nu prea vad unde o incadreaza in lege. Pe codu penal? nu prea cred. In civil? e distractie, dar degeaba.

Link spre comentariu

Nu exista "ii" pentru ca eu nu fac parte din clubul tau,dar in continuare intreb cum sa-i ajuti fara CIS?

Rasti care e in conducerea CNOR zice ca Sighisoara a refuzat ajutorul ORR-ului dar bag de seama ca au refuzat ajutorul unui club care nu are CIS si drept urmare nu are cum sa fie afiliat.

Deci care ajutor?

Si daca exista CIS vrem sa-l vedem si noi,sa vedem cand a fost emis :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

si, de curios, ce incadrare ii da domnu avocat actiunii? Nu de alta, dar nu prea vad unde o incadreaza in lege. Pe codu penal? nu prea cred. In civil? e distractie, dar degeaba.

cred ca corect e codul penal si pt restul, nu stiu, e treaba lui ca avocat, nu conteaza cat dureaza si daca-i distractie cu atat mai bine.

Important e sa se stie ADEVARUL.

Daca "pierd", tot ce s-a speculat, ce s-a scris in acest topic e pertinent, plec din peisaj..., dar daca nu pierd?

exista "oo" suficiente sa va cereti scuze si sa nu mai populati acest forum aiurea ?

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Mentionez ca la acea data toate semnalele erau ca CIS-ul ORR-ului va fi gata in timp util.

Tzupare, mai citeste odata.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Tzupare, mai citeste odata.

Eu citesc foarte bine,si tu scri ca le-ai oferit ajutorul la data de 1 ianuarie,dar sedinta in care cluburile s-au afiliat a fost cu 2 saptamani inainte de concursul de la Sighisoara.

Daca atunci nu aveai CIS-ul cum sustii ca ti-au refuzat ajutorul?

Nu trebuia sa le zici: "PRIETENI" noi nu avem actele gata,incercati la alta usa!!

De ce-mi ziceai tu mie cu 2 zile inainte de concurs ca-l tot suni pe Ureche sa faca pe ORR si el nu vrea,cum sa faca?

Cum reusea ORR-ul fara CIS?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Eu citesc foarte bine,si tu scri ca le-ai oferit ajutorul la data de 1 ianuarie,dar sedinta in care cluburile s-au afiliat a fost cu 2 saptamani inainte de concursul de la Sighisoara.

Daca atunci nu aveai CIS-ul cum sustii ca ti-au refuzat ajutorul?

Nu trebuia sa le zici: "PRIETENI" noi nu avem actele gata,incercati la alta usa!!

De ce-mi ziceai tu mie cu 2 zile inainte de concurs ca-l tot suni pe Ureche sa faca pe ORR si el nu vrea,cum sa faca?

Cum reusea ORR-ul fara CIS?

Nu! cu doua zile inainte de concurs il sunam si-l rugam sa faca o "prieteneasca", ca cei de la Agnita.

Cu doua zile inainte de concurs nu mai putea sa il faca legal nici cu toate CIS-urile din tara, era prea tarziu si nu se puteau indeplinii formalitatile necesare.

nu am afirmat NICIODATA ca ORR-ul ar fi avut CIS-ul gata.

Ajutorul refuzat (greseala mea ca nu am specificat mai devreme) nu mai conta de CIS-ul ORR ci de "sfatul" sa faca o "prieteneasca" fara caracter de competitie, pentru a elimina orice risc.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Cu toate reclamatiile facute de FRAS prin Dragos Ostafi si alti "binevoitori", autoritatiile locale nu au interzis desfasurarea evenimentului, chiar am fost intrebati, ce vrea FRAS de la voi de vi s-au facut atitea reclamatii ?.........

Domnule Trooper, pentru pasajul acesta il dati in judecata pe "userul Ureche" ? Dati in judecata un user de forum?

De curiozitate , pe ce adresa ii trimite avocatul citatia?

Va trebui si avocatul sa-si faca cont pe forum! si sa-i trimita un PM! :ga

Acestea sunt niste copilarii, ca pe vreamea cand amenintam in fata blocului cu "tata".

Daca este real, retineti va rog, daca este real ce spune " userul Ureche", inseamna ca vizita dumneavoastra fulger la Agnita Ladies Free Ride, a fost una de lucru si strangere de informatii pentru FRAS si CNOR?:2dr:2dr:2dr

@"User Ureche" - :rules treci si pe la Prezentarea membrilor , nu de alta dar sa stim adresa pentru citatie:ha::ha::ha:

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Salut Dragos

Apreciez mult faptul ca vii si dai unele explicatii la ,,acuzele" care ti se aduc, dar sunt curios care e adevarul cu ,,vorba buna" pusa la politie venita de la FRAS.A fost sau n-a fost interventie?

PS: Bineinteles ca nu esti obligat sa raspunzi dar daca tot suntem la ora adevarului cred ca ar fi bine sa se lamureasca si aspectul asta, ca sa nu mai presupuna nimeni nimic.

Link spre comentariu

Nu! cu doua zile inainte de concurs il sunam si-l rugam sa faca o "prieteneasca", ca cei de la Agnita.

Ajutorul refuzat (greseala mea ca nu am specificat mai devreme) nu mai conta de CIS-ul ORR ci de "sfatul" sa faca o "prieteneasca" fara caracter de competitie, pentru a elimina orice risc.

:tk:g:g:g

Pai, pana la urma cei de la Sighisoara erau sunati si "indrumati" ce si cum sa faca !!!!!!!!!!!!!

Cu ce drept ati intervenit in "ciorba" lor?????

Nu astea sunt presiunile de care amintea Ureche??????

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

SCANDAL-SCANDAL-SCANDAL

Am stat de vorba cu "Sighisoara", cu Sorin Parvulescu si cu comisia (CNOR).

-"Sighisoara"

Au avut optiunea (chiar de mine sugerata) sa apeleze la un club afiliat pentru a fii cu actele in regula la competitia lor.

S-a oferit Clubul ORR de la inceput. Cu 30 zile inainte de competitie s-a mai oferit clubul de la Targu Mures si chiar personal m-am oferit cu clubul de la Bucovina.

Va salut cu respect.

RASTY

Deci sa inteleg ca Rasti nu stie ca ORR-ul nu e afiliat?

Cum a sugerat Sighisoarei sa faca pe actele ORR-ului?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Va trebui si avocatul sa-si faca cont pe forum! si sa-i trimita un PM!

Sigur stie mai bine ca mine , ce si cum trebuie sa faca.

Acestea sunt niste copilarii, ca pe vreamea cand amenintam in fata blocului cu "tata".

Nu vrei sa se stie adevarul? ai alta idee?

vizita dumneavoastra fulger la Agnita Ladies Free Ride, a fost una de lucru si strangere de informatii pentru FRAS si CNOR?:2dr:2dr:2dr

Da, chiar asa, am fost "trimis" sa vad cum beti si dansati intre orele 22 si 01.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

sunt curios care e adevarul cu ,,vorba buna" pusa la politie venita de la FRAS.A fost sau n-a fost interventie?

Adevarul e ca la ultima intalnire a cluburilor din 6 martie, de la Bucuresti, in fata tuturor reprezentantilor respectivelor cluburi, D-nul Ovidiu Maziliu - presedinte FRAS-, a raspuns unei intrebari a nu-stiu-cui, privind evenimentele "ilegale":

" FRAS-ul nu poate DECAT sa informeze autoritatile ca in ceea ce priveste eventualele accidente, nereguli, evenimente, etc, FRAS-ul nu poate fi "tras la raspundere" deoarece respectivul eveniment nu se desfasoara sub egida FRAS."

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

:tk:g:g:g

Pai, pana la urma cei de la Sighisoara erau sunati si "indrumati" ce si cum sa faca !!!!!!!!!!!!!

Cu ce drept ati intervenit in "ciorba" lor?????

Nu astea sunt presiunile de care amintea Ureche??????

Pai, stimabile, unde este "interventia"?

Nu realizezi dorinta de ajutor in folosul intregii comunitati si mai specific, a unor oameni pe care ii apreciam?

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Deci sa inteleg ca Rasti nu stie ca ORR-ul nu e afiliat?

Cum a sugerat Sighisoarei sa faca pe actele ORR-ului?

asa cum spunea si Rasty, ajutorul a fost oferit la inceput de ORR, iar cu 30 de zile inainte de Sighisoara, cand CIS-ul ORR-ului nu era gata, s-au oferit ceilalti...

QED. rasty stia ca nu e gata CIS-ul, si nu numai, toti repezentantii prezenti la sedinta din 6 martie stiau acest lucru.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Identific 2 tabere.

Tabara 1 care are intrebari argumentate si pertinente.

Tabara 2 care se HAHAHAIE.

Pe care nu cred ca-i intereseaza subiectul in sine, pentru ei este un fel de

"UN SHOW PACATOS".:ha::banana:2dr:old:hw

Rog insistent pe MAX sa mai adauge ceva Iconuri ca astea sunt foarte uzate.

..............................................................................................

Si trecem si la subiectul zilei, ca acum avem cu cine.

Intrebari pentru @Ureche

1.Cu care membri din CNOR ai vorbit la telefon (aia trecuti la diverse in textul tau)??

2.Ce l-am rugat eu pe Lozi membru in clubul de la Sighisoara (vicepresedinte dupa cum mi-ai spus tu),

cu mult inainte de competitie.

Mai precis, prima data imediat dupa sedinta de la Bucuresti??

3.Este adevarat ca acordurile pe ce le-ati avut voi de la primarie, romsilva si politie sunt doar VERBALE??

Daca nu sunt doar verbale, poti sa ne prezinti si noua aici pe forum scanate?

4.Inainte cu 3 zile de competitie, ce te-am rugat si sfatuit sa faci?

Atunci cand m-ati intalnit la competitii in organizare, ati stiut ca daca aveti o problema si e corecta eu

va sustin. Si aici v-am sustinut atat timp cat ati fost corecti.

Ai puterea sa recunosti unde ati gresit!?

Daca raspunzi corect, lucrurile se lamuresc, daca iar "bagi din top",

am o alta serie de intrebari cu tot cu raspunsuri si alea nu o sa-ti placa.

te salut.

Rasty

Link spre comentariu

1. Propun excluderea CNOR din CNOR pentru comportament ambivalent si daunator sportului romanesc!:ha:

Petre, asta e din ciclul din preputul gandirii ?

Tzuparu & Trooper ... am rugamintea sa va spalati rufele murdare la voi la atelier ... Nu aici! Aceste discutii nu va fac cinste si mai ales noi ceilalti ne pierdem timpul sa citim NIMIC!

Ureche ... Ai facut niste acuzatii foarte grave la adresa unei federatii/organizatii si a unei persoane fizice. Poti proba aceste acuzatii? Ai tot intrat sa vezi ce si cum se scrie, te-ai oferit ca dai mai multe detalii, dar ai tacut malc. Cumva ai si tu o mica musca daia verde pe caciula?

Inca astept cu interes sa ne raspunzi intrebarilor noastre ...

Sincer, parerea mea umila este ca atata timp cat firul discutiei s-a dus la dalga ...discutam discutii ...

Propunere - intalniti-va fratii ca oamenii la o masa rotunda toti cei implicati direct respectiv Ureche, Trooper, Sorin Parvulescu si Rasty si vedeti cum si ce s-a gresit. Dupa aceasta intalnire ...puneti o concluzie oficiala aici!

Lipsa aceasta de comunicare si dezinformarea opiniei publice ptr tot felul de artificii de tip politic (puneti in fata un raca interclub ca sa ascundeti un scandal mare) nu pot decat sa va scada credibilitatea si sa puncteze negativ in palmaresul domniilor voastre. Inca nu este tarziu sa reparati raul facut intregii comunitati. Trebuie insa sa ajungeti la un numitor comun ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Prietene Ionut "atotstiutor si bun de sfaturi",aici nu se spala nici o rufa murdara,nu stiu ce ti se pare tie.<daca vroiam sa-mi spal lucrurile nu-mi ajungeau 6 pagini :hw )

Eu fac niste informari si pun niste intrebari,toate astea in cunostiinta de cauza si nu pe langa subiectul acestui topic.

Dupa cum se vede toata lumea stia ca ORR are CIS si este afiliat,si se vede treaba ca nu e asa.

Ma intreb cum poate fi membru in conducerea FRAS "offroad" un membru al unui club care nu e afiliat?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

...................

Ma intreb cum poate fi membru in conducerea FRAS "offroad" un membru al unui club care nu e afiliat?

Mai pe romaneste, pentru toti : adica ORR e membru CNOR fara ca ORR sa fie afiliat la FRAS din cauza ca n-are CIS ?

Link spre comentariu

Hai sa va intreb pe voi, oficialii CNOR si Cluj, o chestie delicata:

1. A avut loc EUROTRIALUL la CLUJ?

2. Daca a avut, organizatorul a avut CIS?

3. Daca n-a avut cum a fost declarat concursul drept LEGAL?

4. Daca a avut, al cui a fost CIS-ul utilizat?:grin:

Asta ca sa ne lamurim despre unele chestii care-mi stau mie pe "preput" cum zice Yonutz despre mine. Ca la mine toate ideile imi stau sa atarne!:ha:

Later edit: Adica asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50492&highlight=Eurotrial CUM A AVUT LOC LEGAL?

Si mai Later edit: Nu incercati sa-mi spuneti ca EUROTRIALUL este alta mancare de peste cu alt regulament pt ca tine tot de FRAS! Ca da ca nu tine de FRAS....ati pus-o! Inseamna ca tine de alta autoritate a statului! E DOUA autoritati? Sau E MAI MULTE?:hw

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Silviu, doresti sa duci discutia in alta directie ... Nu e cazul. Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon!

Ioane, lamuririle le doream si le doresc, nu numai pentru mine, ci pentru toti cei interesati. Consideri cumva, ca astfel de situatii trebuiesc date sub pres ( ..."Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon"...)?

Se spune ca "informatia inseamna putere". Puterea/informatia creaza in mod constient diferente intre persoane, intre grupuri! Sa fie cazul si in miscarea off-road?

In tot acest topic ai dovada clara a ceea ce se intampla daca discutiile se poarta pe informatii din auzite si nu pe informatii concrete/oficiale?

Din aceasta cauza cer ca toate informatiile care ne privesc sa fie prezentate echidistant si la termenele stabilite.

Prin urmare propun ca pe site-ul FRAS si/sau :cl sa fie de urgenta actualizate sau inregistrate urmatoarele informatii:

-- cluburi/asociatii sportive legal constituite (cele care au CIS, dar care nu doresc sau nu au facut inca demersul pentru afilierea la FRAS);

-- cluburi/asociatii sportive afiliate FRAS (cele care au platit deja taxa de afiliere). Aici cred ca, in acest prim an, actualizarile trebuiesc facute lunar.

-- regulamentul pentru 2010 + fisele tehnice;

-- data pana la care sportivii se pot licentia pentru intreg anul competitional (adica sa plateasca taxa anuala si nu cea per eveniment);

-- caiet de sarcini pentru organizatori de competitii (sub egida FRAS) + taxe si garantii (sa stie organizatorii, cum si ce le trebuie);

-- calendar competitional (egal ca este campionat, cupa, eurotrial, urban arena, etc.) + club organizator (asta exista).

Abia asa prezentate informatiile denota transparenta.

Si abia dupa ce au fost asa prezentate informatiile, poti sa spui ..."Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon". Pana atunci e ...barfa!

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare