Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61: bec nivel motorina din rezervor

adrianudeanu

Postări Recomandate

Re: bec nivel motorina din rezervor

La Trabant era o liniuta gradata din plastic, ridicai capota la motor, desfaceai busonul de la rezervor, inmuiai liniuta pana atingea fundul rezervorului si apoi te chiorai sa vezi cate gradatii ai ude. Era de bonton .

Cand alimentai Trabantul, exista la fiecare bezinarie un "tzucal" de 20 litri cu manivela, aruncai uleiul, in proportie de 4%,apoi dadeai benzina peste ulei si apoi invarte neamule la manivela ceva minute sa omogenizezi amestecul, abia apoi turnai acest amestec in rezervor, folsind gatul lung, ca de stropitoare al "tzucalului".

Sa te fereasca sfantul sa scap mai mult ulei ca era jale ce fum scotea pe esapament........

Masina nu avea pompa de benzina, carburatorul era alimentat prin cadere libera. De fiecare data cand opreai motorul trebuia sa bagi mana sub bord, ca sa dibuiesti robinetul de benzina si sa-l inchizi, altfel se inunda carburatorul si carterul si trebuia sa-i dai afara bujiile afara sa le usuci

Eh acu , alte vremuri, alti oameni.............jelim ca ni s-a ars becul.:old

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrebasem si eu ceva:) (ca de-aia e forum, unii intreaba, altii, care stiu mai multe, raspund) dar se parca ca faptul ca masina mea invarte f bine 37-uri lasa urme adanci nu numai in noroi, ci si in orgoliul unor colegi de pe forum:uameni de ce sa ne intepam asa cand ne putem intelege? dom Luigi, mi s-a parut ca sunteti un om extraordinar acolo, la umanitara de la campina...aveam o parere pe care mi-ati schimbat-o atunci, cand caram saci impreuna:br oare chiar tb sa-mi schimb din nou parerea? cerusem si eu un sfat...:rsp

Link spre comentariu

Adriane,nu te supara......nu te ajuta nimeni pe forum decit cu sfaturi....citeodata eronate....si la Y61 nici tu nu vrei sa incerci sfaturile date de altii.....costa prea mult experienta,nu merita,i-ti spun eu:grin:....

mergi la Luigi sau unde vei tu si stiu cu Nissan-ul si sigur gasesti ce si cum.....aproape sigur ai niste contacti vagabonzi care necesita inlocuire..si costa cit ceva plinuri.... Luigi are una de dezmembrat in curte.....mergi si interesaza-te,nu intreba in van pe forum,vezi bine ca de citeva zile nu-ti spune nimeni numik......daca te pune cineva sa-ti desfaci rezervorul si sa-i faci cine stie ce,chiar o faci?:2dr

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

intrebasem si eu ceva:) (ca de-aia e forum, unii intreaba, altii, care stiu mai multe, raspund) dar se parca ca faptul ca masina mea invarte f bine 37-uri lasa urme adanci nu numai in noroi, ci si in orgoliul unor colegi de pe forum:uameni de ce sa ne intepam asa cand ne putem intelege? dom Luigi, mi s-a parut ca sunteti un om extraordinar acolo, la umanitara de la campina...aveam o parere pe care mi-ati schimbat-o atunci, cand caram saci impreuna:br oare chiar tb sa-mi schimb din nou parerea? cerusem si eu un sfat...:rsp

Nu are nici o legatura cu tine,prietene, are o legatura cu vremurile, cu fiarele si de ce nu, cu oamenii........... S-ar parea ca inca citesti litera cu litera si nu reusesti sa culegi mesajul, eh, dar nu-i bai mare, chestia asta se rezolva de la sine, odata cu varsta.......

PS Nu e cazul sa te bagi sub masina, desfa capacul de pe podeaua de portbagaj , in dreptul rezervoului si ajungi la litrometru.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

patrolul se repara singur ... treb doar sa ai rabdare .... ai vazut cum soparla i-a cazut coada ... si ii creste singura la loc .... asa e si la patrol .... doar rabdare ... :hw

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare