Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MATADOR MP81 versus FALKEN S LA/AT

Vizitator free_spirit

Postări Recomandate

Vizitator free_spirit

Salutare !

Inca fac sapaturi dupa cauciucuri, pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un Galloper si chiar nu stiu ce "incaltari" ar fi cele mai bune.

Ma uit si la pret, dar si la calitate. Ce-mi puteti spune despre Falken sau despre Matador 260/70/15.?? Sau spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie.

Nu voi face extrem off road, asta-i clar,dar macar o data pe saptamana,tot ies de pe sosea,pe vreun camp sau printr-o cariera.

MATADOR MP81 265/70 R15

FALKEN 265/70R15 S LA/AT

As pune link-uri, dar nu vreau sa mi se interpreteze cum ca as face reclama la unele site-uri pe care se vand "gume".

Multumesc !! :)

Respect !!

Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se poate face ceva cu cauciucul asta??

Salutare !

Inca fac sapaturi dupa cauciucuri, pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un Galloper si chiar nu stiu ce "incaltari" ar fi cele mai bune.

Ma uit si la pret, dar si la calitate. Ce-mi puteti spune despre Falken sau despre Matador 260/70/15.?? Sau spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie.

Nu voi face extrem off road, asta-i clar,dar macar o data pe saptamana,tot ies de pe sosea,pe vreun camp sau printr-o cariera.

MATADOR MP81 265/70 R15

FALKEN 265/70R15 S LA/AT

As pune link-uri, dar nu vreau sa mi se interpreteze cum ca as face reclama la unele site-uri pe care se vand "gume".

Multumesc !! :)

Respect !!

Iti recomand BFG MT, AT-urile nu sunt bune in teren. Masina are forta si potential mare dar daca-i pui slick-uri,suna pe unu cu tractoru.

Daca nu ai bani de BFG,iti recomand NanKang Mudstar,sunt foarte ieftine si foarte bune,in jur de 420 ron bucata. 31x10.5 R 15 desigur (echivalent cu 265/70/15)

Link spre comentariu

Vizitator free_spirit

Re: Se poate face ceva cu cauciucul asta??

Si...pot primi si eu niste adrese de unde as putea gasi asa ceva,la dimensiunile astea?? :D

Multumesc !!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare