Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cred ca este necesar - prelungitor bascula

milu

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
Vizitator calincomes

Re: cred ca este necesara

e destul de utila chestia in cazul ridicarii suspensiei peste 40mm

mai pe romaneste o bucata de metal sau plastic de 50mm,distantier

la pivotul aflat in capatul basculei din spate

a adus adam de la cluj cumparate de pe e-bay.

poate posteaza si o poza cu distantierul.

am vazut si eu un set pt spate ce consta in acest distantier si inca unul pt cardanul spate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acea poza se refera la prinderea diferentialului spate,este usor de confectionat,si mai simplu este daca se face din doua bucati si atunci nu mai tre sa faci si acea gaura mare in mijloc,si MARE atentie la suruburile cu care le fixati caci unul nu iese pe partea cealalta are locas in diferential,si daca e prea lung atunci ......nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla

Iar bratele de pe fata se pot cumpara gata facute,si se monteaza relativ usor,dar caca nu faci o inaltare mai mare de 50 mm atunci este inutil

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

@adammoga80 De exemplu eu daca pun SL ala cel mai mare de 5 cm fata-spate..pe spate fac piesa aia ..si refac unghiul la pivotul ala..ca sa aibe flexare mai buna ...pe fata totusi nu am inteles ce trebuie facut.

1. Pentru ce trebuie sa schimb bratele..la ce ajuta?

2. E necesar la SL de 5 sa fac piesa aia care sa modifice unghiul cardanului in grupul fata ?

3. Dar prelungitor(flansa) pt cardan spate trebuie ?

Te rog sa ma ajuti. Multumesc.

La sfarsit de drum..asfaltat..:)
Link spre comentariu

Re: cred ca este necesar - prelungitor bascula

Eu mi-am pus SL de 2 inch de la calmini si in kit au venit si alte suporturi pentru diferentialul fata care sun ceva mai lungi si au alt unghi fata de cele originale si au coborat diferentialul astfel incat planetarele stau perfect drepte si nu risti sa crapi diferentialul sau planetarele

Offroad Club Sibiu
Link spre comentariu

Pentru 3,5 cm fata si 5 spate nu e nevoie sa cobori diferentialul fata. Daca marimea distantierelor fata depasesc fizic 3,8 cm se recomanda coborarea diferentialului fata.

Planetare si diferentiale s au rupt la vitara si inainte sa existe liftul si inclusiv dupa.

http://www.bits4vits.co.uk/store/index.php?_a=viewProd&productId=116

Este indiscutabil faptul ca un kit profi de la Calmini iti ofera un confort psihic mai bun si o flexare mult mai buna suspensie fata. Dar asta la costuri zic eu astronomice raportat la valoarea masinii. Plus foarte multa lume incluzandu ma pe mine au mers cu SL "simplu" si nu au rupt nimic. Eu atat am sarit cu a mea ca mi s a desprins caroseria de pe sasiu:ha:

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Am vazut pe net ca se poate schimba unghiul la care diferentialul fata se prinde ..astfel incat sa se pastreze "aliniat" cardanul cu grupul ..problema aparent mai mare decat unghiul planetarelor la un SL

La sfarsit de drum..asfaltat..:)
Link spre comentariu

De mers merge dar ..e posibil sa nu tina prea mult' date=' se face unghiul nasol pt cardan..[/quote']

daca se face unghiul nasol pentru cardan pui o flansa la cardan

ca si mine de exemplu:ha:

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Eu nu inteleg o treaba aici:

Daca Vitara are suspensie independenta pe fata si semi-puntea este fixa,prinsa de sasiu, cum apar probleme intre punte si cardan? De ce trebuie rotita semi-puntea? Si in cazul coborarii sale cu 3-4cm,cred ca ar compensa faptul ca,cardanul fata are cruci cardanice. Sa ma lamureasca si pe mn cineva.

"nu zic de lungime...zic de unghiul pe care il face diferentialul fata cu cardanul fata"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare