soimu Postat Aprilie 13, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m sefule...ce sa mai zic 1. am avut aro 10... la careei sa montat o cabina montata NICIDATA NU TRANSPIRA SAU SA FACA CONDENS 2. poate ca la tine in masina este totul umede DEJA, si cand da de caldura ... se evapora de aici si de depune colo... 3. poate e ceva fenomen aro 10 al tau este un soi de alambic care colecteaza apa... :-P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: confectionarea unui hard top pt m Sa stii ca asa am crezut si eu ca e un fenomen m-a disperat , ce sa zic am sa mai icerc doua lucruri : 1 schimb aeroterma ca oricum nu baga mare caldura si daca tot asa face ii iau prelata originala cum ai zis tu. Multumesc mult pt. sfaturi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 Re: confectionarea unui hard-top pt M O solutie ar fi adaptarea unui hard-top de pajero scurt din anii 80. Am vazut unul tot asa demontabil pentru sezonul de vara si arata super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: Re: Hartop na M461 v CZ za 1000 Eur. jedná se o pevnou uÄ�inil původnà továrnÄ›? NicménÄ› se zdá, pomÄ›rnÄ› nákladné na 1000 eur. Mimochodem, jako M461 náklady v CZ? DÃky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: confectionarea unui hard-top pt M ??? macar in engleza daca era cineva opte sa traduca?? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: confectionarea unui hard-top pt M ... 1000EU ~3600 ron :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate