Snick Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Salut ... as dori sa ma apuc de off-road ( am fost cu cineva recent si mi-a trezit o pasiune de nedescris ).. si evident ca imi va trebui o masina pentru acest lucru . Dupa multe discutii cu niste amici ( care nici ei nu practica acest sport ... dar oricum sunt mai cunoscatori ca mine [ cel putin in ale mecanicii si masinilor )] ca mine . Initial am vrut sa ma uit dupa un Aro , dar fiind destul de limitat la bani ( asigurarea si casco la un aro cu motor de 2.5 si euro 2 m-ar rupe ) , m-am mai interesat si am ajuns la concluzia ca o lada niva ar fi ideala pt mine ( motor de 1.7 si euro 3 ) Ma gandesc si din punctul de vedere al pieselor ( am gasit un site care aduce piese in cluj .. unde am vazut piese la jumatate de pret fata de cele de dacia .. am ramas frapat pe chestia asta ) . Tin sa mentionez ca m-as cam invartii in jurul sumei de 3000 euro pentru o astfel de masina ( totusi as dori sa fie din anul 2000 in sus ) .. si sincer sa fiu nu prea am fost foarte convins de ce am gasit pe autovit sau alte site-uri . Am vazut ca se dezbate pe forum intre samurai si niva ( ma gandesc ca piesele la suzuki sunt mai scumpe ) ... si totusi niva e mai spatioasa ... ma gandesc si la locurile din spate ( care m-ar avantaja ) Acum as vrea sa va intreb de o parere asupra ce am scris si daca aveti alte recomandari pentru mine ( eu sunt cam 80 % hotarat pentru o niva ) . Ce inseamna pentru un motor de 1.7 cam 120.000 - 170.000 km facuti ( fiind limitat la bani ... nu pot sa am pretentii de o masina la 40 -50 mii km ) Daca stiti de probleme majore la aceasta masina Si daca sau cand voi gasi una la ce ar trebui sa ma uit ( evident inafara de a " da o tura " cu ea ) Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pai este un topic pe undeva pe forum in care se face comparatia "niva vs samurai" sau ceva de genu, ei bine samuraiul este o masina iar niva este o alta masina. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46939&highlight=niva+samurai Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator La 3000 de euro gasesti cu 50 000 de km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Snick Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pt Cristian1 poi m-am cam decis ca as vreo o niva ( am facut paralela la ce am mai citit pe forum aici ) u.b.u. sincer am gasit una frumoasa la 2650 pe autovit dar a dat-o omul mai e una tot in banii astia prin braila dar are vreo 180.000 km daca poti tu sa ma orientezi spre cineva care da niva in 50.000 km la 3000 euro as fi recunoscator ( si preferabil sa fie din anul 2000 + ) Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Ia legatura cu Niva de pe forum. Este dealer Lada in Brasov si in mod cert te poate ajuta, atit cu sfaturi cit si cu masina. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Salut! Eu am o niva din 2003 am luat-o cu 3500 euro 30000KM! Eu acum desi o am doar de 6 luni as prefera una mai veche, ca ar costa mai putin si nu-i nici o diferenta fata de cele noi in afara de km facuti! Intretinerea este ieftina, asta e sigur, dar te invit daca poti sa ajungi pe 1-2 mai la Rasnov-BV sa o vezi pe a mea, sau poate nu o fi doar a mea, interesant ar fi daca ar veni Atilla care este "tatal lor". Citeste despre eurotrialul de la Brasov pentru detalii! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=51234/ PS: Acolo vom putea scimba impresii si vei vedea diverse masini astfel vei decide ce vrei sa cumperi. yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roland Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator si-a luat un amic de aici : http://suzuki-park.ro/main.php Infantry - y60 rd28t scurt Cavalry - y61 td42 long ... e pe vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pt Cristian1 poi m-am cam decis ca as vreo o niva ( am facut paralela la ce am mai citit pe forum aici ) u.b.u. sincer am gasit una frumoasa la 2650 pe autovit dar a dat-o omul mai e una tot in banii astia prin braila dar are vreo 180.000 km daca poti tu sa ma orientezi spre cineva care da niva in 50.000 km la 3000 euro as fi recunoscator ( si preferabil sa fie din anul 2000 + ) Multumesc a mea din 1995 are aproape 220 000km tras de ea atit in trafic zilnic cit si la drum lung - distante de 2500 km si peste - si n-are nici pe dracu. concluzia: daca e bine intretinuta nr de kilometri de pe bord nu sint relevanti. caut-o de rugina pe la lonjeroane si pe linga arcuri la aripile din spate, restul e floare la ureche. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pt Cristian1 poi m-am cam decis ca as vreo o niva ( am facut paralela la ce am mai citit pe forum aici ) u.b.u. sincer am gasit una frumoasa la 2650 pe autovit dar a dat-o omul mai e una tot in banii astia prin braila dar are vreo 180.000 km daca poti tu sa ma orientezi spre cineva care da niva in 50.000 km la 3000 euro as fi recunoscator ( si preferabil sa fie din anul 2000 + ) Multumesc Stiu doar una cand mergi de la Morarilor spre Republica, pe partea dreapta, dar am impresia ca e 4500 si e din 2009 sau cam asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator o Lada de dupa 2000 in doar 3000 de iepuroi nu prea cred ca o sa gasesti. Am cautat si eu una ca sa o iau pt piese de schimb (chiar si avariata) dar nu am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Snick Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pentru u.b.u .. poi din ce am vazut modelul nou de niva pe net se cam vinde de la un 7- 8 000 in sus ... ( poate un pic suspect ca o da omul in 4500 ) Pt cretu ... ce-i drept sunt putine nive pana in 3000 ... am gasit vreo 2 pe net in pretul asta ... dar nu garantez pentru calitatea lor ( implicit pentru piese s-ar putea sa fie ok ) ... bine totusi mai caut sa vad poate da norocul peste mine si gasesc una la bani ok si din pct de vedere mecanic ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator o Lada de dupa 2000 in doar 3000 de iepuroi nu prea cred ca o sa gasesti. Am cautat si eu una ca sa o iau pt piese de schimb (chiar si avariata) dar nu am gasit. daca te intereseaza numai pentru piese si nu-ti trebuie acte gasesti in olanda dupa 2000 chiar si dupa 2005 la 3000€ in perfecta stare de functionare. incearca pe http://www.marktplaats.nl/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator k.lada Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Se gasesc Nive la pret foarte bun (ce e drept un pic folosite), la firmele de publicitate, outdoor, securitate, etc. Era la un moment dat una de vanzare la pret derizoriu, avea motorul puscat. Se poate pune foarte simplu un motor de 1500, cu axa cu came de la cel 1.7i, puse galeriile, injectia (ca potrivesc 80%), deci e doar o chestie de cautat :D Sau de ce nu, se poate repara motorul, piesele de obicei fiind la un pret derizoriu fata de celelalte masini :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pentru u.b.u .. poi din ce am vazut modelul nou de niva pe net se cam vinde de la un 7- 8 000 in sus ... ( poate un pic suspect ca o da omul in 4500 ) Pt cretu ... ce-i drept sunt putine nive pana in 3000 ... am gasit vreo 2 pe net in pretul asta ... dar nu garantez pentru calitatea lor ( implicit pentru piese s-ar putea sa fie ok ) ... bine totusi mai caut sa vad poate da norocul peste mine si gasesc una la bani ok si din pct de vedere mecanic ok Am tot vazut in trafic de-a lungul timpului. Eu am de un an. Si inainte de asta m-am tot uitat dupa ele inca un an. Nu eram hotarat pentru ca mi se parea un moft sa-mi mai iau o masita, nu ma stresam prea tare. Cam la pretul asta le vedeam. Poate s-or fi scumpit mai nou. Poate ma insel eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Snick Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Dap si eu am vazut cateva in trafic ( ce-i drept nu foarte multe ) .. si evident fiind criza incearca toata lumea sa scoata un ban ... sa vad ce mai apare ca momentan nu pot sa zic ca am gasit cine stie ce oferte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: Intrebari de la un incepator Nu gasesti la 3000 ceva in care sa nu bagi bani...multi bani...si mai ales dupa 2000, nu prea cred... Mai strange ceva si iei una in care sa nu mai bagi, poate si oleaca pregatita.... Succes la in cautari! :2dr Editat Aprilie 26, 2010 de maiden Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Intrebari de la un incepator intradevar la 3000e fara sa mai bagi in ea nu gasesti, si in general niva in jurul lui 2000 mai totate le prinde rugina, la tablaraie, daca te intereseaza o niva pick-up trimite-mi un pm si discutam, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_tahograf Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Intrebari de la un incepator Pt Cristian1 poi m-am cam decis ca as vreo o niva ( am facut paralela la ce am mai citit pe forum aici ) u.b.u. sincer am gasit una frumoasa la 2650 pe autovit dar a dat-o omul mai e una tot in banii astia prin braila dar are vreo 180.000 km daca poti tu sa ma orientezi spre cineva care da niva in 50.000 km la 3000 euro as fi recunoscator ( si preferabil sa fie din anul 2000 + ) Multumesc salut!avem amindoi aceiasi problema si eu caut o niva . in braila este punct de lucru sc 3 brazi piatra neamt-insula mare , isi schimba parcul auto -pretul masinilor este intre 1500-1800 +tva euro cea pe care ai vazut-o pe autovit este tot de acolo(am vazut-o arata bine ,are rotile schimbate), problema este ca daca nu stii pe cineva acolo(de sus) nu iti iei ceva bun,majoritatea au peste 180.000 km ,au folosit numai castrol in motor,si sunt 2002 ,si albe ,cateva au aer conditionat si jante de magneziu,praguri .eu am fost la sediul lor si am gasit doar vreo 2 ,una nu avea motorul complet ,una nu avea cutie de transfer ,restul erau in insula. eu mai astept pentru ca cineva mi-a dat de inteles ca afacerile bune se fac iarna cu cei de acolo pentru ca nu au activitate si sunt toate nivele la garaj imi cumpar 4x4:cl dacia 1300 gordini replica fiat panda 34-de vanzare renault 5 1,7 turbo-de vanzare golf 3 1,9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Intrebari de la un incepator eu mai astept pentru ca cineva mi-a dat de inteles ca afacerile bune se fac iarna cu cei de acolo pentru ca nu au activitate si sunt toate nivele la garaj Nu cred ca vinde nimeni masina 4x4 iarna. Eu n-as mai sta acum un an sa ma gandesc. Intr-adevar, cu cat e mai ieftina, cu atat mai bine. Rezolvi problemele pe urma. La pachet, probabil cu modificarile de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Intrebari de la un incepator salut!avem amindoi aceiasi problema si eu caut o niva . in braila este punct de lucru sc 3 brazi piatra neamt-insula mare , isi schimba parcul auto -pretul masinilor este intre 1500-1800 +tva euro cea pe care ai vazut-o pe autovit este tot de acolo(am vazut-o arata bine ,are rotile schimbate), problema este ca daca nu stii pe cineva acolo(de sus) nu iti iei ceva bun,majoritatea au peste 180.000 km ,au folosit numai castrol in motor,si sunt 2002 ,si albe ,cateva au aer conditionat si jante de magneziu,praguri .eu am fost la sediul lor si am gasit doar vreo 2 ,una nu avea motorul complet ,una nu avea cutie de transfer ,restul erau in insula. eu mai astept pentru ca cineva mi-a dat de inteles ca afacerile bune se fac iarna cu cei de acolo pentru ca nu au activitate si sunt toate nivele la garaj Poti sa-mi dai mai multe detalii despre nivele alea? Poate fac si eu o combinatie sa iau A/C-ul de pe o niva:wink: daca zici ca mai sunt si descompletate....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate