ampopa Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Am auzit o chestie despre care nu stiu ce sa cred. Mi-a povestit o colega ca a fost oprita sambata (sau duminica, nu mai tin minte) de un echipaj de politie (pe Logan nou), pentru ca avea ITP-ul expirat (era in Touareg-ul lui barbat-sau, deci nu se presupune ca era intr-o gioarsa). Cica i-a depistat cu noile echipamente, care citesc numarul masinii, comunica cu dispeceratul in timp real si bipaie daca respectivul numar nu apare ca avand ITP-ul facut. Cel putin asa i-a spus Garcea. Stie cineva de asa ceva? Ca mie mi se pare cam SF (nu ca nu o cred pe gagica, o cunosc de ceva vreme si nu e genul care sa elucubreze), mai degraba ma gandesc ca respectivul gabor a oprit-o ca spera sa gasesca ceva (si daca are Touareg, o da si ea de-o bere, acolo, nu?) si, intamplator, a gasit chestia cu ITP-ul, care se lasa cu amenda consistenta - a aburit-o ca ii ia placutele, talonul si ii da 1500 amenda (IT-ul era expirat de vreo 9 luni). Eu am cautat pe net si nu am gasit pe niciunde ca s-ar putea asa ceva (depista in trafic masinile cu ITP-ul expirat). In orice cz, cred ca e o tema de cercetare, poate mai stie cineva ceva (si sa avem grija la ITP, oricum). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Exagerare!! Nu cred ca rapunde careva la RAR in weekend,iar politia nu are baza de date cu itp-ul ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? La englezi se putea, dar politia lor e mai "agresiva"... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Nu stiu daca chiar beep-aie ceva in capul lui Garcea dar sigur pot afla in citeva secunde.Dau prin statie si Dispeceratul lor poate intra online in baza de date a RAR-ului. Pe mine m-au oprit intr-o noapte la intersectia de la Baneasa,asa..de control.Facusem ITP-ul la masina cu 2 zile in urma(bineinteles in ultima zi de valabilitate:wink:),dar masinile de la mine de la firma nu umbla cu taloanele originale,am copii color la toate, asa ca nu apucasem sa fac noua copie adica si cu noul ITP.Garcea mi-a atras atentia ca e expirat,i-am explicat situatia, si mi-a spus ca nu e nici o problema ,sa astept pina verifica.In mai putin de 30 de secunde mi-a zis cind il facusem si cind expira.M-am minunat si eu, dar intr-adevar pot sa iti verifice prin statie valabilitatea ITP-ului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? singurul lucru care le poate spune despre starea ITP-uli o da colantul ala rotund de pe nr de inmatriculare.......Garcea a putut vedea de la distanta ce scrie pe el....si atata minte are.....o fi vazut ca e expirat ITP-ul..si a oprit masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Exagerare!! Nu cred ca rapunde careva la RAR in weekend,iar politia nu are baza de date cu itp-ul Ba da! Am fost verificat la 2 noaptea !Sigur nu raspundea nimeni la ora aia la RAR dar totusi au vazut ca nu le vindeam gogosi cind am spus ca am ITP-ul facut de 2 zile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Nu stiu da ca chiar beep-aie ceva in capul lui Garcea dar sigur pot afla in citeva secunde.Dau prin statie si Dispeceratul lor poate intra online in baza de date a RAR-ului. Pe mine m-au oprit intr-o noapte la intersectia de la Baneasa,asa..de control.Facusem ITP-ul la masina cu 2 zile in urma(bineinteles in ultima zi de valabilitate:wink:),dar masinile de la mine de la firma nu umbla cu taloanele originale,am copii color la toate, asa ca nu apucasem sa fac noua copie adica si cu noul ITP.Garcea mi-a atras atentia ca e expirat,i-am explicat situatia, si mi-a spus ca nu e nici o problema ,sa astept pina verifica.In mai putin de 30 de secunde mi-a zis cind il facusem si cind expira.M-am minunat si eu, dar intr-adevar pot sa iti verifice prin statie valabilitatea ITP-ului. Asta stiu ca se poate (prin statie). Garcea cica i-ar fi explicat tipei ca a oprit-o pentru ca stia ca are ITP-ul expirat (povestea cu beep-aitul). Asta e chestia interesanta! “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Asta stiu ca se poate (prin statie). Garcea cica i-ar fi explicat tipei ca a oprit-o pentru ca stia ca are ITP-ul expirat (povestea cu beep-aitul). Asta e chestia interesanta! Poate "i-a picat masina cu tronc" si a intrebat din mers Dispeceratul.Pina a oprit-o a si aflat raspunsul.La mine verificarea nu a durat 30 de secunde.Sincer nu cred sa aiba aparatura asa desteapta.IAr daca au,nu cred ca stiu sa o foloseasca.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Teoretic se poate Politisti sunt dotati cu o camera video foarte jmekera (Loganurile alea de 60 de mii de euroi au asa ceva sigur montate by default) care stie sa citeasca numarul de inmatriculare, de aici si pana la simpla verificare in baza de date nu e deloc mare lucru. Acele camere sunt de fapt destinate identificarii numerelor aflate pe un black list (furate, date in urmarire ptr alte motive, etc) dar cum din chestia asta iese ciubucu mai greu si nici la indeplinirea planului de amenzi nu ajuta ai nostri bravi aparatori ai ordinei publice le folosesc ptr a da amenzi de parcare si .... observ acum ptr ciubucarela cu ITP-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Teoretic se poate Politisti sunt dotati cu o camera video foarte jmekera (Loganurile alea de 60 de mii de euroi au asa ceva sigur montate by default) care stie sa citeasca numarul de inmatriculare, de aici si pana la simpla verificare in baza de date nu e deloc mare lucru. Acele camere sunt de fapt destinate identificarii numerelor aflate pe un black list (furate, date in urmarire ptr alte motive, etc) dar cum din chestia asta iese ciubucu mai greu si nici la indeplinirea planului de amenzi nu ajuta ai nostri bravi aparatori ai ordinei publice le folosesc ptr a da amenzi de parcare si .... observ acum ptr ciubucarela cu ITP-ul. Exact!Am vrut la un moment dat sa imi iau un Spray care dadeai pe numar (exista si folie) care se aplica pe numar si nu se vedea pe camera.Cu ochiul liber se vedea,dar pe camera nu aparea.Era bun pentru camerele fixe.Pentru cele montate pe masini era nasol,ca se puteau lua dupa tine si tot te ardeau,de aia am renuntat sa il mai iau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Asta stiu ca se poate (prin statie). Garcea cica i-ar fi explicat tipei ca a oprit-o pentru ca stia ca are ITP-ul expirat (povestea cu beep-aitul). Asta e chestia interesanta! Presupun ca au si asa ceva din moment ce in occident de o gramada de ani sunt camere care verifica fiecare masina daca are platit maut-ul pe autostrada... daca careva nu are in cateva minute te-au gasit:old... acum cam peste tot sunt baze de date automate si noile masini or avea si ceva sistem de beep-ait la 70000 de mii de euro sau cat or fost:ft Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Daca poate, e bine ca poate. Orice masura menita sa sporeasca siguranta traficului e bine venita, chiar daca e manuita de Garcea. Chiar daca Garcea e ciubucar. Cu timpul o sa-i treaca, se vor "spala" si "lustrui" odata cu soferul pe care poate ca acum se multumeste sa-l vaneze, in loc sa-l aduca pe drumul cel bun. Eu cunosc deja exemplare 100% integre si ma bucur ca exista si din astia. De cate ori scapati de o amenda care poate ar fi trebuit sa se lase doar cu un avertisment, rezolvand "la mica intelegere", ganditi-va ca la fel se "descurca" si unul care face permanent gafe majore, scapand cu o spaga "rezonabila". Si mai ganditi-va ca ala circula poate intr-o zona unde copiii vostri sunt pietoni. Dupa ce terminati sa ma injurati bine pentru atitudinea mea pro Garcea, o sa va spun o poveste din experienta mea legata de radar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Daca poate, e bine ca poate. Orice masura menita sa sporeasca siguranta traficului e bine venita, chiar daca e manuita de Garcea. Chiar daca Garcea e ciubucar. Cu timpul o sa-i treaca, se vor "spala" si "lustrui" odata cu soferul pe care poate ca acum se multumeste sa-l vaneze, in loc sa-l aduca pe drumul cel bun. Eu cunosc deja exemplare 100% integre si ma bucur ca exista si din astia. De cate ori scapati de o amenda care poate ar fi trebuit sa se lase doar cu un avertisment, rezolvand "la mica intelegere", ganditi-va ca la fel se "descurca" si unul care face permanent gafe majore, scapand cu o spaga "rezonabila". Si mai ganditi-va ca ala circula poate intr-o zona unde copiii vostri sunt pietoni. Dupa ce terminati sa ma injurati bine pentru atitudinea mea pro Garcea, o sa va spun o poveste din experienta mea legata de radar. Eu am terminat! :h5 Asa ca poti sa spui acum.Si ca sa ma injure lumea si pe mine, mai multi soferi prosti am intilnit la viata mea decit politisti prosti (procentual vorbesc).In concluzie ,mai mult imi dau de furca soferii decit politistii.Si nu ca as fi vre-o scula de sofer, dar ma descurc. dar gata! Ma opresc aici, ca o luam off-topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Parca la un moment dat starea ITP-ului se putea verifica online pe site-ul RAR. Nu vad de ce n-ar putea politistul sa verifice asta in masina, indiferent de ora sau zi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Poveste despre radar (cam off topic dar nu stiu daca merita un subiect nou) Intamplarile sunt la intervale considerabile in timp, dar nu asta-i important; asemanatoare si totusi diferite. Actul 1. Iesirea din Reghin spre Cluj, la vreo doua-trei sute de metri de tabla. Opresc la o alimentara sa cumpar ceva, ma urc in masina, accelerez usor, fara sa "barbieresc" gumele, ma opreste Garcea FIX la iesirea din oras si-mi scrie un p.v. pentru 62 km/h. (Nu port detectoare d-alea, ma enerveaza) Ii explic elegant ca-i duminica dupamiaza, e iesirea din oras si acolo nu-i nici o casa si nici un trotuar, iar el e un tampit. Se apara cu legea in mana, argumentand la fel ca mine, calm si civilizat. E clar ca n-are rost, pun mana pe portmoneu sa platesc amenda, imi zambeste incurcat si-mi spune ca n-au chitantier. :top Ma bag in masina si plec injurand ca mai trebuie sa ma si duc luni dimineata la posta sa platesc. Nu dau spaga si oricum, nu mi s-a parut ca asta voia. Actul 2. Accident grav pe Feleac undeva la intrarea in Cluj, o coada intinsa pe multi kilometri. Asteptam o gramada, cateva masini se intorc si aflam ca ar fi o ruta ocolitoare, un drum prost si intortocheat de care nu stiam. De cat sa-ti petreci seara de duminica stand la o coada, mai bine hai sa incercam, intoarcem sa cautam devierea de la Tureni. Dupa asteptare si nervi, din graba, ignoram micile capcane din trafic. La intrarea in Martinesti, imediat dupa o curba, plasata evident cu rea vointa, camera (era pe vreamea aia cand functionau). Imi amintesc in ultimul moment, calc frana, dar tarziu si nu destul de tare, de data asta 63 la ora, vine poza acasa. Platesc amenda si ii blagoslovesc cu cele mai bune ganduri. Inca o dovada de tampenie in supravegherea traficului, nici acolo nu-i nici o casa, nici un pericol, curba aia se poate lua cu ce viteza vrei, de ce imediat langa tabla ? Ca sa te prinda cu orice pret. :dr3 Actul 3. Drumul Cluj-Dej, nu mai stiu daca in Iclod sau in Juc si nici nu conteaza. Luna asta, masina d-aia cu "invizibil", tot dupa curba, dar de data asta STIAM. Drumul fiind destul de circulat, zeci de soferi mi-au dat flash-uri ca sa ma previna, cam trei masini din patru. Dupa (1) si (2) ar fi trebuit sa ma bucur. In loc de asta m-am infuriat si am decis ca mult trebuie sa mai treaca pana va intelege romanul cum devine chestia aia cu circulatia, iar Garcea o va face inaintea lui. De data asta masina era in mijlocul comunei, intr-o zona plina de case, la vedere, plasata legal. Baietii erau acolo pentru nemernicii care te depasesc prin sat cu 150 la ora calcand peste zonele vargate, liniile continue si trecerile de pietoni fara cea mai mica ezitare. Am vazut o multime in aceeeasi zi si pe acelasi drum. De data asta au scapat gratie "binevoitorilor" cu flash-urile. :hw Eu zic ca-s inconstienti si o fac din aceeasi inertie cu care l-au tot votat pe Iliescu...si nu numai. Revenind la subiectul din titlu: Teoretic verificarea se poate face chiar si automat. Sunt zone (nu la noi), unde controlul vitezei se face prin calcularea timpului de parcurgere a unui tronson. Asta inseamna ca o camera recunoaste si transmite numarul si momentul la intrare, o alta repeta operatiunea la iesire, un server calculeaza viteza medie, compara, selecteaza. E real si nu SF si e cel mai corect mod de a verifica daca esti corect cand treci prin "sat". Si daca la o "inghesuiala" ai "ciupit-o" putin ca sa eviti vreo intamplare neplacuta sistemul nu are treaba cu tine, nu-l intereseaza ca ai accelerat intr-o depasire, sau ca sa-i faci loc unuia sa reintre pe banda in spatele tau. Indoi-m-as ca sculele din dotarea lui Garcea sunt atat de destepte sa citeasca numere, dar baza de date cred ca-i, daca nu publica, cel putin accesibila politiei. Editat Aprilie 21, 2010 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp poate au ei ceva mai avansat ...de te ''citeste'' dupa numarul de inmatriculare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Se poate verifica on-line, in Romania, daca ai un terminal cu acces la internet, atat lipsa/valabilitatea ITP-ului, cat si lipsa/valabilitatea RCA-ului! :old PS: Amenda este 3000 lei; nu 1500 lei!!! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? La site-ul lui gnok, nu inteleg o chestie, si anume: "Vehiculul cu seria Cărţii de Identitate a Vehiculului (C.I.V.) F-5xxxxx este în evidenţa R.A.R. şi are I.T.P. valabil până la 8-mai-2011." Iar mai jos, scrie cu rosu: "Dacă doriţi, puteţi completa un formular de sesizare unde să introduceţi datele cu privire la inspecţia tehnică periodică din certificatul de înmatriculare al vehiculului. Pentru aceasta, apăsaţi butonul SESIZARE." Sa inteleg ca daca am un "prieten" de treaba si de gasca, poate sa-mi faca o sesizare cum ca trasura mea are gume mai mari, gabarit mai mare, etc si nu corespunde normelor? Cumva sa fiu nitel vanat pe strazi de garcea si rar ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? La site-ul lui gnok, nu inteleg o chestie, si anume: "Vehiculul cu seria Cărţii de Identitate a Vehiculului (C.I.V.) F-5xxxxx este în evidenţa R.A.R. şi are I.T.P. valabil până la 8-mai-2011." Iar mai jos, scrie cu rosu: "Dacă doriţi, puteţi completa un formular de sesizare unde să introduceţi datele cu privire la inspecţia tehnică periodică din certificatul de înmatriculare al vehiculului. Pentru aceasta, apăsaţi butonul SESIZARE." Sa inteleg ca daca am un "prieten" de treaba si de gasca, poate sa-mi faca o sesizare cum ca trasura mea are gume mai mari, gabarit mai mare, etc si nu corespunde normelor? Cumva sa fiu nitel vanat pe strazi de garcea si rar ? @klez...da clik pe sesizare ...acolo cer niste info pe care nu le are oricine,sesizarea e pentru situatia in care ai facut itp si nu se regaseste in baza de date on line...surpriza de care vorbesti tio poate face cu un apel la 112...''era sa ma curete de pe trecerea de pietoni desi a franat a venit ca sania si mia spart sticla de lapte din plasa''...si te cauta ei acasa..:))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? .... Pentru cele montate pe masini era nasol,ca se puteau lua dupa tine si tot te ardeau,de aia am renuntat sa il mai iau. Cel putin cele din prima serie (acum vre-o 3 ani) erau montate pe masini nemarcate (Solenta albe) iar modul de lucru era mai discret, filma, si daca semnala vre-un numar din black-list anuntau echipajele "oficiale". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? ... Indoi-m-as ca sculele din dotarea lui Garcea sunt atat de destepte sa citeasca numere... Destepte nu sunt... dar sunt performante!!! Nu numai ca "citesc" numerele, dar fac asta aproape in orice conditii - zi, noapte, senin, ceata, ploaie, ninsoare, murdarie, vopsea spalata, s.a.m.d.! N-are sens sa ne mai miram; aceste sisteme sunt folosite de ceva timp p-afara si era normal sa ajunga si la noi. Sa nu uitam ca, suntem una din tarile cu cele mai multe accidente, raportate la numarul de vehicule inscrise in circulatie si printre tarile, cu rata mortalitatii foarte ridicata in urma accidentelor de circulatie, asta, in ciuda parcului auto destul de restrans, raportat la numarul de locuitori! Depasim tari care au mai multe vehicule inmatriculate si mai putini kilometrii de autostrada (Polonia)! Suntem repetenti la civilizatie rutiera... repetenti la civilizatie... repetenti la evolutie... dar campioni la involutie... la barbarism... la ipocrizie... la toate cele rele, vad ca nu ne-ntrece nimeni!!! Evident ca ne deranjeaza un radar al politiei, care ne poate recunoaste, dupa ce am provocat un accident mortal si vrem sa fugim de la locul faptei, pana nu ne vede cineva! E strigator la cer! PS: @workaholic_ro, doar primul paragraf din acest post, are legatura cu citatul din postul tau! Celelalte vizeaza modul cum am evoluat noi, ca natie, pana acum, fara a face vre-o referire la tine sau la altcineva de pe forum! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Suntem repetenti la civilizatie rutiera... repetenti la civilizatie... repetenti la evolutie... dar campioni la involutie... la barbarism... la ipocrizie... la toate cele rele, vad ca nu ne-ntrece nimeni!!! Respect @MagnuM pentru vorbele amare de mai sus... amare dar adevarate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Am fost oprit acum doua saptamani, am prezentat toate documentele mai putin certificatul de inmatriculare - din motive lesne de inteles - ITP expirata. In secunda nr 2 nenea agentul im replica -Ai ITP expirat! Ce puteam sa spun decat clasicul "l-am uitat acasa" pe nenea certificatul, nu a durat mai mult de un minut pana a introdus nr. de inmatriculare in statia sau nu stiu exact ce tinea el in mana avea un soi de display asemanator cu cele de la telefoanele mobile mai vechi... Respectuos mi-a aratat pe display-ul, cu pricina realitatea cruda... Cumultate amenzile(neprezentare certificat si ITP expirat) ajung undeva la 900RON... neimpozabil @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? Pentru cei ce nu stiu: anumite circumscriptii financiare sunt deja legate in acelasi sistem cu RAR-ul. Asa ca .... acum garcea poate afla on line si daca masina este inregistrata la fisc si respectiv pe numele cui.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Poate Politia sa depisteze in trafic ITP-ul expirat? ... Sa nu uitam ca, suntem una din tarile cu cele mai multe accidente, raportate la numarul de vehicule inscrise in circulatie si printre tarile, cu rata mortalitatii foarte ridicata in urma accidentelor de circulatie, asta, in ciuda parcului auto destul de restrans, raportat la numarul de locuitori! Depasim tari care au mai multe vehicule inmatriculate si mai putini kilometrii de autostrada (Polonia)! Suntem repetenti la civilizatie rutiera... repetenti la civilizatie... repetenti la evolutie... dar campioni la involutie... la barbarism... la ipocrizie... la toate cele rele, vad ca nu ne-ntrece nimeni!!! Evident ca ne deranjeaza un radar al politiei, care ne poate recunoaste, dupa ce am provocat un accident mortal si vrem sa fugim de la locul faptei, pana nu ne vede cineva! E strigator la cer!... La asta ma refeream, prin acest post: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/revoltator-doi-inconstienti-care-se-jucau-in-trafic-au-ucis-un-alt-sofer.html :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate