r3dscorpion Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 http://www.permise-auto.info :tk "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Suuuper, a stiut exact punctele!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 excelent ! trebuie sa verifice fiecare ca niciodata nu se stie....:) prieteni stiu de ce! Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Ce nu inteleg e cum de au si fotografia mea... :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alex9byby Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 intradevar o pagina ffoarte utila :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 eu am gasit si pozele de la radar ..... ce clar se vede .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 :ha ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 la mine a gresit.probabil nu au reusit inca sa actualizeze,ca in dupamasa asta mi-au mai luat 2 pct.probabil o sa apara maine.oricum e buna treaba,macar nu mai trebuie sa le tinem noi evidenta...... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Tare frate ... Ba eu am peste 100 de puncte ... Ma cauta deja garda ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Man..... m-ati avut .... :P Bye Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 m-da, si eu l-am dat la toti prietenii :lol: Unu era foarte deranjat ca nu are trecut in permis "A"-u (mare motociclist) fara sa observe poza.... a trebuit sa-i spun ca e o gluma, si nici atunci nu se dumirea omu ... Credea ca poza aia e pusa pt a proteja "identitatea" :P greu,greu "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 cu aÅŸa poză cred ÅŸi eu că am puncte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: cum verifici cate amenzi ai si puncte de penalizare http://www.permise-auto.info :tk Stie cineva daca link-ul de mai sus a fost inlocuit, schimbat cu altul, ca asta nu mai functioneaza ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: cum verifici cate amenzi ai si puncte de penalizare s a schimbat ceva ca linku nu merge...? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: cum verifici cate amenzi ai si puncte de penalizare La cate puncte aveti spuneti drept ca scrie pe poze WANTED. Eu cu sacu gol de puncte va las sa puneti la mine daca nu mai puteti duce. Am ajutat si pe altii. Se tin legati de salvare sa nu fie scanati de radar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate