Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident : moto versus pieton inconstinent!

adrianudeanu

Postări Recomandate

Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent!

Nu am stat sa citesc tot ce s-a scris aici, dar te inteleg perfect.

Eu era sa omor, tot cu motorul, o baba beata moarta, care s-a hotarat sa treaca strada in fuga din fata barului, sau poate ca incerca sa se echilibreze dupa ce a coborat scarile in viteza...

In fine, eu am facut niste cascadorii de nici in filmul acela de 2 lei cu motoare (torque ii spune parca) nu am vazut, si baba o figura gen Matrix, cu lasare pe spate la orizontala si revenire in picioare si cu gura mare, tipand ca disperata "m-a omorat! saritzi lume!!!" dupa care a rupt-o iar la fuga. Spre rushinea mea, nu am reusit sa o prind, fugea de ziceai ca e Gabi Szabo, eu pe locul 2 si restul betivilor de la bar dupa mine sa ma linseze. Nu am patit nimik, nu am cazut, nu am julit motorul... Dar am tras o spaima sora cu moartea. O vedeam pe baba in fatza mea, cum inchide usa la celula in care urma sa stau daca o omoram. Asa ca te inteleg si iti inteleg nervii. Recuperare rapida, si ochii mari, ca sunt o gramada de nebuni in libertate pe strazi!

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ms mult, prieteni:) sper sa ma refac repede si sa ne vedem cu bine in teren:h5

@lipoveanu cat despre ochi;)) ti-i dau lipovene, daca ii vrei neaparat, s-ar asorta la furia albastra:D:h5

penisul il pot doar imprumuta, si asa il port degeaba dupa mine in perioada asta=))

Link spre comentariu

Si ar mai fi ceva, Adi, pe care special nu l-am spus mai devreme, pentru ca am vrut sa las timpul sa te limpezeasca (poate fi chiar usor off-topic) pentru a vedea ca niciunul de aici nu a vrut decat sa te ajute:

- @giorgel are perfecta dreptate: chiar daca in acte apare numai un singur vinovat de producerea unui accident, cu siguranta si cel declarat nevinovat are o parte de vina; deruleaza cu luciditate secventele accidentului tau si, crede-ma, vei avea o revelatie. Poate viteza ta a fost putin mai mare decat crezi tu ca aveai, poate ca pozitia ta pe sosea nu a fost tocmai bine aleasa... Poate ca, putin mai inainte nu te-ai uitat unde trebuie...

- la varsta pe care o am, nu imi pot permite luxul de a reactiona instinctiv, nici macar verbal. A-ti declara intentia de a informa politia despre eventuali conducatori auto care pleaca din teren sub influenta bauturilor alcoolice nu e de natura sa sperie pe cineva, ba, dimpotriva, iti poate atrage multe antipatii. Nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna materializarea intentiei tale. Nu ca te-ar atinge cineva, nici macar cu o vorba, dar sigur vei constata instantaneu o accentuata reducere a cercului tau de cunoscuti. Pana la urma, toti suntem majori si pe deplin raspunzatori de faptele noastre.

-si nu in ultimul rand: desfid pe oricine din jurul meu care spune ca le stie pe toate! NU exista asa ceva! Toti invatam cate ceva nou, in fiecare zi petrecuta pe planeta asta! Si vom continua sa invatam, constient sau nu, pana vom pune mainile pe piept! Fara suparare, insa mai ai multe de invatat! Prin ale tineretii valuri am trecut cu totii, dar de felul in care "s-a prins" cate ceva de noi a depins locul nostru actual pe acest pamant. Asa ca, desi nu sunt cel mai in masura sa o fac, ma inham la un sfat: moderatia in gandire, actiune si vorbire nu poate fi periculoasa. Indignarea care aduce a violenta insa, da. Gandeste-te si imi vei da dreptate. Nu uita ca, pana la urma, "tonul face muzica".

Si acum zic si eu ca mosii aia pe care, daca nu-i ai, trebuie sa ii cumperi: Doamne, de ce nu mai am eu 20 de ani, dar sa am mintea de acum?!

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

@csaf : :g:g:g:h5

Eu sunt de meserie agent de vanzari . Deci sunt in masina 80% din timpul de lucru.Am ajuns la o concluzie in legatura cu ce se intampla in traficul urban : Daca as vrea, as putea sa lovesc masina cel putin de 2 x din zona Garii si pana in statiune Mamaia, doar sa merg drept pe bulevard.:ha: Si asta zilnic:wink:Deci conduita preventiva te ajuta de cele mai multe ori sa iesi din situatii limita si nu in ultimul rand calmitatea la volan. (stiu ca e mai rar asa ceva , dar se poate:old)

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

hmmm:) ai dreptate in ceea ce priveste reactia oamenilor. dar daca ne gandim ca e un bine facut cu forta, pentru ca altfel nu se poate..............

cat despre accidentul meu...colegul din spate, care era pe moto a lui mi-a spus ce viteza aveam...dupa ce m-am ridicat si dus la respectivul om, ca sa vad ce a patit, am avut o senzatie tare ciudata: parca cineva umbla la lumina si sunet, avea un potentiometru si reducea treptat intensitatea sunetului si a luminii...colegul motociclist mi-a povestit cum s-a intamplat, adica cum s-a vazut din spate...eu stiam cum am mers, dar credeam ca eu l-am lovit, nu ca el a intrat in mine...n-aveam de gand sa mor cu dreptatea in mana...nu sunt genul...mai ales ca am mai avut anul trecut accidentul cu masina aia de politie, si nu e deloc placut sa faci cunostinta cu asfaltul...nu spun ca le stiu pe toate, spun doar ca mai mult decat sa nu fi plecat de acasa in seara aia cu motocicleta nu puteam sa fac ca sa evit acest accident...credeti-ma ca daca m-as fi bagat printre masini, daca as fi fortat ceva in momentul ala, daca as fi mers tare, as fi recunoscut: da, prostia a fost a mea! dar asa...cand am ajuns cu roata din fata in dreptul barei din spate a masinii din fata careia a sarit omul in fata mea...am facut tot ce am putut ca sa nu-l lovesc...ma uit peste masini ca sa vad capete, reduc viteza pana la aproape 0 cand depasesc un autobuz oprit in statie...dar acum strada era goala, eram eu si masinile oprite la semafor sa faca stanga...nu am vazut niciun cap deasupra masinilor...ma feresc cat pot de astfel de incidente...a fost ghinion si atat.

mergeam anul trecut spre mare, cu masina si la un moment dat circulatia a fost oprita, intre cernavoda si medgidia. un cap tractor cu semiremorca, incarcata cu balast, facuse explozie pe dreapta fata...din sens opus circula un microbuz plin cu oameni...s-a rasturat semiremorca peste ei si i-a strivit pe toti! avea 40-50 de cm inaltime microbuzul ala...ce vina au avut oamenii aceia? poate aceeasi vina ca si mine acum...Dumnezeu sa-i ierte!...

repet, daca cineva crede ca eu vroiam sa ma dau cu capul de bordura, sa stric moto si sa stau in ghips acum se inseala...

intotdeauna cineva e vinovat si cineva nu, conform regulilor...

daca eu aveam "la bord" o bere in seara aia, care era soarta mea acum???

nu incercam decat sa le cer celor care se urca bauti la volan sa dea dovada de mai multa maturitate, mai multa minte decat am eu, la 22 de ani...fara sa ma cert cu nimeni, fara sa supar pe nimeni, incercand doar sa-i feresc de ceva ce ar putea deveni un cosmar...:h5

Editat de adrianudeanu
Link spre comentariu

hmmm:) ai dreptate in ceea ce priveste reactia oamenilor. dar daca ne gandim ca e un bine facut cu forta, pentru ca altfel nu se poate..............

banuiesc ca stii proverbul ala cu facerea de bine...

...ma feresc cat pot de astfel de incidente...a fost ghinion si atat. pai vezi?

mergeam anul trecut spre mare, cu masina si la un moment dat circulatia a fost oprita, intre cernavoda si medgidia. un cap tractor cu semiremorca, incarcata cu balast, facuse explozie pe dreapta fata...din sens opus circula un microbuz plin cu oameni...s-a rasturat semiremorca peste ei si i-a strivit pe toti! avea 40-50 de cm inaltime microbuzul ala...ce vina au avut oamenii aceia? SOARTA? sau daca gaseau alcool in sangele soferului microbuzului, s-ar fi zis ca el e vinovat?!?!?

repet, daca cineva crede ca eu vroiam sa ma dau cu capul de bordura, sa stric moto si sa stau in ghips acum se inseala... sunt convins ca nimeni nu a gandit asta.

intotdeauna cineva e vinovat si cineva nu, conform regulilor... exact, dar e oare suficient?

daca eu aveam "la bord" o bere in seara aia, care era soarta mea acum??? ramaneai fara permis o vreme.

nu incercam decat sa le cer celor care se urca bauti la volan sa dea dovada de mai multa maturitate, mai multa minte decat am eu, la 22 de ani...fara sa ma cert cu nimeni, fara sa supar pe nimeni, incercand doar sa-i feresc de ceva ce ar putea deveni un cosmar... iar eu am incercat sa iti spun ca cel putin in ceea ce ma priveste, incerc sa ies fara alcoolemie din teren, cu atat mai mult cu cat conducem masini care atrag privirile, mai ales dupa ce se termina tura... daca tu ai crezut ca sustin cauza "alcool la volan orice ar fi", te-ai inselat, mai ales ca eu sunt si Stan Patitul...

unui om cu un metabolism sanatos 1-2 beri nu ii afecteaza deloc performantele sau reflexele.

recuperare grabnica si deplina!

:h5

facem pace?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

cat despre accidentul meu...colegul din spate, care era pe moto a lui mi-a spus ce viteza aveam...dupa ce m-am ridicat si dus la respectivul om, ca sa vad ce a patit, am avut o senzatie tare ciudata: parca cineva umbla la lumina si sunet, avea un potentiometru si reducea treptat intensitatea sunetului si a luminii...colegul motociclist mi-a povestit cum s-a intamplat, adica cum s-a vazut din spate...eu stiam cum am mers, dar credeam ca eu l-am lovit, nu ca el a intrat in mine...n-aveam de gand sa mor cu dreptatea in mana...nu sunt genul...mai ales ca am mai avut anul trecut accidentul cu masina aia de politie, si nu e deloc placut sa faci cunostinta cu asfaltul...nu spun ca le stiu pe toate, spun doar ca mai mult decat sa nu fi plecat de acasa in seara aia cu motocicleta nu puteam sa fac ca sa evit acest accident...credeti-ma ca daca m-as fi bagat printre masini, daca as fi fortat ceva in momentul ala, daca as fi mers tare, as fi recunoscut: da, prostia a fost a mea! dar asa...cand am ajuns cu roata din fata in dreptul barei din spate a masinii din fata careia a sarit omul in fata mea...am facut tot ce am putut ca sa nu-l lovesc...ma uit peste masini ca sa vad capete, reduc viteza pana la aproape 0 cand depasesc un autobuz oprit in statie...dar acum strada era goala, eram eu si masinile oprite la semafor sa faca stanga...nu am vazut niciun cap deasupra masinilor...ma feresc cat pot de astfel de incidente...a fost ghinion si atat.

mergeam anul trecut spre mare, cu masina si la un moment dat circulatia a fost oprita, intre cernavoda si medgidia. un cap tractor cu semiremorca, incarcata cu balast, facuse explozie pe dreapta fata...din sens opus circula un microbuz plin cu oameni...s-a rasturat semiremorca peste ei si i-a strivit pe toti! avea 40-50 de cm inaltime microbuzul ala...ce vina au avut oamenii aceia? poate aceeasi vina ca si mine acum...Dumnezeu sa-i ierte!...

repet, daca cineva crede ca eu vroiam sa ma dau cu capul de bordura, sa stric moto si sa stau in ghips acum se inseala...

intotdeauna cineva e vinovat si cineva nu, conform regulilor...

daca eu aveam "la bord" o bere in seara aia, care era soarta mea acum???

nu incercam decat sa le cer celor care se urca bauti la volan sa dea dovada de mai multa maturitate, mai multa minte decat am eu, la 22 de ani...fara sa ma cert cu nimeni, fara sa supar pe nimeni, incercand doar sa-i feresc de ceva ce ar putea deveni un cosmar...:h5

Stiu ca nu-i placut nimic din ce ti se intampla in momentul asta.

Si atunci propun: dupa ce te repari, hai s-om bea o bere:x. O sa vezi ca dracu nu-i chiar asa de negru!:2dr

PS ... Da nu vii cu motoru'...:grin:

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Off topic, ca nu ma pot abtine, fratele Adrian are o singura problema acum. Mai mult ca sigur este ofticat ca din cauza unui prost sta acum acasa si nu poate vana gagici, ca de, doar are ochi albastrii :ha: si mai mult de atat mai are si monstrul ala cu 37' care sta la poarta si asteapta sa fie manat.

Am ajuns sa-l cunosc bine pe Adrian si va spun cu mana pe inima ca este extrem de prudent. Am mers cu el, am mers dupa el.....l-am observat si am dat verdict. M-a dus pe munti (12 noaptea Babele :tk), am fost pe asfalt pana la bulgari: :br . M-as urca oricand in dreapta lui.

Bafta multa Adriene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

2. Penis (numai daca e mai mare de 24 de cm) :ha:

:ha:

.............. cred ca pote sa ti-l dea de pe acum ...!!! cu o conditie... sa-i dai pielea inapoi .... :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

facem pace?

pai ne-am certat?:wink: facem pace:y, desigur:h5. suntem o familie:P intelege si tu ca asa cum tu imi vrei binele, si eu tot pentru ca iti vreau binele am spus chestiile alea cu politia:) nu ca sa nu te mai simti bine cand iesi in teren, ci ca poate asa te vei putea feri in cel mai fericit caz de lipsa permisului cateva luni:) adica din prietenie, nu din rautate si rea-vointa:h5

Link spre comentariu

Cu ocazia tratatului de pace tocmai incheiat putem sa uitam de cele 9 pagini in care nu s-au scris inca nimic? :grin::tk

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

nu luati in serios ce am scris eu...eram sub influenta alcoolului:ha::ha::ha::ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Giorgele, materialu halucinogen cu conotatii bahice...se confisca ptr cercetari! :ha: Mai ai? :grin:

Link spre comentariu

@adrianudeanu :

Am si eu o intrebare....sau doua.....am vazut ca ai si motor si 4x4......

Banuiesc ca esti inscris si pe un forum de motoare.....

Acolo le-ai povestit ce-ai patit cu betivul ?

I-ai "informat" si pe ei, pe cei cu motoare, ca daca ii vezi pe vreunul din ei ca beau alcool si apoi se urca pe motor vei "informa" politia rutiera ?

Link spre comentariu

Constat ca toti offroaderii sunt betivi... hac... pana si supermodelatoru e manga, hac... Gata s-a spus tot? Hac ... nu ma luati in considerare ca-s praf ...hac ...am inchis topicul ca nu ma inteleg nimic ...hac ...se incetosaza monitorul pe masura ce alcoolul isi face efectul , hac, hac ... :ha:

Link spre comentariu

haidi bre, ca tocmai devenea interesant, ca eram curios la intrebarea lu Astral... adica de fapt la raspuns, nu la intrebare...

Si eu vroiam sa atingem suta aia de posturi......Hai bre Yoane , redeschide-l....

by Astral

Editat de Astral
Link spre comentariu

nu, nu am cont pe niciun forum de moto...cu motocicleta imi place sa ma plimb singur, fiecare are stilul lui de mers, motociclistii ori alearga ca nebunii, ori se opresc din km in km si decat sa ma enervez aiurea, am preferat sa nu-mi fac cont si sa nu ies cu nimeni de pe forum. in general motociclistii sunt "de oras", eu folosesc moto in oras doar pentru a reduce costurile (una e sa merg cu nissan-ul, 18%, si alta cu moto 5%) dar si pentru distante lungi, cand nu am bagaje multe...una e sa mergi pana la mare cu 60 de lei (12-13 litri consuma pana la mare, cu 130 km/h viteza minima) si alta sa merg cu masina si sa ma coste la dus cat dus-intors cu moto...daca vorbim de bucuresti-cluj, la bucuresti-oradea, bucuresti-timisoara, deja cu masina este muuult mai scump...am facut multe excursii din astea, imi place sa ma bucur de motocicleta:), e ceva frumos, ceva special. dar daca as fi avut cont, cu siguranta le-as fi spus, nu am nimic cu cei care fac off-road:D, si eu practic acest sport, si nu cred ca atunci cand ne-am intalnit a crezut cineva ca am ceva impotriva off-roaderilor..ii consider pe toti prietenii mei, chiar daca ne mai tachinam pe forum, sunt convins ca sunteti cu totii oameni buni:h5

Link spre comentariu

Pai vezi Adrian ? Cum s-ar zice : "de-aia n-are ursu coada....."

Deci tu patesti un nefericit de accident, pe motor fiind, din cauza unui pieton alcoolist si vii si "informezi" pe posesorii de 4x4 ca vei "informa" politia rutiera daca-i vezi cu alcoolul in nas la volan......nu prea esti fair fata de comunitatea asta......ca si cand doar astia cu covrigu` se dedau la degustari bahice......

Link spre comentariu

i-am "informat" pe toti prietenii mei, pe toate conostintele, la care tin, de care imi pasa:) nu am facut-o din rautate, ci doar ca sa le deschid ochii. crezi ca daca scriam aici la diverse "eram pe moto si m-a trantit un betiv", se mai gandea cineva inainte sa puna paharul la gura? sunt convins ca nu:h5

ps: sa vedem cine o sa fie fericitul numar "100":h5

Link spre comentariu

Oarecum on topic. Duminica la emisiunea Romania te iubesc au avut un reportaj cu de ce si cut beau romanii. 6/10 beau zilnic. 8/10 cel putin de 2 ori pe saptamina. In moldova se vinde cu 24 de lei 3 litrii de alcool cu aroma de votca ... In concluzie: deschide-ti bine ochii indiferent ca sunteti la volan, ghidon sau pe rotile. Probabilitatea sa va iasa in cale, indiferent ca este pieton, la volan, ghidon sau pe role, un om baut este de peste 80%!!!

Personal nu beau deloc. Nu imi secreta ficatul enzima care metabolizeaza alcoolul, asa ca de la o gura de tarie imi vars matele 2 zile ...

Later:

ps: sa vedem cine o sa fie fericitul numar "100":h5

Am cistigat ceva???:grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare