stane Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Marca Waeco (swe). 40 litri. Sunt foarte multumit de el. E foarte bun in excursii in delta sau camping. Alimentarea electrica 12v sau 230 nu prea da randament, probabil are o rezistenta mica. Cu gaz insa face si cuburi de gheata si consuma 200g/24h. Coboara temperatura cu 20° fata de ambient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Frigiderul cu gaz cum functioneaza,care e principiul de functionare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Cu absorbtie. Pe acolo se aprinde arzatorul. Problema e ca trebuie ferit de vant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Stane , ce pret are unu deasta si il poti folosi concomitent cu o butelie si un arzator? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Intr-una din poze se vede cuplat cu un aragaz de la o butelie normala. http://www.waeco.com/en/3123_2791.php A costat vreo 230 eur cu tranport din de. Firma are si la noi reprezentant, waeco.ro dar eu nu i-am convins sa mi-l aduca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Frigiderul cu gaz cele din rulote paremi-se ca sunt cu gaz si isi fac treba... rulote nu sunt la dezmembrari? Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Frigiderul cu gaz am eu unul demontat dintr-o rulota, i-am facut si revizia, functional impecabil. si cred ca l-as vinde daca exista vreun amator pt ca il tin degeaba de vreun an... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Frigiderul cu gaz @staetu gigi ...pune foto si descriere. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Frigiderul cu gaz foto..iar ca descriere foto cu eticheta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Oameni buni, aici e sectiunea "Outdoor" si se poarta o discutie despre modelul asta de frigider : NU E TOPIC DE VANZARI !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Oameni buni, aici e sectiunea "Outdoor" si se poarta o discutie despre modelul asta de frigider : NU E TOPIC DE VANZARI !!! imi cer scuze...m-a luat valul...rog sa stergeti postarile mele...multumesc pt intelegere si scuze inca o data... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Frigiderul cu gaz E chiar asa de slaba varianta de folosire pe curent? E mai comod sa ai un convertor decat sa umbli cu butelia dupa tine.. Ma refer la bauturi, nu sa pastrez carnea congelata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Frigiderul cu gaz E chiar asa de slaba varianta de folosire pe curent? E mai comod sa ai un convertor decat sa umbli cu butelia dupa tine.. Ma refer la bauturi' date=' nu sa pastrez carnea congelata.[/quote'] Depinde... mergi in delta, pescuiesti, mai bei o bere 2,3,4... pana adormi si te trezesti probabil singur si fara curent la masina, cu berile calde, etc.:grin:...am dat cel mai pesimist exemplu... Fiecare are avantaje si dezavantaje: pret, racire, consum, stres(in cazul celor pe curent), etc.:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Frigiderul cu gaz Pt delta si alte expeditii da, ai dreptate.. caram butelia. Ma interesa pt iesirile prietenesti si alte chestii offroad-istice daca poata sa raceasca rezonabil la curent cateva beri. Ca anul trecut la Bogata Namoloasa nu vrei sa stii prin ce am trecut, iar cu butelia nu se putea merge prin ravenele alea.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Frigiderul cu gaz E chiar asa de slaba varianta de folosire pe curent? E mai comod sa ai un convertor decat sa umbli cu butelia dupa tine.. Ma refer la bauturi' date=' nu sa pastrez carnea congelata.[/quote'] Ca sa faca frig, frigiderul cu absorbtie are nevoie de o sursa de caldura, pare paradoxal, dar nu detaliem ca-i un forum de acareturi nu de fizica. Altfel spus, la orice frigider bazat pe principiul asta (batranul Fram de exemplu, doar ca-i cam mare) dai afara rezistenta de 220V si pui una de 12V de putere apropiata, nu-i critica valoarea. Orice model de frigider mic cu absorbtie se poate adapta si nu trebuie convertor, care mai are pe deasupra si randament prost. Pentru spaima cu descarcarea eventuala a bateriei se poate monta un mic dispozitiv care sa-l decupleze cand e necesar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Frigiderul cu gaz Marca Waeco (swe). 40 litri. Sunt foarte multumit de el. E foarte bun in excursii in delta sau camping. Alimentarea electrica 12v sau 230 nu prea da randament, probabil are o rezistenta mica. Cu gaz insa face si cuburi de gheata si consuma 200g/24h. Coboara temperatura cu 20° fata de ambient. d-astea nu am mai vazut :)) Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Frigiderul cu gaz Am si eu un frigider de asta, are data fabricatiei mai veche dar pare identic (nu l-am mai scos de vreo 2 ani de la pastrare) La mine mergea decent la 220V, stiu ca 1 an l-am tinut la birou ca frigider de "camera" si facuse in el el gheata de trebuia dezghetat periodic. Puneam in el orice, mancare, bere, etc.. a stat in priza nonstop cateva luni, si a fost excelent. La 12V in schimb e bun doar pt mentinut temperatura rece, daca pui vreun produs mai cald in el, nu mai face fata. La gaz nu am apucat sa-l testez vreodata, sper sa am motive sa-l scot vara asta spre folosinta :grin: Stiu ca dupa ce am luat frigiderul asta, m-a lovit ideea unui frigider solar > nu alimentat la curent electric produs de panouri solare, ci efectiv de caldura soarelui in mod direct :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Frigiderul cu gaz daca aveti frigider cu absorbtie macar la 3 sau 4 luni intoarcetil pe toate partile ,altfel riscati sa aveti depuneri pe peretii serpentinei si pe urma se poate arunca . mai greu gasesti meserias sa il reumple cu amoniac suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Frigiderul cu gaz Se pot folosi cu succes frigiderele recoltate de pe rulote.Eu foflosessc unul asemanator de vreo doi ani.Se numesc frigidere cu trei cai: 220,12v si propan.Pe 12v nu prea fac treaba dar pe gaz racesc foarte bine. Dar cum zice neamtul "Es gibt eine problem" :trebuie sa stea intr-o pozitie orizontala. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate