Vizitator ionak88 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Salutare la toata lumea...Caut tachet de la supapa de admisie pentru motor 2500,zic tachet pentru ca am nevoie doar de unul fiindca am avut ceva probleme cu masina.....si cand mam dat la desfacut am constatat ca un tachet de la o supapa de admisie este rupt(la pistonul de langa distributie) Rog mult poate are cineva,sau stie un motor sau o chiuloasa de dezmembrat si mar putea ajuta. Si mai am o rugaminte poate stie cineva exact seriile semeringurilor de la distributie(in afara de cel de la pompa de injectie as vrea sa le comand pe toate)Apelez la voi fiindca zilele trecute a incercat fratemiu sa le comande si cei de la magazin nu leau putut gasi,acuma nu stiu ori cei de la magazin sunt slabi ori fratiorul meu nu a vorbit clar cu ei. Date le masinii:Fabricatie 1992,2500 turbo intercooler serie sasiuV24-7400668 MULTUMESC MULT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Caut tachet pentru supapa de admisie motor Pajero 2500 mk2 Fa o poza la piesa care-ti trebuie. Sa fie intreaga,si fa-i din mai multe unghiuri. Am niste piese de motor 2.5 prin magazie,s-ar putea sa am si un tachet. Nu promit nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Caut tachet pentru supapa de admisie motor Pajero 2500 mk2 SEFULIK am sal pozez maine si eventual am sai iau si dimensiunile.Maine dupa 19 am sa am si foto cu piesa in cauza...din cate am vazut asa in mare pe net cred ca se gasesc si noi dar nu stiu daca si la bucata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Caut tachet pentru supapa de admisie motor Pajero 2500 mk2 Referitot la tachet, ia un set de garnituri de motor si scapi de complicatii. Costa undeva pe la 300-400 ron si are toate, toate garniturile si simeringurile. Eu am gasit (la comanda) la Romil (reprezentanta IVECO) din SV de pe Traian Vuia. Nu mai stiu exact cat am dat, dar e undeva pe la 3 bulioane. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Caut tachet pentru supapa de admisie motor Pajero 2500 mk2 Problema rezolvata in ambele cazuri!!!multumesc pentru sugestii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate