Vizitator free_spirit Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 (editat) Salutare ! Inca fac sapaturi dupa cauciucuri, pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un Galloper si chiar nu stiu ce "incaltari" ar fi cele mai bune. Ma uit si la pret, dar si la calitate. Ce-mi puteti spune despre Falken sau despre Matador 260/70/15.?? Sau spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie. Nu voi face extrem off road, asta-i clar,dar macar o data pe saptamana,tot ies de pe sosea,pe vreun camp sau printr-o cariera. MATADOR MP81 265/70 R15 FALKEN 265/70R15 S LA/AT As pune link-uri, dar nu vreau sa mi se interpreteze cum ca as face reclama la unele site-uri pe care se vand "gume". Multumesc !! :) Respect !! Editat Martie 30, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Se poate face ceva cu cauciucul asta?? Salutare ! Inca fac sapaturi dupa cauciucuri, pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un Galloper si chiar nu stiu ce "incaltari" ar fi cele mai bune. Ma uit si la pret, dar si la calitate. Ce-mi puteti spune despre Falken sau despre Matador 260/70/15.?? Sau spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie. Nu voi face extrem off road, asta-i clar,dar macar o data pe saptamana,tot ies de pe sosea,pe vreun camp sau printr-o cariera. MATADOR MP81 265/70 R15 FALKEN 265/70R15 S LA/AT As pune link-uri, dar nu vreau sa mi se interpreteze cum ca as face reclama la unele site-uri pe care se vand "gume". Multumesc !! :) Respect !! Iti recomand BFG MT, AT-urile nu sunt bune in teren. Masina are forta si potential mare dar daca-i pui slick-uri,suna pe unu cu tractoru. Daca nu ai bani de BFG,iti recomand NanKang Mudstar,sunt foarte ieftine si foarte bune,in jur de 420 ron bucata. 31x10.5 R 15 desigur (echivalent cu 265/70/15) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator free_spirit Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Se poate face ceva cu cauciucul asta?? Si...pot primi si eu niste adrese de unde as putea gasi asa ceva,la dimensiunile astea?? :D Multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate