Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scartait ???

savinescu

Postări Recomandate

Mi-a aparut la cherokeeul meu de 4l un scartait de frecare ( parca este un scartait de cauciuc). Am ridicat-o pe elevator si am constatat ca se aude din zona cardan-cruce cardan spate-intrare in grup. Dilema este ca nu stiu ce poate sa fie cu asa scartait din zona respectiva???
jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: scartait ???

Mi-a aparut la cherokeeul meu de 4l un scartait de frecare ( parca este un scartait de cauciuc). Am ridicat-o pe elevator si am constatat ca se aude din zona cardan-cruce cardan spate-intrare in grup. Dilema este ca nu stiu ce poate sa fie cu asa scartait din zona respectiva???

Sa fie un simering pe duca?

Link spre comentariu

salut

am avut aceeasi problema dar la alt tip de masina,era o flanse de tabla tip capac care este la cardan-grup(pe cardan) si are rolul de a ,,etansa'' sa nu intre praf etc. uita-te poate este aia :)

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Simeringul sau tabla de protectie zic si eu.

Multumesc mult !!! Tocmai am reusit sa ridic de la magazin un set de cruci pentru cardan, semeringul de la grup si miine de dimineata trec la operat , sa vedem...

Editat de Astral
jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare