Vizitator vladimir_lc120 Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Am inteles ca este cineva pe acest forum care comercializeaza INSA TURBO De cine este vorba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Cine comercializeaza INSA TURBO? Uite aici! Cumperi si pui feedback daca esti/nu esti multumit! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Cine comercializeaza INSA TURBO? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Cine comercializeaza INSA TURBO? Am cumparat eu si vreau sa multumesc din suflet, sunt foarte seriosi si flexibili, sunt foarte incantat de calitate. In urma cu 3 saptamani am luat un set de Cross Country le-am testat la greu in ultima perioada si sunt uimit de ele. Felicitari calitatii si profesionalismului :tk tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mk2 Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Cine comercializeaza INSA TURBO? Servus! Tocmai am achizitionat un set de insa ranger - copia BFG AT, tentante la pret, tentante si prin prisma garantiei oferite (lucru mai rar pt un resapat). Astept sa vad cum "reactioneaza" la munca:) Numai bine! Razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate