cfantana Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 cfantana (Costin Fantana) sau Tuparu :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 Bun venit Tupare! :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 salutari Å¢upare ai cel mai "bagacios" samurai :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 Bine ai venit, Tupare !... :D Toata stima, Omule !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cardan Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 bine ai venit, dar si mai bine veneai la bucovina :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 27, 2007 Autor Partajează Postat Mai 27, 2007 Poate vii si tu la Mures :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 Tot respectul! bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bun venit ! ... din partea mea, o poza de la Cheia ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2007 Autor Partajează Postat Mai 28, 2007 Merci koala,daca as fi reusit sa urc acolo era si mai frumosa poza :D Trebuie un motor mai mare :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bun venit Tupare. Iti trebuie un motor mai mare la o masina mai mare. :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2007 Autor Partajează Postat Mai 28, 2007 Bun venit Tupare. Iti trebuie un motor mai mare la o masina mai mare. :D Nu prietene imi trebuie o masina cat mai mica si usoara cu un motor mare :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Bine ai venit! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Bun venit betivule...te-am asteptat la bucovina la o bauta ca pe vremuri... :( Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 Bun venit betivule...te-am asteptat la bucovina la o bauta ca pe vremuri... :( Imi pare rau ca nu am putut veni da ma revansez eu :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 16, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2007 De azi batranul Samurai cu experienta a lasat loc unuia mai tanar(virgin asa putea spune) care intra la preparat.Deci sa-i uram bun venit in famulie :D Fabricatie 11-99 Fosta masina Red Bull (cu doza in spate :D ) 100.000 km Mici probleme la cutia de transfer-fluiera un pic (problema intalnita la toate samuraiele :( ) In rest vedeti in poze :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Succes la preaparat! Cand va fi gata? :P :roll: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Super tare. Bullbarul e belea. :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 Succes la preaparat! Cand va fi gata? :P :roll: Gata nu o sa fie niciodata :D Da sper ca in toamna sa prinda contur 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 sam super faina masina ,s-o stapanesti sanatos! are arcuri foi fata ,spate? ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 Re: sam super faina masina ,s-o stapanesti sanatos! are arcuri foi fata ,spate? Da e pe arcuri foi :( Da o sa primeasca elicoidale 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Re: sam super faina masina ,s-o stapanesti sanatos! are arcuri foi fata ,spate? Da e pe arcuri foi :( Da o sa primeasca elicoidale 8) Felicitari! Motor? Ii bagi 3000 V6? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 sa te poarte sanatos :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Felicitari pt acaret, sper sa te duca pe podium, dar parca ziceai ca iei ceva mai mare :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Mandru acaret omule, sa-l porti sanatos (si el pe tine). PS. "Dreseaza-l sa urce pe podium, hai ca stiu ca esti dresor bun :wink: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate