Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii

Astral

Postări Recomandate

Re: Dacia Duster - SUV, 4x4 sau ce ? Discutii

"Vai aceste cuvinte ne doare':) dar asa e nu prea am iesit la mici si bere :)

am facut in weekend un gratar si mi-au tremurat si ....langa foc la ce vant batea da macar a iesit buna carnea :):)

berea am baut-o dupa ce am lins niste dealea cu mai multe grade de la Satu Mare:):):)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 578
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca viitor posesor de Duster, ma bag si eu in discutie.

Offroadul e o chestie atat de relativa incat nu se va ajunge la nicio concluzie...

Daca bagi un Patrol pe un parau impreuna cu un jimny, iti cumperi cu siguranta Patrol.

Daca acelasi Patrol il pui pe o urcare "uda" impreuna cu acelasi jimny, s-ar putea sa-ti schimbi parerea.

Daca treci prin niste noroaie cu o bestie de motor de la Jeep zici ca e cea mai buna masina de offroad. Cand se rupe insa planetara la prima radacina iti vine insa sa-i dai foc.

Si discutia poate continua.

PS: Bonus, cand te hotarasti sa vezi care e cea mai buna masina de offroad, faci un concurs. Cand insa castiga ceva care seamana cu un Tico, iti pui problema daca nu cumva e ceva gresit

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

razvanuta esti naspa :):):) aici e vorba de piesa aia de la volan :) masina e dor plusul care face diferenta :)

apropo benzina sau diesel?:)

Diesel, varianta "cu de toate". Mi-ar fi suras optiunea de cutie automata (ultimele 3 masini au avut asa ceva), din pacate trebuie sa mai astept :(

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

A facut cineva cu Duster-ul Strategica de la Voineasa - Plaiul Poienii - Transalpina, macar pe teren uscat? Sau Tabla Butii, fara ca drumul sa fie oarecum amenajat cu buldozerul? Intreb pentru ca ma bate gandul la asa ceva, iar daca se pot parcurge asemenea drumuri, pentru mine e suficient, iar mai departe nu ma aventurez. Multumesc!

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

masina buna pentru tot ce inseamna drum greu de munte!

Stimate coleg , pentru cei mai multi bucuresteni , " la munte " inseamna pe Valea Prahovei sau in Poiana Brasov . :grin: ( Nu sariti in capul meu , m-am referit la cei mai multi , nu la cei care fac off-road )

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

A facut cineva cu Duster-ul Strategica de la Voineasa - Plaiul Poienii - Transalpina, macar pe teren uscat? Sau Tabla Butii, fara ca drumul sa fie oarecum amenajat cu buldozerul? Intreb pentru ca ma bate gandul la asa ceva, iar daca se pot parcurge asemenea drumuri, pentru mine e suficient, iar mai departe nu ma aventurez. Multumesc!

la tabla butii fara problem merge si nici macar de ajutor nu a fost nevoie

restul nu cunosc ca nu am facut cu dusterul :)

dar a urcat lejer la table butii in baiului pe aici am fost cu el:)

Link spre comentariu

de precizat ca asa este cu conditia sa vii dinspre satul SLON (din sud) si sa te intorci pe unde ai venit.

still not black enough
Link spre comentariu

de precizat ca asa este cu conditia sa vii dinspre satul SLON (din sud) si sa te intorci pe unde ai venit.

am urcat pe la Boncota sau boncuta:) nu stiu exact cum se numeste:)

Link spre comentariu

Dinspre Vama Buzaului, o data pe zapada, pe 30 decembrie 2013 (dupa ce au facut partie Karolokw si Iwa) cu coborare tot pe acolo, si a doua oara pe 2 Noiembrie 2014 cu continuare la Lacul Vulturilor.

Link spre comentariu

asa e Florin dar nu toti cred:)au impresia ca dusterul e un gunoi incapabil:) acelasi lucru pot sa il spun de unii posesori de G care patinau pe iarba mai jos de timisul de sus cand vroiau sa iasa de la gratarul unde tocmai mancasera :)

Link spre comentariu

Dinspre Vama Buzaului, o data pe zapada, pe 30 decembrie 2013 (dupa ce au facut partie Karolokw si Iwa) cu coborare tot pe acolo, si a doua oara pe 2 Noiembrie 2014 cu continuare la Lacul Vulturilor.

Daca a facut traseul asta, in conditiile descrise, chiar raman placut surprins. Eu m-as fi avantat cu greu cu Galloper-ul...

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

Daca a facut traseul asta, in conditiile descrise, chiar raman placut surprins. Eu m-as fi avantat cu greu cu Galloper-ul...

Avea cine sa ma scoata de acolo in caz de nasoale, era grupul mai mare, si cu niste masini capabile, altfel nu ma bagam. Am avut si om la ghidaj in fata in portiunea nasoala. :)

Link spre comentariu

In alta ordine de idei,mai conteaza si cu ce gume este incaltata masina. De la Lacul Vulturilor,pe urcare, @Teopes cu Niva incaltata cu Insa Turbo Sahara n-a avut niciun sters,iar eu tot cu Niva,dar incaltata cu anvelope de strada,am ramas la jumatata pantei. Acum, ce sa spunem, ca Niva e o masina slaba ca nu am putut urca?

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Buna

imi poate recomanda si mie pentru duster pe jantele originale un tip de guma buna la asfalt dar si in teren ? Stiu un model de la Continental dar poate sunt si alti producatori accesibili...

Link spre comentariu

Pune si tu dimensiunile . Nu stim ce jante ai pe masina .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

multumesc baieti , standard pe duster este 215/65/16, oricum imi fac o idee am sa caut detaliile de care am nevoie.

Daca sunt prea mud imi bat pe asfalt si deplasarea devine o misiune....nu mai zic de consum. Iesirile mele in decor pot sa le fac doar in week-end in rest masina merge pe asfalt. De aceea caut un compromis bun.

Multumesc mult !

Link spre comentariu

Dimensiunile sunt 215/65R16

Ca si cauciucuri, recomand BFGoodrich All Terrain T/A KO2, disponibile pe dimensiunea standard.

Am gasit ! modelul costa 720 ron / bucata. Ce ma ingrijoreaza este locul G full rosu pe abtipildul de prezentare ...consum G parca...rosu --- mai aprofundez...oricum este cool modelul, l-am experimentat pe o Navara cândva.

Link spre comentariu

daca problema pe care o ai e catalogarea G la consum eu zic ca e bine sa te uiti si la restul caracteristicilor

de la o anvelopa pe care din cate observ vrei sa o folosesti iarna sau in conditii mai deosebite nu prea cred ca e important

mai importante sunt,franarea pe ud sau zapada,tractiunea pe ud sau zapada,acvaplanarea si zgomotul

legat de Mt si vibratii garantat la Federal nu e mare scofala,am avut gumele astea pe masina fara servo si abea le simteam in volan in special pe la curbe prin giratorii,dar tu stii mai bine ce vrei in functie de solicitari

a nu se intelege ca fac reclama cauciucului/modelului respectiv,exclus eu chiar nu il agreez din alte motive ,dar in schimb imi place ca la dimensiunea aia are o greutate redusa un cauciuc bun si moale, aderent destul de rezistent in teren si pe care daca il utilizezi cu cap face treaba buna

cel mai important e sa te uiti la ponderea terenului si al asfaltului in utilizarea ta obisnuita si sa pui o guma in functie de asta,e foarte posibil sa iesi mai ieftin cu o pereche de lanturi :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare