adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: cititi aici!!! Tot recitesc cum s-a intamplat.....deduc ca individul a traversat pe culoarea rosie la pietoni.......tu te revolti ca ala era baut, dar crezi ca unul treaz care ti-ar sari in fata motorului ar fi mai putin periculos ? Stii bine ca astia sunt mult mai multi.......Sa nu intelegi ca-i iau apararea in vreun fel betivului..... Bine ca n-ai patit-o mai rau si ca s-a abrogat prostia aia cu "conducerea preventiva" care scotea vinovat soferul vs. pieton, indiferent de situatie...... n-ai dedus bine...acolo nu e nicio trecere de pietoni, prima trecere de pietoni e la 200 de metri distanta, la urmatorul semafor...deci masinile stateau in coloana sa faca stanga, aveau rosu, eu mergeam inainte si aveam verde...DA, sunt absolut convins ca aveam 40 km/h, eram cu alt prieten motociclist, mergea in urma mea cu motocicleta lui, nu merg repede cu motocicleta, chiar daca am 22 de ani si aproape 1CP/kg sub mine. farmecul e sa te plimbi, nu sa ma ca descreieratul, asa cred eu si poate de-asta nu am patit nimic in 4 ani sau 3, de cand naiba merg pe motocicleta. va salut pe toti, multumesc celor care ma sustin. da, sunt mult mai multi cei care traverseaza prin loc nepermis, fara sa se asigure, dar acestia au o anumita reactie, aud un claxon, un scartait de frana si raman intepeniti...asta al meu a bagat capul intre urechi si s-a dus... chestia cu "nu voi veni la intalnirile la care te anunti si tu" mi se pare reaactie de copil de clasa a 9-a, teribilist, care vrea sa arate el ce mare mascul e ca bea si ca fumeaza, cand parintii ii interzic... daca eram cu nissanul poate reuseam sa-l evit, cine stie...daca nu reuseam, clar il omoram... m-am revoltat pentru ca nu eu am intrat in el, motocicleta este foarte manevrabila, am tras dreapta maxim, m-am mutat aproape pe cealalta banda si a intrat in mine din lateral... da, logic ca daca era cu masina nu putea sa iasa dintre alte masini, decat daca il lasau cei din coloana... sunt atat de revoltat pentru ca am avut ocazia sa particip la o reexaminare pentru redobandirea permisului de conducere (aia cu 13 din 15) si a intrebat politistul examinator cati din sala sunt acolo pentru altceva decat pentru consum de bauturi alcoolice...si din 30 si ceva de oameni au ridicat 2 mana...situatia este mult mai grava decat pare la prima vedere... nu va revoltati ca o sun la politie, poate ca unii dintre voi sunteti mai in varsta decat mine, aveti copii, si poate ca prin atitudinea mea, ei sau voi, sau cine stie cine, nu vor avea de suferit. cred ca asa ar trebui sa procedam cu totii, nu sa ne dam cocosi ca nu ne imbatam de la 3 beri. Editat Aprilie 25, 2010 de adrianudeanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! prin prisma necazului patit, imi pare sincer rau pt. tine. esti singurul care stii daca se putea evita sau nu. dar de la asta, si pana la a ameninta ca ne torni la politie daca ne vezi ca bem vreo bere si apoi conducem, e cale lunga.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! nu am amenintat pe nimeni, am tinut doar sa va informez. fi sigur ca am facut tot ce am putut ca sa evit accidentul, omul respectiv este zilier, nu are un chior, nu urmaream sa-mi dea bani cineva, si nici nu vroiam sa ma dau cu capul de bordura si sa-mi f.t genunchiul...am facut tot ce am putut ca sa evit 5000 de euro reparatia motocicletei+alt costum+multe zile in pat, sau schiopatand pe strazi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Eu zic ca bine ca s-a intamplat numai atat....nu poti trage la raspundere soarta...Putea sa fie si mai rau....Textila si fieru se repara...Bine ca nu s-a terminat cu o tragedie...Iar faza cu berea....un om sanatos la cap oricum nu bea inainte sa se urce la volan...pe drumuri publice NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Eu zic ca bine ca s-a intamplat numai atat....nu poti trage la raspundere soarta...Putea sa fie si mai rau....Textila si fieru se repara...Bine ca nu s-a terminat cu o tragedie...Iar faza cu berea....un om sanatos la cap oricum nu bea inainte sa se urce la volan...pe drumuri publice normal ca nu:) fiarele sunt fiare si pentru mine:). incercam doar sa explic ca am facut tot ce am putut ca sa evit, nu am intrat in el, am tras dreapta si el a intrat in mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Baieti, calmati-va, nu e cazul sa intram in polemici. Aseara cand a scris Adi era sub soc inca. Accidentul lui nefericit ptr el si ptr fier nu are nici o legatura cu masinile de teren. Cred a incercat sa se descarce, sa-ti spuna oful, atata tot. Sa dovedim ca suntem buni ascultatori ... :h5 PS - din punctul meu de vedere motociclistul este cel mai expus pe drumurile publice ...Este practic cu certificatul de deces in alb in buzunar de cate ori se suie pe motor .... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! n-ai dedus bine...acolo nu e nicio trecere de pietoni, prima trecere de pietoni e la 200 de metri distanta, la urmatorul semafor...deci masinile stateau in coloana sa faca stanga, aveau rosu, eu mergeam inainte si aveam verde............... "A traversa" inseamna doar "a trece strada", nu neaparat pe zebra.......si da, am dedus bine pt ca stiu zona si stiu ca intr-adevar nu e zebra acolo unde zici ca s-a intamplat.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! consider ca intr-o tara ca a noastra in care conducatorii auto si pietonii nu au un cult al mersului pe doua roti, trebuie sa-i protejam pe biciclisti si motociclisti intrucat ei, prin faptul ca au lasat masina acasa, au descongestionat un pic traficul pentru restu dintre noi in orasul de kkt oricare ar fi el........ ..................:grin: Cred ca mai degraba nu avem pe unde circula cu astfel de vehicule , nu ca suntem niste "inculti" ale mersului pe doua roti......Eu chiar am avut o bicicleta si am incercat sa merg cu ea in deplasarile scurte, gen cumparaturi, si mi-am blestemat zilele : pe strada sunt masini parcate aiurea si fie riscam sa ma lovesc le cele iesite din rand, fie sa fiu lovit de cele care treceau pe langa mine,fie mi-am zguduit rinichii prin toate gropile si santurile, iar pe trotuar a fost un cosmar : stramt locul, din nou masini care ocupau trotuarul.......un slalom stupid si o pendulare intre carosabil si trotuar a fost........sa nu mai zic de tot esapamentul pe care l-am luat in nas - cica faci miscare in aer liber.......am renuntat......traseul pe care l-am facut , singurul de altfel, a fost de la Auchan, spre magazinul Titan, peste podul de la lacul IOR, Campia Libertatii, pana la Stadion.....cand am ajuns acolo am vrut s-o vand si sa ma intorc cu RATB-ul....... Despre mersul pe un motor, moped etc....nici nu vreau sa-mi imaginez....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Tot recitesc cum s-a intamplat.....deduc ca individul a traversat pe culoarea rosie la pietoni.......tu te revolti ca ala era baut, dar crezi ca unul treaz care ti-ar sari in fata motorului ar fi mai putin periculos ? Stii bine ca astia sunt mult mai multi.......Sa nu intelegi ca-i iau apararea in vreun fel betivului..... Bine ca n-ai patit-o mai rau si ca s-a abrogat prostia aia cu "conducerea preventiva" care scotea vinovat soferul vs. pieton, indiferent de situatie...... da, ai dedus bine, cer scuze:) eu spuneam doar ca nu a traversat pe culoarea rosie la pietoni, ca nu e semafor pentru pietoni acolo...nu e nici zebra, si oricum s-a intamplat cu 20 de metri inainte de semafor:). sper sa nu pateasca nimeni ce am patit eu, nu e deloc placut:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Cred ca mai degraba nu avem pe unde circula cu astfel de vehicule , nu ca suntem niste "inculti" ale mersului pe doua roti......Eu chiar am avut o bicicleta si am incercat sa merg cu ea in deplasarile scurte, gen cumparaturi, si mi-am blestemat zilele : pe strada sunt masini parcate aiurea si fie riscam sa ma lovesc le cele iesite din rand, fie sa fiu lovit de cele care treceau pe langa mine,fie mi-am zguduit rinichii prin toate gropile si santurile, iar pe trotuar a fost un cosmar : stramt locul, din nou masini care ocupau trotuarul.......un slalom stupid si o pendulare intre carosabil si trotuar a fost........sa nu mai zic de tot esapamentul pe care l-am luat in nas - cica faci miscare in aer liber.......am renuntat...... tara necivilizata, oameni necivilizati...pentru ca nu exista amenzi, nu exista pedepse drastice...in grecia, daca mergi pe scuter, din ala mic, de 49 cm cubi, urci o panta, nu te depaseste nimeni, stau cu totii cuminti in spate, pana cand nu mai e linie continua, chiar daca le faci loc...la noi...stiti si voi cum e, prin dreapta, prin stanga, n-are importanta, ca doar " sunt protejat, sunt in masina"...in amsterdam...biciclistii nu tin cont de masini, nu ca la noi, masinile nu tin cont de biciclisti...si ar mai fi atatea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Adi, asa cum am vb si la telefon imi pare rau pentru patanie si imi pare bine ca nu a fost mai gav. Si eu sunt impotriva celor care beau si se urca la volan, chiar daca beau in OFF-ROAD ....dar la un momet dat tot pe drum public te intorci acasa, unde mai pui ca a merge cu masina in off-road te oboseste mai mult decat mersul pe asfalt. Tare mi-as dori ca aceasta comunitate sa fie impotriva bautului la volan chiar daca vorbim de o bere...si mi-as mai dori ca toti membrii acestei comunitati sa constientizeze mai bine pericolele ce pot apare daca bei...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: cititi aici!!! cer scuze pentru formulare, inca nu mi-am revenit din soc... Probabil ca inca iti tremurau mainile cand ai scris mai sus...:h5:grin: Serios vorbind...ceea ce i s-a intamplat lui Udeanu i se poate intampla oricui....asa ca luati aminte si nu mai dati cu pietre. Cat despre polemica legata de bautura la volan care a produs multe pagube (si din fericire inca nici o victima) in randul comunitatii off-road, si aici ma refer la cateva evenimente binecunoscute de toti: NO COMENT!!! Iar reactiile unora spun totul..... @AdyOnWeb si @Giorgel: incercati sa va relaxati inainte de a lua atitudinea de mai devreme. :uameni Daca faceti parte din comunitatea off-road si va considerati colegi cu acest om macar din empatie a-ti putea sa-i fiti alaturi sau macar sa va abtineti. Bafta Adrian, insanatosire grabnica, si sa ne vedem curand pe doua roti! Pana atunci....calare pe Patrol!:h5 Editat Aprilie 25, 2010 de vetu Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Probabil ca inca iti tremurau mainile cand ai scris mai sus...:h5:grin: Serios vorbind...ceea ce i s-a intamplat lui Udeanu i se poate intampla oricui....asa ca luati aminte si nu mai dati cu pietre. Cat despre polemica legata de bautura la volan care a produs multe pagube (si din fericire inca nici o victima) in randul comunitatii off-road, si aici ma refer la cateva evenimente binecunoscute de toti: NO COMENT!!! Iar reactiile unora spun totul..... @AdyOnWeb si @Giorgel: incercati sa va relaxati inainte de a lua atitudinea de mai devreme. :uameni Daca faceti parte din comunitatea off-road si va considerati colegi cu acest om macar din empatie a-ti putea sa-i fiti alaturi sau macar sa va abtineti. Bafta Adrian, insanatosire grabnica, si sa ne vedem curand pe doua roti! Pana atunci....calare pe Patrol!:h5 Sunt destul de relaxat , regret cele intamplate colegului nostru si inteleg situatia (si eu ma mai dau pe doua roti din cand in cand ...). dar de la un pieton betiv pana la faptul de a ameninta ca da telefon la militie cand iesim in teren...e ceva drum ! Ma feresc de persoanele care daca sunt suparate din oaresce motiv , improasca cu rahat peste tot ... in rest , INSANATOSIRE GRABNICA !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: cititi aici!!! Subiectul este destul de sensibil. Adi a scris la cald (nervos si sub soc) si fara sa vrea a lovit in solidaritatea comunitatii. Haideti sa ne calmam si sa tragem cu totii invataminte din asta: - motociclistii/biciclistii, in trafic, atat cei linistiti cat si cei fara minte de tip "kamikaze", trebuie sa-i ferim intotdeauna prin prisma faptului ca sunt 100% expusi la un accidente cu urmari grave - alcoolul nu face buna echipa cu volanul atat pe drumurile publice cat si in afara lor - solidaritatea intre noi trebuie sa ramana aceeasi indiferent de faptul ca suntem pietoni, biciclisti, atvisti, motociclisti, conducatori auto de autoturism, jeep, autoutilitara, camion, autobuz sau utilaj agricol. Parerea mea. LE - am schimbat titlul topicului in "Accident: moto vs. pieton inconstient!". Asa e conform cu realitatea ... :h5 Editat Aprilie 25, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Faza cu reclamatul la politie eu o consider spusa sub imperiul socului suferit.....in rest.....mi-e ciuda ca ne certam intre noi, ca suntem supusi zilnic la tot felul de mizerii existentiale, sociale si uitam ca de fapt adevaratul vinovat e sistemul si politicienii care-l patroneaza..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! @ yonutz .... parca suna mai bine ...: '' 'motociclist inconstient si un betiv oarecare ' '' (in locul betivului putea sa fie si o baba surda ... sau o nunta de caini ...sau un copil pe role...sau....sau ....sau ...) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! Ce te mai razi matale nene Luciene ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! Deci. Imi pare rau de necazul omului. bine ca sa terminat asa si nu mai rau. Amenintarea a fost sub imperiul socului. Dar. Si eu beau, dar odata ce am pus gura pe alcool nu mai vad volan nici macar la iesirile offroad. Nu sunt de acord cu aceasta combinatie de alcool si volan. 1. nu din cauza politiei. 2. orice nefericit de accident ce se poate intimpla ORICIT DE PUTIN AI BAUT te trimite la mititica.Asta e legea in Romaniala . La Odorhei acu 3 ani la jumataea cursei stop timp intr-un sat, dupa cateva ore de cursa eram rupt, si acolo paharele de palinca de la organizatori. Foarte tare, am ras doua si m-am relaxat total. se da startul. plec si 10 pozitii de road book am fost paralel aveam o stare de plutire. Alcool plus oboseala maxima. gestul a fost frumos si ospitalier. Dar daca eu omoroam cu tancul condus in conditii de concurs unul dintre multii oameni iesiti in satul ala pe la porti sa caste gura? Cine o patea? EU SI ORGANIZATORUL? Atat am avut de zis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! sa inteleg sa dupa aceste postari toti se lasa de bautura ...??? Editat Aprilie 25, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: cititi aici!!! Sunt destul de relaxat , regret cele intamplate colegului nostru si inteleg situatia (si eu ma mai dau pe doua roti din cand in cand ...). dar de la un pieton betiv pana la faptul de a ameninta ca da telefon la militie cand iesim in teren...e ceva drum ! Ma feresc de persoanele care daca sunt suparate din oaresce motiv , improasca cu rahat peste tot ... in rest , INSANATOSIRE GRABNICA !!! merci mult. nu am amenintat ca sun cand se iese in teren, am informat doar ca sun daca din teren se merge acasa, dupa ce s-a consumat alcool. Lucian, de ce motociclist inconstient? banuiesc ca e o gluma:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! so crezi tu .... ... sau altfel ... eu imi permit sa glumesc ... dar tu iti permiti sa-ti ramana capul in casca..... la vreo 20m departare ....???? care e jmekeria ca ai legal dreptate , in fata unui ta-major care iti completeaza un proces-verbal ...??? ... crede-ma ca erai chiar sexy ... cand te-am vazut ultima oara .... motor negru mat ... haine de piele negre ... casca neagra .... si la locul ei adica la 15 cm de corp .... ... daca nu constientizezi cand te urci pe motor ca esti pe motor .... ai o problema ... ... dar nu e nici locul nici momentul aici , aici nici macar nu se discuta , daca 2 sa-u lovit , care - cui ii plateste bara .... deschide topic pe www.motociclete.com.ro http://www.motociclism.ro/forum/index.php http://forum.4tuning.ro/21-motociclete.html cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! Vad ca ati inceput s-o dati in barci... Multi dintre voi, poate nu stiti ce implica un accident cu victime... Daca nu stiti, nu va doresc sa aflati, dar va rog sa va abtineti de la comentarii inutile, la adresa celor care au avut ghinionul sa afle, chiar daca intr-o masura mai mica! Va deranjeaza o afirmatie?!!! Dar de ce nu va deranjeaza urmarile gestului pe care-l aparati?!!! Vi se pare normal ca o persoana care a consumat alcool, sa se urce la volan, dar sunteti foarte revoltati, daca altcineva, mai constient de urmari, ar impiedica acest fapt, chiar sunand la politie! Probabil sunteti genul care spun "mie nu mi se poate intampla"... caz in care, personal, chiar va recomand sa va izolati de cei care inteleg riscul acestei combinatii (alcool+sofat), prin asta, facand un mare serviciu celor din urma! Stim toti cat de periculosi sunt unii motociclisti in trafic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa li se raspunda la fel! Daca a fost vinovat sau nu, asta o va stabili politia! Va spun sincer, decat sa plec la drum cu cineva care a baut si vrea sa se urce la volan, mai bine sun la politie si-l las pieton, daca nu pot sa-l impiedic sub nici-un fel! Chiar daca mi-e prieten! Mai bine sa ma-njure ca l-am lasat pieton, decat ca nu l-am oprit la timp, inainte sa faca nenorocirea! Repet: voi nu stiti ce inseamna un accident cu victime! Eu am trecut prin 3 (trei!), in care au fost implicati pietoni! In doua din cazuri, pietonii erau beti, unul, soldandu-se cu decesul pietonului! Nu va mai dati mari, cu ceva ce, poate n-ati fi in stare sa duceti in spate! Va garantez ca, pentru multi dintre voi, s-ar putea sa se dovedeasca o cruce prea grea! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! .... deci daca sunt beti dam peste ei ...??? si daca mor..asta e ... avem patalama la mana .... stampilata semnata ... oricum se discuta altceva ..... fondul problemei ...... pur si simplu PE MOTOR NU CONTEAZA DACA AI SAU NU DREPTATE ... si cum sa dovedit poate conteaza doar ptr urmasi ... ansamblul (sofer baut + volan) este subiectul altor topice ... nu are legatura cu cazul de fata ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! constientizez, tocmai de-aia nu mergeam pe acolo cu 150, pe care cu siguranta i-as fi putut atinge in aia 100 de metri pana unde s-a petrecut nefericitul eveniment...:) omul respectiv este ok, m-am interesat de cateva ori, mi-au spus medicii ca e "mai bine decat tine, stai linistit". m-a revoltat faptul ca era beat pentru ca daca nu ar fi fost asa si-ar fi dat seama ca vin spre el, ca l-am claxonat, ca m-am mutat pe banda cealalta si nu ar fi intrat ca o musca fara cap in mine, nu m-ar fi proiectat in bordura...greseala mea este ca ma plimb cu motocicleta? nu cred! ma plimb, nu ma intrec, nu merg repede, stiu ce poate si mi se pare ca sunt de 1000 de ori mai inteligent ca rezist sa merg cu 50-60 in localitate chiar daca motocicleta poate 290 si ca nu vreau sa demonstrez nimanui cat de repede "iau suta" si alte tampenii...chiar daca am 22 de ani sunt perfect constient de ce mi se poate intampla, mi-am luat de la inceput aceasta motocicleta, care are aproape 1CP/kg si credeti-ma ca daca nu esti ponderat nu iarta nicio greseala, este extrem de violenta. consider ca smecheria e sa mergi cu ferrari in localitate cu 30, daca asa scrie pe semn, nu cu 250, ca atat merge masina, asa e si cu moto... nu v-as dori, voua celora care beti la volan sa treceti prin ce am trecut eu, sau sa produceti voi vreun accident. e foarte aiurea sa-ti vezi moartea cu ochii, sa stii ca daca mergeai cu 60 te opreai cu capul in stalp, si asa, ca ai mers cu 40, ai avut o sansa... eu nu am dat peste el pentru ca era beat...nu am stiu asta pana cand mi-au spus cei din ambulanta sa ma linistesc ca nu s-a ridicat de acolo de pe asfalt pentru ca nu a putut, din cauza bauturii...le spus asa "am baut vreo 2 litri"...2 litri care...puteau duce la o tragedie...sunt convins ca a baut in viata lui nu 2, ci 100000 de litri de bere sau ce i-o placea, si nu i s-a intamplat nimic...oare merita?! aveti grija baieti ce faceti, sa nu distrugeti o viata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Accident: moto vs. pieton inconstinent! @Adrian : Cred ca ai spus tot ce ai avut de spus . Cine a vrut sa inteleaga esenta , a inteles. Cine NU ... asta este , trebuie sa intelegi ca traiesti in Romania. TOate cele bune de acum inainte si nu iti mai bate capul atat de mult :wink::br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate