Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Neinteresanta pentru offroad

Max

Postări Recomandate

Bai fratilor, nu stiu a cui e masina din anuntul de mai jos dar cum poate sa spuna ca este neinteresanta pentru offroad? :uameni

Vreti sa va arat eu ce offroad se poate face cu o asemena masina?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Neinteresanta pentru offroad

Max, cred ca ai interpretat gresit sau exprimarea omului nu a fost una fericita. Eu cred ca el vrea sa spuna ca faptul ca a facut tinichigeria si vopsitoria nu e deloc interesant pentru cineva care va folosi masina in offroad. Altfel e clar ca are si o oarecare pregatire pentru offroad, cand spune de bodylift si de altele. :)

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Pai poate ca nu stie cum se foloseste in off-road, poate crede ca in off-road masina trebuie sa mearga singura :ha:, intr-adevar chiar ca e blasfemie pe net circula muuuulte astfel de mesaje iar cateodata se observa si invers-ul adica alte masini depsre care se spune ca sunt stapanele off-ului

Patroll
Link spre comentariu

Hai sa lamurim problema.:grin:.

1.M-am hotarat demult sa nu mai vand masina.

2.M-am referit ca nu este interesant pentru offroad faptul ca are geamuri electrice si aer conditionat.Majoritatea offroaderlilor prefera geamuri cu macara mecanica(ad-labam) pentru ca aia nu se strica daca ajunge apa la ea.

Auzi nenea Max,matale rascolesti internetul ca sa-ti mai iei vre-o toyota?

Link spre comentariu

Hai sa lamurim problema.:grin:.

1.M-am hotarat demult sa nu mai vand masina.

2.M-am referit ca nu este interesant pentru offroad faptul ca are geamuri electrice si aer conditionat.Majoritatea offroaderlilor prefera geamuri cu macara mecanica(ad-labam) pentru ca aia nu se strica daca ajunge apa la ea.

Auzi nenea Max,matale rascolesti internetul ca sa-ti mai iei vre-o toyota?

Ahaaaaaa! Deci tu esti blasfemistul!

Sa i se taie capul! :dr3

:ha:

Link spre comentariu

max .. ai scapat .... acum am intrat eu la ganduri .... ce draq ma fac..???!!! ca am AC si geamuri electrice ...?! hmmmm :hl

Tu oricum meriti sa ti se taie capul chiar daca nu ai avea geamuri electrice si AC.

Asa by default.

:ha:

Link spre comentariu

NORMAL ca e neinteresanta pt OffRoad.... doar NU e JEEP !!! :banana:banana:banana

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

e o greseala de exprimare, dar cel mai mult imi place ca toate masinile de vanzare pe net au consumul in anunt cu cel putin 2 litri sub cel dat de fabrica...cautati vitara pt exemplu si veti vedea ca ia 5-6 litri mixt max 8 in oras...:ha:

exemplu 1

exemplu 2

etc

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare