dacuBurebista Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... e o procedură mai delicată... trebuie mașina pusă pe tester ca să ajungă uleiul la o tempereatură anume, apoi se face schimbul aș prefera pe cineva care face asta în mod curent, nu ocazional ;) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunaziua Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... e o procedură mai delicată... trebuie mașina pusă pe tester ca să ajungă uleiul la o tempereatură anume, apoi se face schimbul aș prefera pe cineva care face asta în mod curent, nu ocazional ;) salut... pana la urma ai gasit pe cineva apt sa schimbe uleiul in cutia automata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Salut, am o mica problema la cutia automata. am cumparat masina acum 2 luni si sunt foarte incantat de ea. pana acum am descoperit doua probleme. 1 servo merge greu dar cand accelerez merge bine, cred ca e pompa de servo, o sa o inlocuesc cu una reconditionata de pe ebay. 2. cand plec dimineata si cutia e rece si sunt pe D merge ok, dupa cateva minute cand trece din 2 in 3 bruscheaza rau , din 3in 4 putin si din 4 in 5 aproape deloc. daca accelerez usor adica sa ma intreaca un trabant schimba usor, daca merg normal bruscheaza, cand am luat masina am schimbat toate uleiurile, filtrele inclusib filtru epurator. la cutie am pus mobil 320 dex3, asa facea si inainte tot brusca, am crezut ca e de la ulei. oricum N402 am vazut ca nu se gaseste pe piata si am auzit ca e prost, strica cutiile, data viitoare o sa pun Liqui Moly top tec 1200 http://www.liqui-moly.de/liquimoly/mediendb.nsf/gfx2/1367387EFC2F36E9C12574DC0051B631/$file/3680%20Top%20Tec%20ATF%201200_EN.pdf Am vazut ca este recomandat chiar de ei pentru freelander td4 si am mare incredere in ei si produsele lor. Acum merg pe secvential si cand schimb viteza ridic piciorul de pe acceleratie si nu mai bruscheaza, asa o schimb la ce turatie vreau. nu ca n-as fi mers pe automatic dar bruscheaza rau si poate sa rupa ceva.. stie cineva de la ce bruscheaza, am inteles ca sunt niste valve ceva. Pentru problema cu bruscatul vezi postul 33 . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... salut... pana la urma ai gasit pe cineva apt sa schimbe uleiul in cutia automata ? sigur că da, în bucurești e mai ușor de găsit și de ales http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio_ghinea Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Salut si bine v-am gasit. Am si eu un freelander 2.0 td4 automat si am avut probleme cu cutia de transfer iar in momentul schimbarii a pierdut cutia de viteze niste ulei si mecanicul unde am avut-o m-a pus sa cumpar 1L de Castrol transmax dex lll si din cate am vazut aici nu este compatibil... Daca fac schimbul la cei 4 litri mai este problema ca am bagat acel litru? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... uleiul din cutie nu-l poți schimba tot, doar o parte (mare) din el se primenește la o operațiune ți-aș recomanda să faci operațiunea cât mai rapid, la cineva care chiar se pricepe la asta... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio_ghinea Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... uleiul din cutie nu-l poți schimba tot, doar o parte (mare) din el se primenește la o operațiune ți-aș recomanda să faci operațiunea cât mai rapid, la cineva care chiar se pricepe la asta... Adica sa schimb ce 4 litri cu un ulei nou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... adică da asta dacă vrei să nu schimbi cutia http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio_ghinea Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... adică da asta dacă vrei să nu schimbi cutia Multumesc pentru informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Nasolia-i ca nu o parte mare din ulei se innoieste la schimb ci mai putin de jumatate(capacitate 8.5l si intra cam 4) metoda eficienta e sa-l schimbi de doua ori consecutiv (dupa o zi de mers cu ea) in felul asta se improspateaza uleiul in procent de vreo 75% NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio_ghinea Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Salutare din nou am vorbit cu baiatul care imi aduce mie piesele si mi-a cautat dupa seria de sasiu si a spus ca merge si ( Ravenol JF 506E ) care are aceleasi specificatii cu LR N402... A mai pus cineva acest ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Buna ziua. Am si eu o cutie ca la Land Rover, Jatco, dar montata la alta masina , Mondeo. Schimbul de ulei l-am intels partial. Dar filtrul? A schimbat cineva filtrul? Trebuie schimbat? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Depre filtru e scris clar la #41 in acest topic, ar trebui citit tot si linkurile atasate in unele topicuri si se va intelege mai mult decat partial NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Schimb ulei cutie automata Freelander .... Antonio_Ghinea: pana la urma ce ai facut? Ai pus Ravenol? Unde ai gasit? cat a costat? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate