Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu un nissan terrano 1 VG30

Vizitator bibicu1967

Postări Recomandate

Vizitator bibicu1967
Motorul meu este de 3000 cm3 V6.Nu trage asa cum trebuie si am si un consum exagerat.Am schimbat bujiile,fisele,capacul delco dar tot la fel.are momente cand merge rotund dar are momente cand merge in 3-4-5 pistoane si nu trage la deal.Uneori trage alteori nu.Am zis ca este sarit de la punct dar nu este asta.Stie cineva sau a patit cineva asta.Un sfat daca se poate.Cristi Iasi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu un nissan terrano 1 VG30

Eu am VG30 I si am fost sfatuit sa fac toate operatiile facute de tine. Evident sfatul venea de la un service care mai voia sa ciuguleasca ceva. Am schimbat eu doar bujiile (mare prostie, cele vechi aratau la fel de bine cu cele noi) si am luat la curatat tot ce inseamna aprindere. Mare mizerie sau cocleala n-a fost dar acum motorul merge perfect. Aici pe forum am aflat si eu ca "sarit de la punct" inseamna ca merge ingrozitor tot timpul. Bobina de inductie era coclita toata si la MAF am gasit ceva depuneri. Consumul e normal in Bucuresti intre 24 si 16.

Dar poate ai VG30E si e altceva.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare