Max Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 La cererea publicului, vom mai face o transa de tricouri personalizate CLUB4x4. De data aceasta vom face urmatoarele culori (in functie de ce tricouri gasim ca sa corespunda calitativ): Negru, rosu, verde, albastru. Marimi vor fi de la S pana la XXL. Doresc sa centralizez dorintele voastre legate de tricouri. Pentru asta , va rog sa imi scrieti aici, sa pe email office@maxcom.ro cate bucati, ce culori si ce marimi doriti. Pretul tricourilor va fi foarte probabil tot 15 lei ca si pana acum, plus taxele de curierat catre dumneavoastra. Saptamana viitoare vom sti valoare exacta. Luni as vrea sa inaintez comanda asa ca va rog sa va hotarati in timp util. Anul acesta, aceste tricouri sunt singurele materiale promotionale pe care le vom face dar anul viitor veti avea niste surprize placute, zic eu, in privinta materialelor promotionale personalizate cu sigla clubului. Multumesc Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ursu : 2 tricouri xxl,preferabil rosu sau gri. chiar asa,cele promise anterior nu au ajuns,acum mi-am dat seama,te rog sa nu ma injuri dk nu au ajuns banii,hihihihihi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 vreau si eu unul rosu M eventual la acelasi pachet cu ale lu' nanuk, nu cred ca iese culoarea:D ca sa nu faci 2 drumuri la posta. si-asa poate-l lovesc si pe ursu c-o bere or so. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 vreau si eu te rog 2 XL. Cred ca e bine sa faci un singur pachet pentru Bucuresti si apoi ne organizam noi. Uitandu-ma la sigla club4x4, cred ca cel mai misto ar iesi daca imprimi doar galben pe un tricou verde inchis sau, si mai bine, kaki (daca gasesti) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Bineinteles ca Bucurestenii vor lua tricourile din acelasi loc. Vom vedea pe cine gasim sa ne ajute cu treaba asta. Cat despre culori..le suplimentam daca gasim ceva interesant. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 max, ionut are mare dreptate: de ce n-ai imprima tu numai ce e cu galben? indiferent de culoarea backgroundului iese bine de tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 max, ionut are mare dreptate: de ce n-ai imprima tu numai ce e cu galben? indiferent de culoarea backgroundului iese bine de tot! Andrei, chestia asta am hotarat-o demult. Va fi imprimat doar ce e cu galben. Fondul va fi culoarea tricoului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Eu vreau cateva bucati - marimea XXL ... cate un tricou din fiecare culoare pe care o gasesti disponibila ... daca sunt 4 culori, atunci vreau 4 tricouri si tot asa ... merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 eine bucaten verden XXLen si la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 2 buc. XL negre. Thanks! Mie mi-ar trebui si o geaca profi! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Si eu un S rosu,un M verde,unu negru si unu albastru. si pt kato un M rosu si un L negru 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Salut - vreau si eu doua XXL si doua S negre Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ma bag si eu .... 2 XXL si 2 S daca se poate de culori diferite ar fi nemaipomenit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 1 buc M rosu 1 buc L negru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 4 xxl ROSU 4 xxl NEGRU MERCIC! Unde trimit banii? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 2 xxl NEGRU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Max, as vrea si eu: 2buc XXL negre 2buc XL Rosu 1buc S Rosu :h5 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Max...ptr mine unul S si unu XL ambele albastre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 2 M negre 2 M albastre 2 M verzi Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Inca unul M verde si la mine :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Dl Max :grin: Unul negru S si 2 rosii( S +2XL)....ca de obicei in pachet cu ale lui Marius(Turagmes)......si apropos ms pentru celalalte....arata suuper bine....Tricourile sunt tot Fruit of the Loom? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Dl Max :grin: Unul negru S si 2 rosii( S +2XL)....ca de obicei in pachet cu ale lui Marius(Turagmes)......si apropos ms pentru celalalte....arata suuper bine....Tricourile sunt tot Fruit of the Loom? Vedem ce gasim. Nu vreai sa fie tricouri de calitate slaba. Chiar daca vor costa putin mai mult. Nu vrem sa facem rabat de la calitate. Facem intai un necesar dupa care mergem sa vedem ce tricouri gasim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 cate doua din fiecare culoare XXL + 2 L rosu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 2 negre L - poti sa le pui in acelasi pachet cu geppe - tnx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 2 negre L - poti sa le pui in acelasi pachet cu geppe - tnx bre te uitasi la burta ? tu esti de L :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate