razvanutza Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Intrucat se pare ca a mea cutie automata de pe FJ80 (A442F) da semne de oboseala, s-ar putea sa trebuiasca sa o schimb cu totul. Am gasit deja cutie automata de pe HDJ80 (inca astept contra-oferte daca mai are cineva:tk) care am inteles ca are acelasi cod, dar am gasit si o varianta sa o schimb cu o cutie manuala tot de pe HDJ80. Piesele necesare pentru manuala (inclusiv reductor) ma duc cam la acelasi buget ca si automata, singura diferenta ar fi de manopera. Personal sunt fan cutie automata datorita comoditatii, dar recunosc ca in teren cutia manuala mi se pare mai versatila. Credeti ca merita sa fac efortul pentru a-i pune manuala si la ce ar trebui sa ma astept? Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Merita sa schimb cutia automata la manuala pe FJ80? A fost nu demult un topic foarte disputat , automata vs manuala , parca asa se numea, unde au fost prezentate argumente pro si contra de ambele parti. Concluzia a fost: mai buna e aia cu care te simti mai bine!:h5 Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Merita sa schimb cutia automata la manuala pe FJ80? intrucat ,,prostii,, aia de la Toyota nu au scos niciun exemplar cu cutie manuala nu vad de ce te ai complica mestere! oricum pt teren o sa ti faci alta jucarie NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Merita sa schimb cutia automata la manuala pe FJ80? Salut, am un amic care dezmembreaza o toyota FJ80, este adusa recent din anglia si stiu ca este in stare perfecta (lovita lateral) si are f. multe piese. Daca ai nevoie de cutie poate il contactezi la buluktotti@yahoo.com. Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Merita sa schimb cutia automata la manuala pe FJ80? Pe Razvanutza nu cred ca-l mai intereseaza.....a vandut masina : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56575-Toyota-FJ-80-4.5-benzina-1997-8500-EUR Topicul ramane deschis si pentru alte pareri...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Merita sa schimb cutia automata la manuala pe FJ80? Exista cutie manuala pe FZJ80 insa nu si la varianta VX. Personal, pentru offroad prefer cutia manuala, pentru on-road cea automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate