ionutzt Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 foarte interesant, o multime de idei noi si oameni simpatici. :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 actorul principal :1 http://www.cardomain.com/ride/823816/1 cred ca nu are nevoie de troliu :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 :D Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 :bi Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 super dragut :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 poate ati auzit de Suzuki Dune concept? mi se pare ca arata bestial. stiu ca o sa vad posturi gen: un 4x4 nu-l cumperi gata facut, ci il construiesti, si cum ca e un produs pentru consumers... ...dar este ca arata bestial? :twisted: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 eu l-as fi facut mai inalt dar... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 arata super !!!! garda la sol putea fi mai mare ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 da, asta vroiam sa zic, nu mai inalt, ci garda mai mare... am mai gasit o poza Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Arata foarte misto :shock: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 gumele mele :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 gumele mele :grin: :grin: Sunt perfecte de fitze :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 gumele mele :grin: :grin: Deci te-ai lamurit ce gume sunt, nu? " Dune concept". ... " arata bestial" .... "produs pt consumers" Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 ouch. :P hai, ma, nu fiti rai. e o vorba in ingineria aeronautica: "if it looks right, it flies right" asa si aici. ce? boggerele n-arata bestial? arata chiar amenintator alea, de fapt :p Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 ouch. :P hai, ma, nu fiti rai. e o vorba in ingineria aeronautica: "if it looks right, it flies right" asa si aici. ce? boggerele n-arata bestial? arata chiar amenintator alea, de fapt :p Pai ai dreptate .. boggerele chiar arat bestial ... Si Thornbirdurile "lui florian" chiar arata amenintator (sau whatever, tine si de gusturi) Dar singura legatura intre cele doua chestii de mai sus e ca-s facute din cauciuc si se monteaza pe masina. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 suzi utilitar se plimba prin viena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 arata f bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ag_P Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 my Vitara...I'm lovin' it! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ag_P Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 another one Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ce bine arata vopseaua pe ea!! bravo Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vis-a-vis Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 http://www.f4x4.is/new/files/photoalbums/5570/44093.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ummm... da' de jimny nu a pus nimeni poze?? numai samurai si vitara? ia uite aici dracovenie: http://www.campmajo-offroad.com/projectes.html oare se poate merge legal pe sosea cu bare de astea pe laterale?? ca ar fi o idee super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 la noi exista club de jimny? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ce frumosi sunt jimny-ii astia, mancaiartata!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 :? care o fi fost urmarea??? :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate