nucu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Poate cineva sa-mi spuna de unde provine bucata de tabla de mai jos? De cand ma stiu, in urma demontarii-montarii diverselor chestii mi-au ramas piese in plus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: asamblare LJ70 Poate cineva sa-mi spuna de unde provine bucata de tabla de mai jos? De cand ma stiu, in urma demontarii-montarii diverselor chestii mi-au ramas piese in plus... Nu cumva e din fata motorului, pe sasiu? Sub fulii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: asamblare LJ70 Asa este, vine sub radiator, fixata pe sasiu si pe suportul de la bara panhard @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: asamblare LJ70 Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate