soimu Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 de un timp ma gandesc serios sa confectionez un hard top pt m conditia prioritara e sa nu schimb deloc masina, sa nu afectez deloc nici caroseria si nici cadrul original pur si simplu, in loc de prelata as vrea sa folosesc alt material , chiar daca din bucati, care pe sezonul rece sa protejeze mai bine interiorul am prelata pe el, nu sunt probleme cu apa, dar nici nu cred ca o sa fie bine sa stea afara o iarna cu prelata pe el...nu am garaj deci prima varinata ar fi sa iau o coala de al striata si sa o croiesc prima data in lung, de la nuturile din fata spre spate, de care sa atasez lateralele (daca pui silicon sigur nu va intra apa) a doua varinata ar fi sa confectionez din fibra de sticla, desi nu stiu sa lucrez cu ea si nu am materiale, cred ca ar fi mai usor... pacat ca nu pot sa cumpar ca la un Jeep CJ un hardtop si gata... ceva in acel gen as vrea sa fac. toata ideea e sa nu modific deloc masina si sa nu fie definitiva ce ziceti? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 poti imbraca acel cadru de la prelata cu foi de aluminiu....nituite....cu silicon la imbinari.....vara le dai jos...si pui preleta la loc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 am vazut poze cu M care avea hardtop "de fabrica" .... dar nu din roamnia ... parca in Polonia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 asa am vazut si eu cateva dar nu erau demontabile erau sudate... aia nu am sa o fac niciodata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 asa am vazut si eu cateva dar nu erau demontabile erau sudate... aia nu am sa o fac niciodata Respect ;) :h5 Solutia gen Wrangler si mie mi se pare cea mai eleganta.... te protejeaza iarna, insa nu strici masina!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 nu aveti poze cu ceva hard topuri de wrangler? poate vad ceva sisteme destepte de prindere/imbinare dar ceva materiale "mai calde" si mai usor de prelucrat... help pls forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 exista in ind publicitara un material numit Alubond..parca. este un sandwich mai exact format din doua placi de aluminiu cu un miez...dreak sa-l ia, ceva compozit. Ei, ideea este ca facand un desen jmecher se poate taia automat pe o masina EXACT la forma dorita si mai mult pt indoituri se dau niste semitaieturi a.i. sa-l poti indoi f. frumos. Bun, la final exista o solutie speciala f rezistanta pt lipituri. PS : respectivul material si cu solutia aferenta de lipit se foloseste cu succes si in ind auto. pt mai multe inf : http://www.geplast.ro PPS: exista mai multe culori :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 exista in ind publicitara un material numit Alubond..parca. este un sandwich mai exact format din doua placi de aluminiu cu un miez...dreak sa-l ia, ceva compozit. Ei, ideea este ca facand un desen jmecher se poate taia automat pe o masina EXACT la forma dorita si mai mult pt indoituri se dau niste semitaieturi a.i. sa-l poti indoi f. frumos. Bun, la final exista o solutie speciala f rezistanta pt lipituri. PS : respectivul material si cu solutia aferenta de lipit se foloseste cu succes si in ind auto. pt mai multe inf : http://www.geplast.ro PPS: exista mai multe culori :h5 E super materialul si e vopsit electrostatic din diverse culori. Cred ca e vreo 30-33 de euro pe metru patrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 scump sefu..scump ca tre sa iei o coala mare si sa o tai acas si nu numai coala e scumpa..dar si daca gresesc ceva... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 scump sefu..scump ca tre sa iei o coala mare si sa o tai acas si nu numai coala e scumpa..dar si daca gresesc ceva... pai, "soimule" facem asa: tu-mi faci rollbar-ul, eu fac tiparul, platesti materialul ( pt tine-nu cred ca-i mai mult de 4 mp, hai 5)si de taiat ma ocup eu, si asa -mi fac si eu unul. sistemul il gandim impreuna. de gresit nu vom gresii, ca fac intai din foamx( un alt mat folosit in ind publicitara_mult mai ieftin) Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 asa am vazut si eu cateva dar nu erau demontabile erau sudate... aia nu am sa o fac niciodata la astea ma refer eu din pacate am vazut numai la masini de prin alte tari (cehia in special) nu stiu daca au fost livrate asa de la CL sau sunt after-market facuta de dealeri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 f f frumoase dar... de unde sa iau asa ceva pacat dar, asa ceva trebuie sa fac si eu merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 hmmm ... o varinata (dar bag mana in foc ca super scumpa) ar fi ce-am discutat mai demult pe aici http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php? ... highlight= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolvagon Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Hartop na M461 v CZ za 1000 Eur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 uau 1000 euro???? :shock: :roll: 300 :P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 nu te necajii soimule ca facem unu din scandura second hand ! sau ti-l dau pe ala de pe m-ul alb :grin: M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m Am incercat sa fac si eu nu hard top la un 10.4 si m-am lasat pagubas , am facut o prelata din material de reclama dar problema e ca face condens in interior pe timp umed afara. Un sfat e bine venit . Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m Nu vrea nimeni sa-mi spuna si mie de ce face condens prelata care am postato mai sus . Va rog ca nu stiu ce sa mai fac , cum e umiditate afara gata incepe sa faca broboane pe tavan . Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m ma mir ca te mira e normal sa se intample asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m asta e polipalnul sfatul meu este sa-ti faci o prelata din material textil. poate nu va fi la fel de rezistenta la ploaie dar macar va face un transfer de caldura dinafara inauntru si invers stii cum e sa-ti iei o perelina din plastic pe tine si afara sa nici nu picure... dar tu esti ud tot noa asa transpira si aroul tau daca pui prelata din textil... o sa scapi de o parte din probleme forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m Pot sa fac una textila in interio ca am lasat spatiu ,din material ca cearceaful . Crezi ca merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m negativ ori din faoie de cort ori din panza de acoperis de umbrela de soare (alea de terasa sunt si teflonate pe interior) pretul la faia de crt e undeva la 10 euro +tva si e pe undeva pe dtrn un post cu nr de telefon de la fabrica te gandesti poliplanul tre sa fie temporar si apoi sa-l arunci dupa ce gasesti altceva forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m A zis cineva ca are legatura cu caldura din masina ,aeroterma mea e cam slabuta iarna baga caldura cat sa nu inghet la picioare in schimb face gheata pe tavan. Am prelata facuta din material de reclama pusa pe dos ca se vedea Alonso pe ia . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m clar alonso e de vina domnu impermeabil inseamna ca nu trece apa insa aerul trece asta e calitatea pe care o prelata pt masina ta trebuie sa o aiba materialul care il folosesti nu respira de aia face condens indiferent ce metode vei mai adapta va face condens in continuare singura solutie e alta prelata dintr-um material adecvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m Ok atunci poate imi explici de ce cu cabina normala de 10.4 facea la fel , gaseam tapiteria umeda pe tavan norocul meu ca la vremea aia sa gindit tata sa o vinda si facuse rost de ia de citeva luni da la enervat rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate