Max Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Bai fratilor, nu stiu a cui e masina din anuntul de mai jos dar cum poate sa spuna ca este neinteresanta pentru offroad? :uameni Vreti sa va arat eu ce offroad se poate face cu o asemena masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Te simti cu musca pe caciula ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad :uameniapoi daca aia nu-i interesanta pentru off-road atunci ii interesanta Dacia....:hw Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Pai, e blasfemie ca sa spui ca o Toyota Landcruiser este NEinteresanta pentru offroad. :uameni:beat:frslp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Max, cred ca ai interpretat gresit sau exprimarea omului nu a fost una fericita. Eu cred ca el vrea sa spuna ca faptul ca a facut tinichigeria si vopsitoria nu e deloc interesant pentru cineva care va folosi masina in offroad. Altfel e clar ca are si o oarecare pregatire pentru offroad, cand spune de bodylift si de altele. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Sau poate e o greseala de exprimare, omu poate vroia sa spuna ca el nu a fost interesat de off-road; altfel, Max, ai dreptate, e blasfemie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Pai poate ca nu stie cum se foloseste in off-road, poate crede ca in off-road masina trebuie sa mearga singura :ha:, intr-adevar chiar ca e blasfemie pe net circula muuuulte astfel de mesaje iar cateodata se observa si invers-ul adica alte masini depsre care se spune ca sunt stapanele off-ului Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Hai sa lamurim problema.:grin:. 1.M-am hotarat demult sa nu mai vand masina. 2.M-am referit ca nu este interesant pentru offroad faptul ca are geamuri electrice si aer conditionat.Majoritatea offroaderlilor prefera geamuri cu macara mecanica(ad-labam) pentru ca aia nu se strica daca ajunge apa la ea. Auzi nenea Max,matale rascolesti internetul ca sa-ti mai iei vre-o toyota? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad Hai sa lamurim problema.:grin:. 1.M-am hotarat demult sa nu mai vand masina. 2.M-am referit ca nu este interesant pentru offroad faptul ca are geamuri electrice si aer conditionat.Majoritatea offroaderlilor prefera geamuri cu macara mecanica(ad-labam) pentru ca aia nu se strica daca ajunge apa la ea. Auzi nenea Max,matale rascolesti internetul ca sa-ti mai iei vre-o toyota? Ahaaaaaa! Deci tu esti blasfemistul! Sa i se taie capul! :dr3 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad max .. ai scapat .... acum am intrat eu la ganduri .... ce draq ma fac..???!!! ca am AC si geamuri electrice ...?! hmmmm :hl cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad max .. ai scapat .... acum am intrat eu la ganduri .... ce draq ma fac..???!!! ca am AC si geamuri electrice ...?! hmmmm :hl Tu oricum meriti sa ti se taie capul chiar daca nu ai avea geamuri electrice si AC. Asa by default. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad NORMAL ca e neinteresanta pt OffRoad.... doar NU e JEEP !!! :banana:banana:banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Neinteresanta pentru offroad e o greseala de exprimare, dar cel mai mult imi place ca toate masinile de vanzare pe net au consumul in anunt cu cel putin 2 litri sub cel dat de fabrica...cautati vitara pt exemplu si veti vedea ca ia 5-6 litri mixt max 8 in oras...:ha: exemplu 1 exemplu 2 etc vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate