workaholic_ro Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Ma asteptam sa gasesc o sectiune profilata strict pe suspensii, nu este nu-i bai, scriem aici printre frane si carburatoare. Cunoaste cineva jucariile astea ? Am dat o cautare pe forum, dar fara succes, o fi de vina si numele ca-i numai din trei litere, de obicei cautarea pe forumuri filtreaza ce-i sub patru. Si de nu era filtrata "ori"in limba romana .... Daca se cunosc, ceva pareri, preturi, comparatii ? Daca nu se cunosc, sa ma ierte Max ca m-am bagat pe parohia lui, de obicei el vine cu noutaturile. :wink: http://www.oristruts.com/dp3strut.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? pe la noi nu-se prea folosesc aceste suspensii.....daca te uiti pe site-ul lor se folosesc pe scara larga la competitiile BAJA......si in rock crawling..... la noi in offroad...nu prea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Cam asa ma gandeam si eu, intrebarea e de ce ? "for extreme off-road abuse" e o abureala sau preturile sunt de bai? Asta pentru ca habar n-am cat costa, nici ORI, nici de altele, ca ma gandesc ca n-o fi singurul producator. Principial, adicatelea teoretic, sunt evident superioare oricarei solutii clasice din doua motive majore: 1. gaz in loc de arc, niciodata nu oboseste, daca ai rezolvat problema unor etansari fiabile se cheama ca n-are moarte; 2. "Hill & side-force sensing" - nici un arc din lume, oricat ar fi de "destept" nu poate sa faca asta; bara stabilizatoare ajuta dar nu poate sa o faca proportional cu nevoia. Ar mai fi cate ceva, dar acolo exista rezolvari echivalente pe sistemele clasice. Multam oricum de raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Cam asa ma gandeam si eu, intrebarea e de ce ? "for extreme off-road abuse" e o abureala sau preturile sunt de bai? Asta pentru ca habar n-am cat costa, nici ORI, nici de altele, ca ma gandesc ca n-o fi singurul producator. Principial, adicatelea teoretic, sunt evident superioare oricarei solutii clasice din doua motive majore: 1. gaz in loc de arc, niciodata nu oboseste, daca ai rezolvat problema unor etansari fiabile se cheama ca n-are moarte; 2. "Hill & side-force sensing" - nici un arc din lume, oricat ar fi de "destept" nu poate sa faca asta; bara stabilizatoare ajuta dar nu poate sa o faca proportional cu nevoia. Ar mai fi cate ceva, dar acolo exista rezolvari echivalente pe sistemele clasice. Multam oricum de raspuns. Sunt suspensii super adevarate, doar pentru cunoscatori. Sorin Parvulescu din Cluj are pe masina suspensie OriStruts si a fost pusa de Mauri la Arad, in cadrul proiectului custom-made ce l-au facut impreuna. Super profi jucaria! Acolo le poti vedea live si eventual discuta cu proprietarul despre ele, plusuri si minusuri. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Sunt suspensii super adevarate, doar pentru cunoscatori. Sorin Parvulescu din Cluj are pe masina suspensie OriStruts si a fost pusa de Mauri la Arad, in cadrul proiectului custom-made ce l-au facut impreuna. Super profi jucaria! Acolo le poti vedea live si eventual discuta cu proprietarul despre ele, plusuri si minusuri. Multam, de aratat arata super, eram curios daca-s si bune. Il cunosc pe Sorin de o caruta de ani, da' nu l-am vazut de o alta caruta de ani, l-oi intreba cand ne-om intalni... Pana atunci... ai idee cam ce pret au jucariile alea ? Si despre ce masina-i vorba in proiect, eu stiam ceva de un Suzuki "aranjat", asa e ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Dar totusi de ce are 2 reglaje? Pentru ce? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Alea arata a porturi de umplere nu a reglaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Si asta ce inseamna?: 7-position velocity-sensitive, externally-adjustable rebound damping Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Suspensii ORI - cunoaste cineva ? Cam asa ma gandeam si eu, intrebarea e de ce ? "for extreme off-road abuse" e o abureala sau preturile sunt de bai? Asta pentru ca habar n-am cat costa, nici ORI, nici de altele, ca ma gandesc ca n-o fi singurul producator. Principial, adicatelea teoretic, sunt evident superioare oricarei solutii clasice din doua motive majore: 1. gaz in loc de arc, niciodata nu oboseste, daca ai rezolvat problema unor etansari fiabile se cheama ca n-are moarte; 2. "Hill & side-force sensing" - nici un arc din lume, oricat ar fi de "destept" nu poate sa faca asta; bara stabilizatoare ajuta dar nu poate sa o faca proportional cu nevoia. Ar mai fi cate ceva, dar acolo exista rezolvari echivalente pe sistemele clasice. Multam oricum de raspuns.Stiu pe cineva in Italia care le face artizanal. Adevarul e ca sunt scumpe, dar da garantie pe viata. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate