frontera_arad Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Saluatare.Stie cineva cotele si nr de caneluri de la mrl-urile de frontera sport? A gasit un coleg de forum niste mrl-uri ptr mine dar nu stim daca se potrivesc. Mersi Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Mrl-uri AVM cod 449 este de frontera http://www.avm.com.br/products4.htm P.S. Daca nu gasesti cauta-ma am pe stoc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Mrl-uri La ce bani ar fi? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate