Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum sa-ti faci un HUMMER

gonzo

Postări Recomandate

Re: cum sa-ti faci un HUMMER

Impresionant proiect...oricum nu cred ca-i sanatos tipu' dar rezultatul e bestial.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul are vointa de fier si pricepere cit cuprinde...deja este mai mult decit artist.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Arata bine dar eu unul nu cred ca a reusit el sa dea ,,din mana" liniile alea la capota motor ,oalele de far ...etc ..si multe altele.Sunt convins ca a folosit piese gata manufacturate.In alta ordine de idei ,a folosit sasiul de la un Bronco ? In cazul asta masina va fi un ,,Broncoham ".. :ha: Oricum ,omul se pricepe,are vointza ..si are si bani ...La final va iesi cam la acelasi pretz la care ar putea sa-l achizitioneze de la armata dar va ramane mandria ca l-a ,,bibilit cumana lui "..Bravo lui

PS- sa fim seriosi ..arata ca o dacie 1300 tunata...nashpa rau...strutzocamila..

Link spre comentariu

impresonanta realizare, merita tot respectul pentru munca depusa

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Arata bine dar eu unul nu cred ca a reusit el sa dea ,,din mana" liniile alea la capota motor ,oalele de far ...etc ..si multe altele.Sunt convins ca a folosit piese gata manufacturate.In alta ordine de idei ,a folosit sasiul de la un Bronco ? In cazul asta masina va fi un ,,Broncoham ".. :ha: Oricum ,omul se pricepe,are vointza ..si are si bani ...La final va iesi cam la acelasi pretz la care ar putea sa-l achizitioneze de la armata dar va ramane mandria ca l-a ,,bibilit cumana lui "..Bravo lui

PS- sa fim seriosi ..arata ca o dacie 1300 tunata...nashpa rau...strutzocamila..

esti rau :grin: ...... chiar daca a costat dublu cand se plimba cu el satisfactia este f mare, probabil ca acea capota este originala . Dar nu mi se pare ca e o dacie tunata :grin:

Link spre comentariu

Mai din topor al doilea model....dar impresionant la capitolul polivalente si progmatism.Godinul la purtator face toti banii :h5 cind esti in zonele lor.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

chiar ca godinu' ala face toti banii :ha: cu asta sunt sigur ca e mai tare decat hummer

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Buna ziua !

Avantajul in cazul in care vrei sa-ti faci in fata blocului un H1 este ca originalul are multe suprafete plane si unghiuri drepte, muchii, etc, deci mai usor de replicat decat o curbura sau un arc de cerc...

Oricum, primul are mana buna si timp la discretie, iar rusul sau ce-o fi cel cu soba, are un vehicul care si l-ar dori orice primarie mai saraca in fonduri la inceputul iernii...

Bravo lor, oamenii stiu ce vor, si au mijloacele necesare punerii in practica a ideii !

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna ziua !

@raresgood

In multe situatii, problema vine de la tara unde se afla garajul, respectiv blocul in spatele caruia lucrezi la masina... :ha:

Acum, cu seriozitate, ajung la concluzia care a tras-o primul meu patron capitalist:

"Cand ai la dispozitie toate sculele de care ai nevoie, pana si munca face placere..."

Scule si o inclinatie catre mecanica, precum si o dorinta perversa de a-ti baga degetele in locuri ascunse, umede si fierbinti...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare