Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

range rover 1990

dubin

Postări Recomandate

salut

Am nevoie de un sfat ,doresc sa achizitonez un range rover

an de fabricatie 1990 diesel de 2.4 l-am gasit ,l-am vazut dar

am inteles ca motorul are ceva probleme cat m-ar costa si de unde

as putea cumpara alt motor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: range rover 1990

salut

Am nevoie de un sfat ,doresc sa achizitonez un range rover

an de fabricatie 1990 diesel de 2.4 l-am gasit ,l-am vazut dar

am inteles ca motorul are ceva probleme cat m-ar costa si de unde

as putea cumpara alt motor .

motorul e periculos, vezi ca pe aici mai sunt topicuri cu astfel de comentarii. Motorul este italian de pe alfa romeo, si oricate motoare ai cumpara toate o sa aiba probleme. Motorul sa pus pe alfa romeo, jeep cherokke si grand cherokee, opel frontera, voyager si numai stiu ... Ala care l-ai gasit se incinge ...cam asta e problema lor , se ard chiuloasele tot timpul ( are 4 chiuloase )

Link spre comentariu

ok, eu as dori sa cumpar un motor de 2.5 diesel cel care a fost si pe discovery I cel 110cp(rover producator) sau cel de pe discovery II de 140 cp(bmw producator)

se poate monta ?

multumesc anticipat

Link spre comentariu

ok, eu as dori sa cumpar un motor de 2.5 diesel cel care a fost si pe discovery I cel 110cp(rover producator) sau cel de pe discovery II de 140 cp(bmw producator)

se poate monta ?

multumesc anticipat

asta nu stiu , trebuie vazut daca are sistemul de prindere al cutiei la fel. Eu de dexemplu am vrut sa pun un motor de Fiat de 2,5 td care se pune si pe Lancia si arata aprope la fel cu cel de alfa dar mi-au zis ca nu merge. Asta acum 15 ani , poate intre timp mecanicii sunt mai priceputi. Cel de Fiat are tot 115 cp si este foarte bun.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare