Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Frigiderul cu gaz

Postări Recomandate

Marca Waeco (swe). 40 litri.

Sunt foarte multumit de el. E foarte bun in excursii in delta sau camping.

Alimentarea electrica 12v sau 230 nu prea da randament, probabil are o rezistenta mica.

Cu gaz insa face si cuburi de gheata si consuma 200g/24h.

Coboara temperatura cu 20° fata de ambient.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Frigiderul cu gaz

Oameni buni, aici e sectiunea "Outdoor" si se poarta o discutie despre modelul asta de frigider : NU E TOPIC DE VANZARI !!!

imi cer scuze...m-a luat valul...rog sa stergeti postarile mele...multumesc pt intelegere si scuze inca o data...

Link spre comentariu

E chiar asa de slaba varianta de folosire pe curent? E mai comod sa ai un convertor decat sa umbli cu butelia dupa tine.. Ma refer la bauturi' date=' nu sa pastrez carnea congelata.[/quote']

Depinde... mergi in delta, pescuiesti, mai bei o bere 2,3,4... pana adormi si te trezesti probabil singur si fara curent la masina, cu berile calde, etc.:grin:...am dat cel mai pesimist exemplu...

Fiecare are avantaje si dezavantaje: pret, racire, consum, stres(in cazul celor pe curent), etc.:h5

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Pt delta si alte expeditii da, ai dreptate.. caram butelia.

Ma interesa pt iesirile prietenesti si alte chestii offroad-istice daca poata sa raceasca rezonabil la curent cateva beri. Ca anul trecut la Bogata Namoloasa nu vrei sa stii prin ce am trecut, iar cu butelia nu se putea merge prin ravenele alea..

Link spre comentariu

E chiar asa de slaba varianta de folosire pe curent? E mai comod sa ai un convertor decat sa umbli cu butelia dupa tine.. Ma refer la bauturi' date=' nu sa pastrez carnea congelata.[/quote']

Ca sa faca frig, frigiderul cu absorbtie are nevoie de o sursa de caldura, pare paradoxal, dar nu detaliem ca-i un forum de acareturi nu de fizica. Altfel spus, la orice frigider bazat pe principiul asta (batranul Fram de exemplu, doar ca-i cam mare) dai afara rezistenta de 220V si pui una de 12V de putere apropiata, nu-i critica valoarea. Orice model de frigider mic cu absorbtie se poate adapta si nu trebuie convertor, care mai are pe deasupra si randament prost. Pentru spaima cu descarcarea eventuala a bateriei se poate monta un mic dispozitiv care sa-l decupleze cand e necesar.

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Marca Waeco (swe). 40 litri.

Sunt foarte multumit de el. E foarte bun in excursii in delta sau camping.

Alimentarea electrica 12v sau 230 nu prea da randament, probabil are o rezistenta mica.

Cu gaz insa face si cuburi de gheata si consuma 200g/24h.

Coboara temperatura cu 20° fata de ambient.

d-astea nu am mai vazut :))

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

Am si eu un frigider de asta, are data fabricatiei mai veche dar pare identic (nu l-am mai scos de vreo 2 ani de la pastrare) La mine mergea decent la 220V, stiu ca 1 an l-am tinut la birou ca frigider de "camera" si facuse in el el gheata de trebuia dezghetat periodic. Puneam in el orice, mancare, bere, etc.. a stat in priza nonstop cateva luni, si a fost excelent.

La 12V in schimb e bun doar pt mentinut temperatura rece, daca pui vreun produs mai cald in el, nu mai face fata. La gaz nu am apucat sa-l testez vreodata, sper sa am motive sa-l scot vara asta spre folosinta :grin: Stiu ca dupa ce am luat frigiderul asta, m-a lovit ideea unui frigider solar > nu alimentat la curent electric produs de panouri solare, ci efectiv de caldura soarelui in mod direct :ha1

Link spre comentariu

daca aveti frigider cu absorbtie macar la 3 sau 4 luni intoarcetil pe toate partile ,altfel riscati sa aveti depuneri pe peretii serpentinei si pe urma se poate arunca . mai greu gasesti meserias sa il reumple cu amoniac

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Se pot folosi cu succes frigiderele recoltate de pe rulote.Eu foflosessc unul asemanator de vreo doi ani.Se numesc frigidere cu trei cai: 220,12v si propan.Pe 12v nu prea fac treaba dar pe gaz racesc foarte bine. Dar cum zice neamtul "Es gibt eine problem" :trebuie sa stea intr-o pozitie orizontala.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare