floringula Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 unde gasesc codu de motor si seria la o vitara din 94 si motor 1,6l 59kw,pt ca nu este la imbinare cu cutia in partea dr cum stam fata in fata cu motorul unde arata in cartea masini? ON ROAD: PEUGEOT 307 OFF ROAD:momentan in asteptare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: unde gasesc codu de motor si seria la o vitara unde gasesc codu de motor si seria la o vitara din 94 si motor 1,6l 59kw,pt ca nu este la imbinare cu cutia in partea dr cum stam fata in fata cu motorul unde arata in cartea masini? Tipul de motoe il gasesti pe tablita de langa baterie si stantat in partea laterala sub delcou,vizibil cu oglinda sau de sub masina,este o pozitie mai grea,dar tipul de motor poate sa scrie g16a pe blocul motor si pe tablita sa scrie g16b,intodeauna seria si tipul motorului o da SASIUL. AM aflat de la cineva de la rar buk.daca imi dai o poza ,anul si seria de sasiu te ajut cu tot.....tip motor,norma euro:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floringula Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: unde gasesc codu de motor si seria la o vitara am sa caut. cat despre poza nu am pt si eu incerc sa ajut un prieten. mersi oricum ON ROAD: PEUGEOT 307 OFF ROAD:momentan in asteptare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate