Yonutz Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Un coleg e undeva printr-o padure langa Piatra Neamt si a ramas intepenit acolo. Nu mai conteaza motivele are nevoie de ajutorul nostru... Stiu e sambata, o sa fie Invierea ...dar e nevoie de ajutor Multumesc Colegu cu problema - Razvan (raznanutza de pe forum) 0721.206.909.M-am uitat in topicul cu ajutor offroad si nu am gasit pe nimeni. De aceea am facut acest apel Sa aveti un Paste Fericit! Rezolvat de Florin Ghimis & Sacalu ... :h5Multumesc domnilor ... Editat Iunie 4, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Ajutor offroad zona piatra neamt! Am ajuns si eu in sfarsit acasa... Mai aveam putin si luam lumina de la stana. Multumesc Florin si Sacalu! Paste fericit la toata lumea! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate