Sefulik Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Stie cineva daca surubul localizat pe caseta de directie (Pajero MK I) intr-adevar e facut sa mai "stranga" din joc? Daca da,are si el niste valori de strangere sau "la mana"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Joc caseta de directie Pune o poza cu caseta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie Stie cineva daca surubul localizat pe caseta de directie (Pajero MK I) intr-adevar e facut sa mai "stranga" din joc? Daca da,are si el niste valori de strangere sau "la mana"? Da , -slabesti piulita, pastrand positia surub centrale -strangi surub cate putin ( sa nu strangi prea mult ca sa blocheaze caseta) -strangi piulita, pastrand cu surubenita positia la surub centrale -misca masina si vezi da ca mai trebuie strans. -SA NU INCERCI SA STRANGI PREA MULT!!!!!!!!! maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie Sfatul meu...nu umbla acolo...daca nu cunosti In cel mai bun caz o distrugi:grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie sfatul meu...nu umbla acolo...daca nu cunosti in cel mai bun caz o distrugi:grin: sefulik se pricepe, stie sa lucreze cu suruburi, de asta l am sfatuit cum se procedeze!!!!!!!!!! NU ESTE MARE LUCRU SA STRINGI UN SURUB, EU IN PRINCIPIU NU SFATUIESC PE NIMENI SA LUCREZE LA O MASINA DA CA NU STIE CE FACE.......... MERCI PT SFAT,CRED CA INTENTIE ESTE BUNA.:h5 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie Sa slabesti o piulita si sa strangi un surub e destul de simplu,eu am umblat la mea la surubul acela si...a inceput sa mearga mai prost.Pana nu am dus-o la un mecanic priceput nu am rezolvat nimic.Daca vrei iti dau pe PM nr lui de telefon.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Re: Joc caseta de directie Sa slabesti o piulita si sa strangi un surub e destul de simplu,eu am umblat la mea la surubul acela si...a inceput sa mearga mai prost.Pana nu am dus-o la un mecanic priceput nu am rezolvat nimic.Daca vrei iti dau pe PM nr lui de telefon.:2dr SAU POTI SA VII LA MINE:h5 Editat Aprilie 6, 2010 de maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie Multumesc Maurizio. Ma gandeam eu ca nu e asa de complicat. O sa-l strang putin azi daca imi fac timp si o sa va comunic rezultatele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie Multumesc Maurizio. Ma gandeam eu ca nu e asa de complicat. O sa-l strang putin azi daca imi fac timp si o sa va comunic rezultatele. nu ai pt ce, ai grija sa nu stringi prea mult, mai bine sa incerci de 2 ori. aici ai o poza cu 3 mitsu ai mei la Baja Aragon ( spania) 1994 maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cristian m Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Joc caseta de directie la mk3 se strange la 12Nm si piulita de blocare la 60Nm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Joc caseta de directie ...deci, am dat o cautare cu posturile lui Maurizio. Am gasit multe discutii despre cum modifica el casete de directie si ma simt dator sa-I anunt pe toti cei care au in plan asa ceva ca este o mare teapa. Am incercat la pajero meu si a iesit ca draq dupa foarte multi bani care au intrat in contul acestui escroc. Propun sa nu va lasati inselati de promisiunile acestui inapt! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Joc caseta de directie Dar interventia ai facut-o tu sfatuit de el sau i-ai dus masina? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Joc caseta de directie a facut-o el si m-a costat 250 euro( exclusiv pretul casetei de directie),asigurandu-ma ca este ceva ce numai el stie si ca voi fi foarte multumit. De altfel, el mi-a facut si lucrarea de schimbare volan dr in st. Ca idee, pot sa-ti spun ca nu puteam sa depasesc 80km/h si ca volanul se misca foarte greu. Nu-mi vine sa cred ca acest impostor, altfel nu pot sa-i zic, mai are loc in acest forum si mai mult isi da cu parerea despre chestiuni tehnice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Joc caseta de directie @Sefulik ,chestia cu stransul surubului este ca frectia la un picior de lemn... Daca ai joc in melc sau in axul central {surubul fara sfarsit}poti s-o strangi la orice cuplu vrei tu rezultatul este acelasi sau mai prost ca inainte! Meseriasi asa zisi de la noi schimba bilele din interior cu o cota mai mare decat cele din caseta o mai strang putin si gata au rezolvat problema... Dupa cateva sute de km jocul reapare! Cel mai bine este sa gasesti una sh dar s-o poti verifica inainte! Bafta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Joc caseta de directie @Sefulik ,chestia cu stransul surubului este ca frectia la un picior de lemn... Daca ai joc in melc sau in axul central {surubul fara sfarsit}poti s-o strangi la orice cuplu vrei tu rezultatul este acelasi sau mai prost ca inainte! Meseriasi asa zisi de la noi schimba bilele din interior cu o cota mai mare decat cele din caseta o mai strang putin si gata au rezolvat problema... Dupa cateva sute de km jocul reapare! Cel mai bine este sa gasesti una sh dar s-o poti verifica inainte! Bafta! Am rezolvat-o de ceva timp. Stransul surubului ajuta dar in mica masura. Am incercat diferite strangeri. Rezultatul a fost ok,chiar s-a simtit o imbuntatire in bine dar in cazul meu,problema a fost crucea de la coloana de directie. Am schimbat-o si directia e muuuuult mai precisa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Joc caseta de directie Sefulik, de unde luasi crucea si la cit? :grin: daca nu e secret... sint direct interesat !!! In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Joc caseta de directie De la Al Padrino. Nu mai stiu cat a costat dar fa bine si du-te cu ea acolo. Daca nu le-o aratam,imi dadeau cruce de altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Joc caseta de directie Iti trimisai un mesaj Multumesc In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate