Andrei.T Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Salut, De cateva luni,Nissan-ul meu trage dreapta destul de mult si de la 100 km/h in sus imi tremura volanul foarte rau.Acum nu stiu ce sa fac ca are si amortizoarele cam duse,are rost sa ma duc sa-i fac geometria? Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta Salut, De cateva luni,Nissan-ul meu trage dreapta destul de mult si de la 100 km/h in sus imi tremura volanul foarte rau.Acum nu stiu ce sa fac ca are si amortizoarele cam duse,are rost sa ma duc sa-i fac geometria? poti sa vi la mine si sa cumperi amortizoare , dupa sa faci geometria si eu as echilibra si rotile :h5 0726499910 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta Si la mine trage dreapta, am fost la 2 reglaje nu au reusit sa faca nimic, diferia unghiul de inclinatie cu 1 grad al rotilor. Am inteles ca vine de la geometria suspensiei fata, brat indoit. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta Da,din pacate si eu tind sa cred ca e acelasi lucru,oricum trebuie sa o bag in service pentru reparatie capitala dar...ziceam sa mai trag putin de ea.Deja imi scartie rotile la orice viraj de 90 de grade luat cu >25km/h si toata lumea se uita la mine :grin:. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta Da,din pacate si eu tind sa cred ca e acelasi lucru,oricum trebuie sa o bag in service pentru reparatie capitala dar...ziceam sa mai trag putin de ea.Deja imi scartie rotile la orice viraj de 90 de grade luat cu >25km/h si toata lumea se uita la mine :grin:. inteleg ca sesizezi doua chestii diferite: 1 fulaj volan la peste 100 km/h, cu check list: - reechilibreaza rotile, - permuta rotile - verif jocuri in articulatii 2.scartz in viraj si trage dreapta - verif jocuri in articulatii - reglaj geometrie - verifica starea blocantului spate, ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta inteleg ca sesizezi doua chestii diferite: 1 fulaj volan la peste 100 km/h, cu check list: - reechilibreaza rotile, - permuta rotile - verif jocuri in articulatii 2.scartz in viraj si trage dreapta - verif jocuri in articulatii - reglaj geometrie - verifica starea blocantului spate, Poti dezvolta un pic ultimul punct si anume "verifica starea blocantului spate". Am auzit de multe terrano care trag dreapta si cred ca nu sunt multi care sa se fi gandit la blocantul spate... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Nissan Terrano 2 2004 are joc in volan si trage dreapta Poti dezvolta un pic ultimul punct si anume "verifica starea blocantului spate". Am auzit de multe terrano care trag dreapta si cred ca nu sunt multi care sa se fi gandit la blocantul spate... multumesc cred ca Luigi se refera aici la `scrtaitul` in viraje nu la faptul ca trage dreapta:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate