Suparici Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 foarte frumos. sa ai noroc de el. :) :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 Va multumesc mult!! Sper sa reusesc sa-l fac sa urce pe podim.Mai mare m-am mai gandit si am decis sa raman la clasa mica :D Levo motor inca nu-i pun ca prioritar e sa-i pun suspensie,roti,troliu si rollcage.Sa-l vad cum se descurca si pe urma iau o decizie si cu motorul. Pana una alta sunt incantat cum trage,misca mai bine decat motorul de pe cel veci in care am bagat 1200E si nu trage in a 4-a si a 5-a. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Omule, felicitari pentru tanarul Samurai ! Imi place ca esti un om Hotarat !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 :shock: :shock: :shock: ce breton e masina !!! felicitari o inscrii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ha! ce bine arata. misto bullbaru. sa-ti traiasca :mrgreen: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 un cotetz nou... tine stafeta sus :lol: sa-l porti sanatos :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Fabricatie 11-99 100.000 km Mici probleme la cutia de transfer-fluiera un pic (problema intalnita la toate samuraiele :( ) In rest vedeti in poze :twisted: motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 Multumesc frumos de primire domnilor :D Motor 1.3 injectie monopunc,trage decent. In vre-o doua luni o sa fie de vanzare destule acareturi de pe ea:bare fata-spate,bullbar,jante......asa ca abonati-va :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Sa te duca de colo-colo, fara probleme si fara sa "comenteze" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 sigur va primi o doza mai mare de bere in loc la redbull si una de offroad...si mai mare :lol: ps: un abonament pe 2 luni la jante daca au 7'' va rog :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 sigur va primi o doza mai mare de bere in loc la redbull si una de offroad...si mai mare :lol: ps: un abonament pe 2 luni la jante daca au 7'' va rog :D sunt 15x8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 sigur va primi o doza mai mare de bere in loc la redbull si una de offroad...si mai mare :lol: ps: un abonament pe 2 luni la jante daca au 7'' va rog :D sunt 15x8 :roll: mult prea mari pentru noile gume de pe masina (BFG 215) o sa merg cu metroul :arrow: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Pana la urma l-ai luat! Sa va purtati sanatosi unul pe altul :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 Pana la urma l-ai luat! Sa va purtati sanatosi unul pe altul :lol: Merci domnu Nelu,i-a pune cu mare placere o doza mare de Ursus in spate da sa fie plina :lol: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Pana la urma l-ai luat! Sa va purtati sanatosi unul pe altul :lol:[/q Merci domnu Nelu,i-a pune cu mare placere o doza mare de Ursus in spate da sa fie plina :lol:oricand :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 DAI TARE FRATE SI GRABESTETE SPRE EXTREM :grin: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2007 DAI TARE FRATE SI GRABESTETE SPRE EXTREM :grin: La anul ma dau la extrem.Pana nu am masina asa cum mi-o doresc eu (blocante fata-spate,troliu spate,suspensie pe elicoidale...) nu are rost sa vin la extrem :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate