Vizitator vycu Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Salut, De la o vreme nu-mi mai indică pe panoul de bord schimbarea modului de tracţiune: 4x4, 4x4 Low, etc. Acesta se aprindea în partea stângă a bordului. Am desfăcut ceasul de bord bănuind că ar fi vreo mufă sărită dar nu este de acolo. De asemenea m-am uitat pe sub maşină, crezând că este le fel vreun fir desprins. Cum aş putea remedia problema? Mulţumesc Jeep Cherokee XJ 1992, cutie automată, 4 litri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: indicator bord 4x4 Salut la 2,1TD in partea dreapta a masinii(cum stai la volan) pe aripa interioara ai un switch legat la vacum care indica la bord si e posibil sa fie defect sau sa scape aer...verifica-l si poate te ajuta Respecte.Radu P.S. 4X4 functioneaza? Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: indicator bord 4x4 Bun topic, As vrea sa te pot ajuta dar la al meu YJ nu indica nimic niciodata....nici 4x4 nici 2x4 ...si imi functioneaza si 4x4 si 2x4....... Astept sa vedem ce mai zic baietii...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: indicator bord 4x4 revenim la senzorii care stau sub masina in umezeala . Pe cutia de transfer mai este un senzor pentru indicatoarele din bord. Verifica mufele sau senzorul. Senzorul e pe cutia de transfer in partea stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: indicator bord 4x4 am avut aceasi problema la un cherokee 2,1 td dar dupa vreo 3 ani a inceput sa se aprinda iar fara sa-i fac nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vycu Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: indicator bord 4x4 revenim la senzorii care stau sub masina in umezeala . Pe cutia de transfer mai este un senzor pentru indicatoarele din bord. Verifica mufele sau senzorul. Senzorul e pe cutia de transfer in partea stanga. Multumesc, o sa caut senzorii. Daca nu ma descurc sun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: indicator bord 4x4 @budaimanuel nici mie nu mi se aprindea la YJ. am gasit "senzorul" (adica un intrerupator) de pe punte, am curatat contactele, dat cu spray din ala de electrice si blindat cu banda izolatoare. a mers vre-o 2 ani. acum vad ca iar s-a plictisit.. O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate