Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SOA - informatii si poze

White Wolf

Postări Recomandate

Salutare!

Ma bate serios gandul sa ma apuc de treaba si sa "trec" puntile sub arcuri la proaspata mea achizitie - Nissan Patrol K160.

Nu stiu inca exact ce presupune toata operatiunea, astfel incat vreau sa ma documentez cat mai temeinic.

Din aceasta cauza, v-as ruga pe voi, care va pricepeti mai bine, sa ma sfatuiti si sa ma" luminati" cu ceva poze, informatii, opinii, etc.

Multam fain!

Tavi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: SOA - informatii si poze

In 2001 am facut asa ceva unui k160 similar cu al tau! A FOST CEA MAI MARE GRESEALA SI MI-A LUAT 1 LUNA SA O REPAR!

Modificarile sunt relativ simple si exista kit-uri de asa ceva dar rezultatul e ca masina devine extrem de instabila! Iar la ce off-road faceti la Valcea.......:banana

Nu vei reusi sa contracarezi acest lucru nici cu jante cu et negativ (eu aveam -50) si nici cu flase (mai mult de 4 cm grosime nu recomand nimanui)

Iti recomand sa intrii pe www.patrol-gr.net si sa incerci sa gasesti modalitati experimentate de altii (cercei mai lungi, cercei articulati (din doua piese), springuire profi (vorbeste cu Lipoveanu), sau kit-uri complete de suspensie (OME, King Spring, etc)

Da-mi un pm si mai vb! :h5

Bafta!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

OK...m-ati convins! Am primit cel putin 20 de pareri avizate. Concluzia este NU! Nu o sa fac SOA ( Springs Over Axles ) sau SPOA, cum zice Tyh_vl.

Pana la urma, o sa optez pentru varianta kit profi ( OME nu mi se pare chiar cea mai buna alegere ) sau springuirea arcurilor ( nu am habar ce inseamna profi, stiu doar ca acum vreo 12 ani un batran, cu mijloace rudimentare mi-a springuit niste arcuri la un Patrol K160 lung si nu am avut probleme 3 ani dupa ) + amortizoare mai lungi cu 4-5 cm.

Peste toate astea, '33 si mult namol. La vise cu '35 am renuntat. Nu vreau masina de poza.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

salutare !! cerceii mai lungi sau articulati ridica masina fara sa mai ai nevoie de kit-uri suplimentare? ma refer la cativa centimetri buni.si la stabilitate pe teren si strada e ok?:tk

live free or die hard!!!
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

salutare !! cerceii mai lungi sau articulati ridica masina fara sa mai ai nevoie de kit-uri suplimentare? ma refer la cativa centimetri buni.si la stabilitate pe teren si strada e ok?:tk

povestea cu cerceii mai lungi chir functuoneaza ! metoda low cost

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare