alegros Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Va salut! Intentionez sa achizitionez un Unimog de la o firma de dezapezire care are mai multe modele si nu stiu la ce sa ma uit si pe care sa-l aleg: model, vechime, putere, dotari, uzura, nr de km, etc ...mentionez ca utilajul va fi folosit pentru off-road dar vreau sa fac cat mai putine modificari posibile (poate doar niste arcuri mai flexibile si amortizoare cu cursa mai lunga). Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi in acest sens? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Nimeni priceput in ale Unimoagelor?.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! de ce nu-l suni pe Zoli Unimog...el are unul....si te poate lamuri cu multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! de ce nu-l suni pe Zoli Unimog...el are unul....si te poate lamuri cu multe Multumesc Marius, am vorbit cu Zoly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Cauta un 409 sau 411. Restul sunt cam mari pt ceea ce vrei sa faci tu. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Cauta un 409 sau 411. Restul sunt cam mari pt ceea ce vrei sa faci tu. Din ce am vazut pe net se pare ca modelul 406 este cel mai utilizat pentru off-road, 411 este mai mic si mai usor intradevar dar se pare ca motorizarea este subdimensionata (25-35HP) iar transmisia si cutia lasa de dorit fata de 406 (8+4)...iar de 409 nu am gasit nimic.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! ....sau un 418... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! ....sau un 418... De ce tocmai acest model? Ce atuuri are fata de 406?...in afara de pretul mai mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Nu ma gandeam la pret, ci la dimensiuni; cred ca si modelul asta se apropie de dimensiunile unui autovehicul de teren (ma gandesc ca vrei sa te dai la concurs....) In afara de faptul ca 418 e mai nou, .... http://en.wikipedia.org/wiki/Unimog "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Nu ma gandeam la pret, ci la dimensiuni; cred ca si modelul asta se apropie de dimensiunile unui autovehicul de teren (ma gandesc ca vrei sa te dai la concurs....) In afara de faptul ca 418 e mai nou, .... http://en.wikipedia.org/wiki/Unimog Intradevar e mai nou are motorizare mai puternica, frane pe disc fata spate, aer conditionat etc,....dar sub 25000 euro nu este de gasit!!!!. Eu caut ceva la 5000-7000 euro cu performante cat mai bune la banii astia...si din ce am vazut pe net cred ca un 406 de 80 HP va fi desi e cam puturos.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! ... un 406 de 80 HP va fi desi e cam puturos.... De ce zici ca un UNIMOG de 80 CP e "puturos"?!! Tu ce vrei sa faci cu el; sa te dai pe asfalt, la "liniute"?!! :ooo :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! De ce zici ca un UNIMOG de 80 CP e "puturos"?!! Tu ce vrei sa faci cu el; sa te dai pe asfalt, la "liniute"?!! :ooo :ha:...nu la liniute dar nici sa moara intr-o panta de 35 gr daca nu tragi de motor si nu iti iei avant...macar un 125 HP acolo, nu zic de 5,9 TD intercooler de 240HP cu care as putea face chiar si liniute... stiu ca transmisia si cutia cu 8 trepte il ajuta foarte mult insa doar 80HP imi par cam putini pentru greutatea lui de 3,5 tone... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Parerea mea: 80 CP coroborati cu rapoartele transmisiei (CV+CT) pe care le are acel UNIMOG... cred ca poti urca panta si la relanti! :y :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Unimog! Oricum ar fi, presupunind ca am luat deja unul, apar alte probleme ca de exemplu transportul utilajului la locul faptei care presupune categoria C, inmatriculare (fiind utilaj agricol, tractor, ma gandesc ca poate fi inmatriculat pe primarie cu un impozit mai mic dar si raza de actune mai mica, stie cineva care este aceasta?) si rabdare multa pana ajungi...transportul pe platforma iese din calcul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate