Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 L....e ptr copilot :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 si la baiatu doua M negre tot la don geppeto sa ajunga daca sunt te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Maxule pentru a mea nevasta 2 tricouri unul albastru si unul rosu XL. Pentru mine 2 tricouri unul rosu si unul albastru iar marimea stii tu care ..................XXX...L www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Vreau si eu pt mine 2 XL unul negru si unul verde iar pt. copiloata, aceleasi culori, dar marime XS sau S daca nu exista XS. In total 4 bucati. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Vreau si eu 1 S-rosu si 2 M-albastru. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 In Mures am dori: LULU: verde si albastru marime L Terrano: rosu si verde marime L Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Daca se poate si pt mine 2 XL, indiferent culoarea ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 me... 1 negru XXL, 1 albastru XL. in bucuresti trimise, k deocamdata pe aici sunt. Astept mai multe detalii. gen plata si de astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 2 XXL Rosii. 2 XXL Negre. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 1 XL Rosu si 1 XL Verde 2 M Verde si 1 M Rosu Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 M-ar interesa si pe mine 2 tricouri, amandoua L , negru si verde . Si se pot trimite si in cazul meu tot la Gepetto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 asa ca, geppe&cata, faceti spatiu in depozit...ideal ar fi sa ne strangeti pe toti cand vin tricourile, poate desfacem si Jack-ul ala. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Vreau si eu 2buc rosii M si ceva cu sigla clubului de lipit pe masina 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Salut, Am centralizat preferintele voastre in materie de tricouri cu maneca scurta, de calitate, inscriptionate cu logo-ul CLUB 4X4. Am rezervat deja tricourile, conform marimilor si culorilor pe care le-ati specificat, respectiv : -marimi S, M, L, XL, XXL -culori negru, rosu, verde, albastru Sigla CLUB 4X4 va fi incriptionata cu galben direct pe culoarea tricoului : -ceva mai mica, de bun simt, dar vizibila in piept, pe stanga -numele forumului http://www.club4x4.ro pe maneca stanga -sigla CLUB 4X4, mare, central pe spate Vom anunta in cel mai scurt timp, indata ce tricourile vor fi brand-uite, modalitatea de distributie. Multumim pentru intelegere, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Pentru mine pune te rog cate 3 tricori din fiecare culoare marimile XXL Plus 2 bucati rosii marime M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Pentru mine pune te rog cate 3 tricori din fiecare culoare marimile XXL Plus 2 bucati rosii marime M. --------------------------------------------------------------------------------------------------- O.K.Esti in carti !... :grin: :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Ne aduce mosu'tricouri!!!!!!! :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Se poate 2 tricouri XL negre si la Sibiu?Multumesc :) LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Se poate 2 tricouri XL negre si la Sibiu?Multumesc :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Se rezolva !... :roll: :grin: :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 Salutare! Doua tricouri mar.M .si doua colante te-rog! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 as vrea si eu 3-4 colante. daca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 as vrea si eu 3-4 colante. daca se poate. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... c&start=45 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 multumesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Good News ! Tricourile CLUB4X4 sunt gata, conform marimilor si culorilor agreate de dumneavoastra ! De luni 28 ianuarie incepem distributia lor... Care este planul : 1.Pentru Bucuresti, se va ocupa de distributie Koala. 2.Pentru restul tarii desemnati o singura persoana pe respectivul oras / zona unde voi trimite toate tricourile comandate de membrii forumului din zona aferenta ; astept pe PM numele si adresa responsabilului / voluntarului zonal. 3.Tricourile care pleaca in provincie le voi trimite prin firme de curierat, iar transportul va trebui platit separat, la livrare, la firma respectiva; desigur se va imparti la numarul de persoane din acea localitate si costurile vor fi derizorii... 4.Pretul per tricou este de 15 ron / bucata si veti primi instant chitanta nominala din partea CLUB4X4 pentru toate tricourile livrate / comandate. 5.Banii rezultati, pentru Bucuresti ii va strange Koala, iar pentru restul tarii persoana agreata de voi / sau care isi asuma raspunderea distributiei in zona / orasul respectiv. 6.Acesti bani vor fi depusi in contul CLUB4X4 pe care ni-l va da Max. 7.Sa le purtati cu placere ! Va multumesc anticipat pentru intelegere, Mugur... :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 asa ca, geppe&cata, faceti spatiu in depozit...ideal ar fi sa ne strangeti pe toti cand vin tricourile, poate desfacem si Jack-ul ala. :2dr din tot ce e acolo ai vazut tu repede doar sticla... :x Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate