rogozan_marcel Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Rb_meA3CYfw:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... frumoasa ravena ti-ai ales... sa inteleg ca troliul nu era functional? din ce am inteles eu, nu se tracteaza, si cu atat mai putin, cu avant, de troliu... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... Eu n-am vazut nicio ravena! Giorgele, tu la ce film te-ai uitat????:sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... nu se tracteaza, si cu atat mai putin, cu avant, de troliu... NICIODATA! Foarte buna observatia. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... troliu a fost defect adica a stat intr-un lac sub apa cu tot cu nissan si l-a terminat.a fost dificil pentru ca eram intre doua dealuri si era ud live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... tulai domne ce l-o smacit :ha::ha::ha: si ca sa il citez pe comentator ''tari amandoua...n-ai ce....''' actiunea ar fi zero fara fundalul sonor :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Scurta iesire la Jibou... Comentariul si filmarea marca Danut, protagonisti; eu cu Isuzu la tras, Alin cu Nissanu in noroi iar multe multumiri lui Cristi care s-a uitat de pe margine cum se vede :ha::ha::ha::ha: pt fiecare cite unul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate