dubin Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 salut Am nevoie de un sfat ,doresc sa achizitonez un range rover an de fabricatie 1990 diesel de 2.4 l-am gasit ,l-am vazut dar am inteles ca motorul are ceva probleme cat m-ar costa si de unde as putea cumpara alt motor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: range rover 1990 Intai iti faci o prezentare pe topicul de mai jos, apoi deschizi un topic la "Cumparari" si astepti sa vezi ce ti se ofera. Simplu, nu ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: range rover 1990 salut Am nevoie de un sfat ,doresc sa achizitonez un range rover an de fabricatie 1990 diesel de 2.4 l-am gasit ,l-am vazut dar am inteles ca motorul are ceva probleme cat m-ar costa si de unde as putea cumpara alt motor . motorul e periculos, vezi ca pe aici mai sunt topicuri cu astfel de comentarii. Motorul este italian de pe alfa romeo, si oricate motoare ai cumpara toate o sa aiba probleme. Motorul sa pus pe alfa romeo, jeep cherokke si grand cherokee, opel frontera, voyager si numai stiu ... Ala care l-ai gasit se incinge ...cam asta e problema lor , se ard chiuloasele tot timpul ( are 4 chiuloase ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dubin Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: range rover 1990 ok, eu as dori sa cumpar un motor de 2.5 diesel cel care a fost si pe discovery I cel 110cp(rover producator) sau cel de pe discovery II de 140 cp(bmw producator) se poate monta ? multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: range rover 1990 ok, eu as dori sa cumpar un motor de 2.5 diesel cel care a fost si pe discovery I cel 110cp(rover producator) sau cel de pe discovery II de 140 cp(bmw producator) se poate monta ? multumesc anticipat asta nu stiu , trebuie vazut daca are sistemul de prindere al cutiei la fel. Eu de dexemplu am vrut sa pun un motor de Fiat de 2,5 td care se pune si pe Lancia si arata aprope la fel cu cel de alfa dar mi-au zis ca nu merge. Asta acum 15 ani , poate intre timp mecanicii sunt mai priceputi. Cel de Fiat are tot 115 cp si este foarte bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate