DigitalChris Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Va rog sa-mi recomandati un mecanc bun dinzona Dobrogea pentru ca in urma unui incident mai vechi (am luat cu vreo 40km/h un stalp de telefon culcat ) masinuta mea trage dreapta destul de insistent.Am inteles ca ar fi un fenomen destul de intalnit la masinile cu punte fixa spate dar care poate fi adjustat intre anumite limite prin varierea asa numitului ''thrust-angle''. Ei acum incepe problema mea pentru ca in ciuda celor 3 vizite la 2 standuri diferite nu s-a rezolvat nimic ,ba din contra mai rau au accentuat-o . Este putin cam enervant pentru ca anvelopele-s noi si se duc repede pe interior (numai cele din fata), ca sa nu mai vorbesc de confortul meu la drum lung ,dupa ce ma dau jos din masina merg si eu intr-o parte. Mecanicii s-au multumit sa invarta rotile intre ele s-au in cel mai bun caz sa rotesca juma' de tura la bielete,in nici un caz nu au umblat la bascule de unde cred ca se poate rezolva ceva. Sasiul nu este afectat,cel putin asa mi s-a zis.La fel basculele,amortizoarele fata si arcurile spate.Bucsele-s beton.Ce altceva poate fi? Multumesc,Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: dog traking la L200 -2007 Ai incercat sa faci numai o constatare la un service mitsubishi? (reprezentanta) Nu cred ca te va costa mult. Apoi o poti repara unde vrei. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DigitalChris Postat Mai 6, 2010 Autor Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: dog traking la L200 -2007 La ei am fost ''numai'' de 2 ori fara nici o rezolvare bineinteles. Ba din contra mai rau au stricat. De fapt de cand au coborat elevatorul pe un senzor de reglaj (din cel care se prinde pe roata) nimeni nu mai e multumit de prestatia de acolo,cel putin asa am auzit. Am mai fost la un cunoscut care are un mic service dar nu are in baza de date modelul meu si habar nu are cum sa adauge valorile pe care eu le detin din manualul original. Am mai dat telefoane pentru programare la alti dealeri dar nici unul nu a vrut sa se amestece,probabil e ceva mai deosebit modelul asta de masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: dog traking la L200 -2007 Asfalttango avea nu stiu ce cunostinte pe la Mitsubishi prin C-ta.....nu stiu exact.....fa-i o intrebare ca intre concitadini..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DigitalChris Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: dog traking la L200 -2007 Pai tot cu sefii de la nippon am discutat si eu iar unul dintre ei chiar a facut un test drive dupa asa zisul reglaj...nu se poate face la ei! Oricum as fi putin masochist sa revin acolo :) Cred ca o sa-mi gasesc o zi libera pentru un drum la Bucuresti,este impsobil sa nu existe cineva care sa nu-i dea de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate