patriciu Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) Indraznesc sa adresez aici o intrebare (pe jumate off-topic, adica masina :grin: ) celor care au cunostinte sau sunt in domeniu: La o Toyota Avensis 2.2 D-CAT, unde si la cine as putea sa fac un tuning din asta eco? De preferat in Cluj sau Bihor. Multumesc. japonezele cu injectie Denso sau Hitachi se fac in general cu ECU pe masa cu scule gen Piasini sau K-tag... din pacate la masina ta ( din cunostintele mele ) nu se poate decat cu Powerbox :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) Da, multumesc de sugestii. Acus vreun an/doi mi s-a sugerat ca poate fi complicat, de aceea citind acest thread am zis sa intreb si aici. Concluzia: Ori ma las pagubas, ori luam directia Oradea sau chiar Ungaria, unde sunt oameni priceputi la Toyote. Mai vedem. Multumesc tuturor. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) Da, multumesc de sugestii. Acus vreun an/doi mi s-a sugerat ca poate fi complicat, de aceea citind acest thread am zis sa intreb si aici. Concluzia: Ori ma las pagubas, ori luam directia Oradea sau chiar Ungaria, unde sunt oameni priceputi la Toyote. Mai vedem. Multumesc tuturor. sa stii ca aceleasi scule sunt si in RO si in DE si in Ungaria... din pacate nu ai ce sa faci decat powerbox , in rest pierzi timp si bani.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 (editat) Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) Cu respect, era vorba si de oameni priceputi si cu experienta in a umbla la Toyote. Nu doar de scule. Ca nu as vrea sa faca unii scoala pe masina mea. De aceea am mentionat Ungaria, unde am mai fost trimis inainte. Iar Oradea este orasul meu de bastina :wink: Am intrebat de Eco Tuning, deci nu sunt ahtiat dupa cai putere (are destui deja, cel putin pt strada, pt mine). Si daca treaba e prea complicata si costisitoare, nu prea ma tenteaza neaparat. Asa ca ...mai vedem! :grin: (candva, oadata, poate...) FiinDca tot veni vorba, ce este acel Powerbox mentionat de d-voastra? Editat Martie 4, 2014 de Astral "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) sunt convins ca exista oameni priceputi atat in Oradea , cat si in Cluj ( asta am vazut la semnatura ) Powerbox este un modul aditional , care se conecteaza pe cablajul masinii. spre exemplu , se interpune intre senzorul de presiune de pe rampa de injectie si mufa lui , astfel incat la calculatorul de injectie , nu mai ajunge presiunea corecta din rampa , ci ceea ce ii spune acel modul , adica minte calculatorul si il "convinge" sa lucreze dupa cum ii dicteaza el , powerboxul sau cum vrei sa ii spui stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Nissan: eco tuning - pareri (discutie generala) Da, multumesc de lamurire. Am sa sap si dupa varianta asta. O seara buna tuturor. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate