Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat mercedes g 300 diesel

danielsusanu

Postări Recomandate

buna seara,

incep prin a imi cere scuze fata de membrii topicului pt ca am postat aceeasi discutie la mai multe marci, fara sa stiu ca nu este voie.

am facut asta din cauza ca eram nehotarat intre defender 90 si g 300 D

cu greu am ales 300 D si l am gasit

as vrea sa stiu ce parere aveti, intretinere si la ce costuri pt o pregatire soft sa ma astept si nu in ultimul rand consumul

as vrea sa ma ajutati cu un sfat: ce intrebari sa pun pt a ma asigura ca iau o masina buna

multumesc anticipat si sper ca achizitionez o masina buna pe care sa o modific si sa ma bucur de ea

:tk

Editat de danielsusanu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

Re: Sfat mercedes g 300 diesel

mergedes gd 300 din 1987 88 cp cutie de viteze manuala 5 trepte

din punctul de vedere al capacitatii habar nu am

asta incerc sa aflu despre modelul asta

E ok masina. Putin cam puturoasa insa ptr OR este super ok. Eu am un 463 de 3500cmc td in 5 usi de care ma deservesc on road si un 460 de 3000 cmc in sase cilindri cu cutie automata de care sunt f multumit in teren dar il urasc on road.(nu ii place soseaua, e capos). Dar fii linistit, e o masina rezistenta. Salutari si succesuri.

Link spre comentariu

Re: Sfat mercedes g 300 diesel

Masina e un pic lenesa la drum, dar in teren e f ok. Este un motor iubit de posesorii de g, fiind considerat cel mai fiabil dintre ele. In functie de cat de stapan esti pe tine, poti face tot felul chestii pe care alte masini nu le fac.

http://i386.photobucket.com/albums/oo303/harjoabadragos/diverse/23102010118.jpg

al meu are diff lock doar central si spate, bfg mt km2, si troliu de 6 tone. sunt foarte multumit de el.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare