gonzo Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Salut, am o intrebare ...la mk1 nu are lumini de avertizare 4x4 in bord ?! Am luat de curand un mk1 si cand cuplez 4x4 nu-mi arata nicaeri. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: lumini indicator 4x4 E posibil sa fie ars, sau sa nu fie becul deloc. E in centrul panoului de avertizare. Poti sa-l verifici simplu: Tragi in sus partea din spate (dinspre parbriz) a ceasurilor din bord (e prinsa in cleme), apoi desfaci 2 suruburi cu o surubelnita in cruce. Apoi mai ai 2 suruburi, cu aceeasi surubelnita, in stanga si in dreapta volanului. Dupa ce le-ai desfacut, scoti cablu de vitezometru (tot in cleme prins, de ceas), si poti sa scoti tot panoul de ceasuri. Apoi verifici fiecare becusor in parte, dandu-l jos si uitandu-te la filament. Sunt la fel cu becurile de bord de Dacia Nova (fara dulie). Dupa ce ai verificat toate astea, daca tot nu merge, in partea dreapta sus a cutiei de viteze, ai o mufa cu 2 fire, vezi sa nu fie ruginiti/sariti papucii de pe fire. Am spus sa verifici intai din bord, deoarece e mai probabil sa se fi ars becul, apoi, cu aceasta ocazie cureti bine contactele din bord, verificare generala, etc. E o treaba chiar placuta :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: lumini indicator 4x4 merci mult , o sa ma apuc de treaba acum in weekend :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: lumini indicator 4x4 E posibil sa fie ars, sau sa nu fie becul deloc. E in centrul panoului de avertizare. Poti sa-l verifici simplu: Tragi in sus partea din spate (dinspre parbriz) a ceasurilor din bord (e prinsa in cleme), apoi desfaci 2 suruburi cu o surubelnita in cruce. Apoi mai ai 2 suruburi, cu aceeasi surubelnita, in stanga si in dreapta volanului. Dupa ce le-ai desfacut, scoti cablu de vitezometru (tot in cleme prins, de ceas), si poti sa scoti tot panoul de ceasuri. Apoi verifici fiecare becusor in parte, dandu-l jos si uitandu-te la filament. Sunt la fel cu becurile de bord de Dacia Nova (fara dulie). Dupa ce ai verificat toate astea, daca tot nu merge, in partea dreapta sus a cutiei de viteze, ai o mufa cu 2 fire, vezi sa nu fie ruginiti/sariti papucii de pe fire. Am spus sa verifici intai din bord, deoarece e mai probabil sa se fi ars becul, apoi, cu aceasta ocazie cureti bine contactele din bord, verificare generala, etc. E o treaba chiar placuta :grin: Sincer? Verifica mai intai firele de la cutia de viteza (dreapta cum sta cu spatele la motor) Firele mele erau cositorite si daca la fel este si la tine, din cauza vibratiilor este posibil sa se rupa. Eu am reusit sa rezolv problema in momentul in care am avut cutia data jos si am putut sa recositoresc.... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: lumini indicator 4x4 Sincer? Verifica mai intai firele de la cutia de viteza (dreapta cum sta cu spatele la motor) Firele mele erau cositorite si daca la fel este si la tine, din cauza vibratiilor este posibil sa se rupa. Eu am reusit sa rezolv problema in momentul in care am avut cutia data jos si am putut sa recositoresc.... te referi la firele din poza asta langa bucsa aia incercuita ?!http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate