BABONE Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Azi fiind sf Gheorghe, doresc sa urez pe aceasta cale tuturor purtatorilor de acest nume, sau derivate, un calduros LA MULTI ANI !!:2dr:2dr:2dr In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: La multi ani de Sf Gheorghe Si din partea mea ..multa sanatate ...si toate cele bune:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: La multi ani de Sf Gheorghe Azi fiind sf Gheorghe, doresc sa urez pe aceasta cale tuturor purtatorilor de acest nume, sau derivate, un calduros LA MULTI ANI !!:2dr:2dr:2dr multumesc frumos si o sa beau un pahar si in cinstea ta si a tuturor pasionatilor de 4x4.....cred ca paharul are vreo 4-5 litrii:x:bananadaca veniti prin valcea....am un vin de dragasani ca daca bei cateva pahare nici nu mai stii cu ce ai plecat de-acasa......sau de ce.....:2dr:ha: mai am unul rosu....bun pt.:dr3:pt:top Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: La multi ani de Sf Gheorghe Sper ca nu am intirziat ! La Multi Ani! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate