Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tricouri CLUB 4x4

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

As dori sa fac niste precizari.

Aceste tricouri v-au fost oferite voua exact la preturile de productie , si inca cele de anul trecut.

Asa ca in nici un caz nu ne putem permite noi transportul si plata comisioanelor de transfer a banilor.

Asa cum a propus Mugur, vom stabili o persoana din fiecare zona care doreste sa ne ajute sa distribuim aceste tricouri in zona respectiva. Le trimitem lui si voi le luati de la el daca va e in drum. Sau o formula de genul asta astfel incat cheltuelile suplimentarea sa fie minime pentru toata lumea.

Transportul cu o firma de curierat costa mai mult decat un tricou dar daca cineva doreste asa...nu e nici o problema.

Multumim pentru intelegere.

:c

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca nu raspunde nimeni cu afirmativ sau negativ, mai sunt tricouri? daca da pot sa-l preiau de la Marius Turagmes sau se poate expedia pe adresa SC Keserv srl Brasov str. Carierei nr 164 pt. Kiss Zoltan cu curierat rapid plata la destinatie

Mersi

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Salut,

1.in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea raspunsurilor la intrebarile voastre... :pr

2.Aceste tricouri sunt comandate inca de anul trecut de membrii forumului, inscrisi pana la acea data.

3.Comenzile pentru acest lot de tricouri au fost inchise la sfarsitul anului trecut.

4.Pentru noii membri inscrisi, putem face noi tricouri atunci cand se va strange o noua cantitate rezonabila - 100 bucati, de exemplu...

5.In aceasta seara vor pleca prin firme de curierat tricourile pentru :

-Baia Mare / Max

-Arad / Miron si Bruno

-Cluj / Suparici

6.Astept in continuare pe PM numele reale si adresele de livrare pentru :

-Suceava / Nemo

-Satu Mare / Patroler

-Iasi / V.stef sau Robert

-Timisoara / YO2LLP

-Oradea / Big Daddy

-Brasov / Turagmes

-Sibiu / Gabitu / Bkinder

-Targu Mures / Terrano

7.Pentru cei din Bucuresti, schimbare de plan, nu le mai livreaza Koala, le veti lua de la pravalia lui Gepetto, probabil incepand de maine.

S-auzim numai de bine,

Mugur

Link spre comentariu

Pentru intirziati sau "prospaturi" deschideti ,va rugam, o noua inscriere la produse cu insemnele clubului?

Am inteles ca nu exista nimik in plus pentru doritori de ultim moment.. :P

Asadar... si eu ceva tricou M ,negru+rosu+verde x 1buc si o sapca neagra de preferinta,dar ma multumesc cu orice daca ramine ceva in plus la Buc,daca nu .... :pl ...deschideti topic nou pt comenzi cit mai rapid....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Daca sunt pe lista.. de unde pot lua tricoul?

*********************************************************************************

Pentru Bucuresti, asteptam sa vina Gepetto, sa le puteti lua de la el de la magazin, sau daca sunteti disperati gasim alte solutii... :roll: 8) :grin:

Link spre comentariu

Domnilor,va rog......

Repet intrebarea...exista ceva stoc extra la Bucuresti sau asteptam sa vina colectia primavara-vara-toamna.....?!

Ultim moment , exista marinimosi care cedeaza conta cost din comanda proprie.....un M ?

Multumesc anticipat.......binevoitorilor!

P.S.: nu mai fac mofturi la culori sau bucati :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Mie nu-mi trimite nimeni? :al

*************************************************************************************

Inca astept pe PM, numele tau real si adresa de livrare din data de 31 ianuarie 2008 ( 7 zile )... :roll: 8) :grin:

Vezi postul de mai jos :

"Mugur

Admin

Data înscrierii: 15/Mai/2007

Locaţie: Bucuresti

Land Rover Discovery V8i TROIAN

Trimis: Joi Ian 31, 2008 5:46 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Salut,

1.in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea raspunsurilor la intrebarile voastre...

2.Aceste tricouri sunt comandate inca de anul trecut de membrii forumului, inscrisi pana la acea data.

3.Comenzile pentru acest lot de tricouri au fost inchise la sfarsitul anului trecut.

4.Pentru noii membri inscrisi, putem face noi tricouri atunci cand se va strange o noua cantitate rezonabila - 100 bucati, de exemplu...

5.In aceasta seara vor pleca prin firme de curierat tricourile pentru :

-Baia Mare / Max

-Arad / Miron si Bruno

-Cluj / Suparici

6.Astept in continuare pe PM numele reale si adresele de livrare pentru :

-Suceava / Nemo

-Satu Mare / Patroler

-Iasi / V.stef sau Robert

-Timisoara / YO2LLP

-Oradea / Big Daddy

-Brasov / Turagmes

-Sibiu / Gabitu / Bkinder

-Targu Mures / Terrano

7.Pentru cei din Bucuresti, schimbare de plan, nu le mai livreaza Koala, le veti lua de la pravalia lui Gepetto, probabil incepand de maine.

S-auzim numai de bine,

Mugur

Land Rover Discovery V8i TROIAN

I live in my little world but is okay.

Everyone knows me here ! "

Inca astept... :ang3 :

-Satu Mare

-Suceava

-Iasi

-Oradea[/size][/color]

Ceilalti = Rezolvat !

Toate cele bune si multumesc de intelegere,

Mugur... :c

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
am luat eu de la Mugur tricourile urmatorilor inculpati:

- nanuk

- niku iorga

- cfantana

O sa vi le dau marti la intalnirea sectiunii etiliste a clubului, carmol4x4.ro :grin: (am scris bine - etilist, nu elitist)

merci mult si pt asta :banana :banana :banana :x :x

Link spre comentariu

SUPERRRR! Au sosit tricourile, in timp RECORD - in 24 de ore de la trimiterea adresei la Mugur. Multumim tuturor celor implicati.

Pun si o poza, eu si "puii" , lipseste nevasta-mea , e inca la scarbici...!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare