frecvent Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: poze suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Re: poze suzuki Pentru amatorii de gen http://www.trucktrend.com/cool-trucks/1504-cummins-powered-1986-suzuki-samurai-wild-style/ Editat Februarie 1, 2016 de Flow Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baraka Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: poze suzuki Superba broscuta De pe net, nu stiu ce tara, probabil Brazilia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Re: poze suzuki Dupa numere ar fi din irlanda. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baraka Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Re: poze suzuki Asa e acum am vazut ca are volanul pe partea "gresita" . Pare a fi transformat in camioneta si omologat asa. Frumos ar mai fi sa faca si la noi cineva asa ceva...sau chiar un "long bed" de vreo 1.2 m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Re: poze suzuki Dupa numere sunt din Anglia. http://www.kapsuzuki4x4.co.uk/ Sunt renumiti pt aripile evazate si pick-upurile lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baraka Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Re: poze suzuki Multumesc de link, nu stiam de ei. Chiar nu stiam ce as putea avea mai fain decat un Jimny...acum stiu: UN JIMNY CAMIONETA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: poze suzuki Cunoaste cineva masina asta ? M-am intalnit astazi cu ea si parca am mai vazut masina prin Colentina. La ochi cauciucurile alea pareau de 37 :shock: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: poze suzuki Si cum ti s-a parut ca merge ? Putea sa traga de rotile alea ? (Am vazut-o si eu, dar parcata) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: poze suzuki Si cum ti s-a parut ca merge ? Putea sa traga de rotile alea ? (Am vazut-o si eu, dar parcata) Sincer, la cum se strecura in trafic parea ca are cauciucuri de strada. Intorcea privirile mai ceva ca o maicuta goala pe plaja din Mamaia. :grin: Recunosc sincer ca nu am cautat, dar tot mai sper ca e de pe forum si ne spune ce modificari s-au facut la masina. Iar daca nu, poate cei mai in masura sa ne lumineze. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: poze suzuki Acum vre-o 5 ani cand am vazut-o prima data, undeva pe la piata alba iulia, m-am interesat. Au lucrat si baietii de la DOJO la ea. Acum 5 ani avea motor de BMW 1.8is . Si tragea foarte bine gumele. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 (editat) Re: poze suzuki Cunoaste cineva masina asta ? M-am intalnit astazi cu ea si parca am mai vazut masina prin Colentina. La ochi cauciucurile alea pareau de 37 :shock: http://www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/suzuki-samurai-4-x4-tuning-4570.html mai multe poze si cu interiorul: http://www.4tuning.ro/poze/masini-tunate-din-romania-23/suzuki-samurai-5528.html Editat Martie 31, 2016 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate