vitalies Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 tot felul de materiale cu modificari pentru diverse suzu de teren http://rapidshare.com/files/370852943/suzuki___offroad_stuff.rar manual vitara http://rapidshare.com/files/370842311/Suzuki_Vitara_-_Information_-_Vitara_manual.pdf manual jimny http://rapidshare.com/files/370817269/Suzuki_-_Jimny.rar o sa mai incarc pe rapidshare si manuale de samurai si cel de swift GTI daca intereseaza pe cineva pentru motor. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Mii de multumiri !:grin:Asteptam cu interes cel de Samurai !:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Mii de multumiri !:grin:Asteptam cu interes cel de Samurai !:x Pai alea de Samurai sunt in primul link :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Multam fain! De mult cautam manualul ala de Vitara! Multe chestii interesante pe acolo... Sa traiesti!!:tk:h5 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi merci mult,foarte complete:h5 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Buna treaba! Multumim! :y Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi cel mai complet manual pentru samurai de la zukiboys http://rapidshare.com/files/372746032/zukboysfsm.part1.rar http://rapidshare.com/files/372756113/zukboysfsm.part2.rar si manualul pentru swift GTI (pentru motor in special - mie mi-a folosit mult la transplant) http://rapidshare.com/files/372761573/1989_Suzuki_Swift_GTi_Shop_Manual.pdf Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi mutumim mult...:br Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi ahoi! super scut,detaliat perfect,brici,incepe treaba. multam mult 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi link urile aste sunt cu plata ? mci Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi pentru descarcat are free cu viteza redusa sau premium pe bani - pentru incarcat este pe bani. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnnyg_ro Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Linkul pentru Vitara nu mai merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Rapidshare este pe bani - am platit o luna ca sa descarce cat mai multi manualele. Acu nu oi plati toata viata zeci de dolari pe luna ani de zile. Evident ca nu am mai platit si au blocat accesul. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Si cum mai facem sa intram si noi in posesia manualelor? Noi astia mai noi veniti pe aici :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi o sa cut un file hoster gratuit ca sa nu mai fie blocat si le pun acolo. A existat un FTP candva unde le-am mai incarcat. Cred ca ii apartinea lui Gepetto. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Incearca pe transfer.ro... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Salut, Daca vrei poti sa mi le trimiti mie si am sa le gazduiesc eu. Am mai pus niste manuale pt vitara la asdresa: http://www.cedc.ro/sorin/ Pot sa tin acolo pana in 100 Giga. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi vitara - mergeti pe varianta free - sunt 2-3 pasi de facut dar e gratis http://www.filefactory.com/file/b488f6c/n/Suzuki_Vitara_-_Information_-_Vitara_manual.pdf Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 (editat) Re: diverse manuale electronice pentru suzi Salut Este si cel trimis de tine la adresa de mai sus acum http://www.cedc.ro/sorin/ :tk Sorin. Editat Decembrie 3, 2010 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Super ,mersi pentru osteneala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi @ V1TARA - daca ajungi prin Bucuresti sai ai vre-un prieten zi-mi sa ne intersectam - eu am cumparat in anglia un DVD cu o gramada de manuale pentru toate zukurile. Am chiar si programul catalog de piese de schimb cum il au aia la reprezentanta. Sunt si tot felul de dcouri cu modificarea masinilor. Le pun pe un DVD si le incarci la adresa ta de mai sus sa le aiba toata lumea. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 (editat) Re: diverse manuale electronice pentru suzi Salut, Poti sa il trimiti si prin posta normala DVD-ul intr-un plic din acela cu protectie. Stiu ca printre altele se incepuse un sit cu manuale de service aici. Dar nu stiu care e stadiul proiectului. Ma batea gandul sa fac chiar eu un sit cu manuale de service dar daca e unul inceput... Daca pot ajut cu placere - spatiu este pe server. :h5 Sorin. Editat Decembrie 3, 2010 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: diverse manuale electronice pentru suzi Ok - da-mi datele pe PM Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate