Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde pot sa sablez niste jante de aliaj ? (Bucuresti)

sarpe

Postări Recomandate

Salut.

Caut un atelier unde as putea sabla niste jante de aliaj (vreau sa indepartez vopseaua veche si impuritatile care au aparut pe sub straturile de vopsea/lac) in vederea reconditionarii/revopsirii.

Daca stiti asemenea ateliere /anteprize care executa astfel de operatiuni sau persoane de contact, va rog postati detalii aici.

Mentionez ca ma intereseaza numai in cazul in care preturile sunt omenesti.

Am citit undeva ca la GRIRO exista un astfel de atelier? 10 lei portarul (ca sa intrii pe poarta intrepriderii) si 100 lei (sablatul) set 4 jante meseriasului. Deci ceva la genu asta...

PS. Numai in Bucuresti sau Ilfov

(tel. meu: 0722366706)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde pot sa sablez niste jante de aliaj ? (Bucuresti)

Jantele de aliaj ...mai bine nu le sablezi! Nu ies foarte stralucit ... Mai bine le cureti cu solutie de spalare motor dupa care le vopsesti (nu electrostatic) si le dai un lac! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Jantele de aliaj ...mai bine nu le sablezi! Nu ies foarte stralucit ... Mai bine le cureti cu solutie de spalare motor dupa care le vopsesti (nu electrostatic) si le dai un lac! :h5

Jantele de aliaj se pot sabla fara probleme ...si chiar ies ff stralucit

Partea de vopsit ...nu se pot vopsi in camp electrostatic (nu rezista fiularul chitul la gradele din cuptor )....pt ca inainte de vopsire jantele trebuesc imbracate in sprit chit sau un fiular special pt finete ....si dupa acea se vopsesc ....la pistol :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Unde ai gasit??? Si pe mine ma intereseaza!!!

Multam

Am gasit undeva la hangarele din Baneasa, printr-un vecin care lucreaza acolo.

I-am dat o janta sa o faca de proba sa vad cum iese dar nu sunt multumit de rezultat, nu a reusit sa curete vopseaua in totalitate, doar a matuit-o. Mentionez ca jantele au vopseaua originala pe ele, iar pe interior sunt vopsite cu o vopsea foarte rezistenta, gen vopsea cauciucata foarte greu de curatat. Trebuie sa precizez si ca operatiunea de sablare a efectuat-o dupa spusele lui cu nisip fin si ca ar mai exista posibilitatea sablarii cu pulbere de metal sau plumb dar cica n-ar fi recomandat, pt ca raman oarecare mici imperfectiuni (mici lovituri) la suprafata.

Raman in continuare interesat de sablare, asa cum am precizat in primul post - la preturi omenesti. Daca pretul este ok vreau sa sablez 3 seturi (12 jante).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare